Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

15. BÖLÜM YORUMU

Bölüm genel olarak çok iyiydi, beğenerek izledim bölümü. Mesude yine ümit verdi Eylül'e, yine gitti Kemal'in yanına. Cidden yüzsüz kadın. Tevfik de öldü gitti diziden, Defne'nin ağlaması falan orada tüylerim diken diken oldu. Songül ve Güney çifti işi oldu, biraz daha samimi olsalar daha iyi olacak. :D Feride de işine geri döndü.

Kader de annesinin ne mal olduğunu öğrendi, tabi konuşmalarını bizim sarı montlu kerem de duydu. :D

Fragmanda süper görünüyor, Kader kendisi atmaz ama baya gerilimli yapmışlar fragmanı. Mesude'yi niye hapise götürüyorlar orayı çözemedim, merakla bekliyorum diğer bölümü.​

16.bölüm harika bir bölüm olacak ama Defne beni çok sarstı gerçekten hala da izleyince diken diken ediyor. :(

ayy çok şükür kerem duymuş çocuğu olduğunu duymadı olsaydı büyük senaryo hatası olurdu şimdi ortalık karısıcak :Z:Z:Z

tam saçmalığa bak her şeyi duymuştu resmen dalga geçiyorlar bizle yazmaya geldim ama sedat numara yapıyormuş kadına. :D

tam saçmalığa bak her şeyi duymuştu resmen dalga geçiyorlar bizle yazmaya geldim ama sedat numara yapıyormuş kadına. :D
Ben numara yaptığını anladım zaten :D

zaten sıkıntılı günlerdeyiz bi dizi keyfide yapamıyoruz niye yaşıyorum ki. (isyanlardayım yine :( )

Ay rüyada ki fırıncıya bak. :F Aa çuvalların üstünde kız var, hadi yetimhaneye götürelim. :F

Kader anneye lafı vurdu, kapak helal olsun. :D

Bu Neriman Hanımda güldüryor en kötü sahnede bile. :F