OGM ile şehir dışında yeni film çekiyor döner yakında.@Aserat Halit Özgür Sarı nerede ya?
OGM ile şehir dışında yeni film çekiyor döner yakında.@Aserat Halit Özgür Sarı nerede ya?
Dönsün artık birden yok oldu ortadan. Bu arada bugün bölüm kısa sürdü galiba normale göre.OGM ile şehir dışında yeni film çekiyor döner yakında.
2 saat 10 dakika falandı. Masumlar Apartmanı gibi 3 saate uzatmaya çalışmadıkları için teşekkürler.Dönsün artık birden yok oldu ortadan. Bu arada bugün bölüm kısa sürdü galiba normale göre.
Bölüm bitti mi? 😱2 saat 10 dakika falandı. Masumlar Apartmanı gibi 3 saate uzatmaya çalışmadıkları için teşekkürler.
Reklam verir şimdi 30 dakika dönüşte biter gibi duruyor.Bölüm bitti mi? 😱
2 saat 5 dakika hatta.2 saat 10 dakika falandı. Masumlar Apartmanı gibi 3 saate uzatmaya çalışmadıkları için teşekkürler.
O değil de tüm dizilerinin ilk bölümlerini kısa yapan Medyapım bu sefer 2 buçuk saate kadar uzatmış nasıl bir korkuysa artık.2 saat 5 dakika hatta.
İnsani saatlerde biten bölüm görünce ben de şaşırıyorum haklısın.Bölüm bitti mi? 😱
Neden böyle oldu reklamsız mı gitti?Reklam verir şimdi 30 dakika dönüşte biter gibi duruyor.
Ne günlere kaldık.O değil de tüm dizilerinin ilk bölümlerini kısa yapan Medyapım bu sefer 2 buçuk saate kadar uzatmış nasıl bir korkuysa artık.
İnsani saatlerde biten bölüm görünce ben de şaşırıyorum haklısın.
Evet reklam vermedi şimdi blok veriyor.Neden böyle oldu reklamsız mı gitti?
Böyle olunca daha heyecanlı oluyor bu hafta vermesinler.Fragman yok.
O makyaj ve fazla ışıktandı ama bu ne yani. Resmen kadını görünce ödüm koptu ne olmuş diye.Twitter’da gördüm ben de niye böyle şeylere ihtiyaç duyuyor bu TV8. 😱 Diziyi tanıttıkları ilk bültende de böyleydi. 🙄🤦🏻♂️