yayın gelmiş ama gk çok heyecanlı basamıyorum.Kahkaha attım.
@denizz19 bizde de ATV çıkmıyor, yarın reytingler düşerse şaşırma.Bizim birde çanak büyüktür yani her türlü çekmesi lazımdı.
![]()
yayın gelmiş ama gk çok heyecanlı basamıyorum.Kahkaha attım.
@denizz19 bizde de ATV çıkmıyor, yarın reytingler düşerse şaşırma.Bizim birde çanak büyüktür yani her türlü çekmesi lazımdı.
![]()
Sen zaten izlemiyon kiKahkaha attım.
![]()
Meral'in komikliklerini kaçırdınyayın gelmiş ama gk çok heyecanlı basamıyorum.![]()
Fragmanlarında gördüm biri ölecekti galiba doğrudur.yayın gelmiş ama gk çok heyecanlı basamıyorum.![]()
Ne saftirik bir oğlansın sen, misal verdik bizde çekmiyorsa bitişik evlerde de çekmiyordur, yanda ki komşumuz TOTAL dizilerini seviyor izliyordur bu diziyi mesela.Sen zaten izlemiyon ki
Meral'in komikliklerini kaçırdın![]()
yok ya bi ara yayın gitti hatta o havai fişek sahnesini izleyemedim birde rüya sahnesi vardı yarım yamalak gördüm ondan sonrasından geldi yayın izliyorum yani.Sen zaten izlemiyon ki
Meral'in komikliklerini kaçırdın![]()
Meral komikti tabi hala da komikFragmanlarında gördüm biri ölecekti galiba doğrudur.Deniz çalışmalara başlamış kesin Meral'in o sahnesi çok komiktir.
Ne saftirik bir oğlansın sen, misal verdik bizde çekmiyorsa bitişik evlerde de çekmiyordur, yanda ki komşumuz TOTAL dizilerini seviyor izliyordur bu diziyi mesela.![]()
Hahaha aynen benim favorim Meral zatenAy bu Meral olmasa dizi olmaz açık ve net. Çok büyük renk katıyor gerçekten. Eylül'e diyor ya cimri Serkan yeni telefon alamamış mı diyor.Ne güldüm ya
![]()
Güzel fikrinkader para karşılığı iliği verir o parayla eylül anasını kurtarır diye düşünüyorum.
senin o dahiyane fikirlerin yok mu bebişim.Güzel fikrin![]()
Bence reklam geliri elde etmemek adına yapılan bir hamle gibi geldi ne dersin.Oha ya dizi 2-2.5 saattir reklam vermeden devam ediyor, şaka gibi. 😱
Mesude hapsi boyladı, hala Kemalim de Kemalim.![]()
ay bi dayısı eksikti.Bence reklam geliri elde etmemek adına yapılan bir hamle gibi geldi ne dersin.
@Billy Kane sen en iyisini bilirsin paşam![]()