OGM ile şehir dışında yeni film çekiyor döner yakında.@Aserat Halit Özgür Sarı nerede ya?![]()
OGM ile şehir dışında yeni film çekiyor döner yakında.@Aserat Halit Özgür Sarı nerede ya?![]()
Dönsün artık birden yok oldu ortadan.OGM ile şehir dışında yeni film çekiyor döner yakında.![]()
2 saat 10 dakika falandı.Dönsün artık birden yok oldu ortadan.Bu arada bugün bölüm kısa sürdü galiba normale göre.
Bölüm bitti mi? 😱2 saat 10 dakika falandı.Masumlar Apartmanı gibi 3 saate uzatmaya çalışmadıkları için teşekkürler.
![]()
Reklam verir şimdi 30 dakika dönüşte biter gibi duruyor.Bölüm bitti mi? 😱
2 saat 5 dakika hatta.2 saat 10 dakika falandı.Masumlar Apartmanı gibi 3 saate uzatmaya çalışmadıkları için teşekkürler.
![]()
O değil de tüm dizilerinin ilk bölümlerini kısa yapan Medyapım bu sefer 2 buçuk saate kadar uzatmış nasıl bir korkuysa artık.2 saat 5 dakika hatta.![]()
İnsani saatlerde biten bölüm görünce ben de şaşırıyorum haklısın.Bölüm bitti mi? 😱
Neden böyle oldu reklamsız mı gitti?Reklam verir şimdi 30 dakika dönüşte biter gibi duruyor.
Ne günlere kaldık.O değil de tüm dizilerinin ilk bölümlerini kısa yapan Medyapım bu sefer 2 buçuk saate kadar uzatmış nasıl bir korkuysa artık.
İnsani saatlerde biten bölüm görünce ben de şaşırıyorum haklısın.![]()
Evet reklam vermedi şimdi blok veriyor.Neden böyle oldu reklamsız mı gitti?
Böyle olunca daha heyecanlı oluyor bu hafta vermesinler.Fragman yok.![]()
O makyaj ve fazla ışıktandı ama bu ne yani. Resmen kadını görünce ödüm koptu ne olmuş diye.Twitter’da gördüm ben de niye böyle şeylere ihtiyaç duyuyor bu TV8. 😱 Diziyi tanıttıkları ilk bültende de böyleydi. 🙄🤦🏻♂️