aşk yenideni izliyim youtubeden yandaki videolardaydıSahneleri izliyorsun dimi seni de çekiyor dizi kabul et![]()
aşk yenideni izliyim youtubeden yandaki videolardaydıSahneleri izliyorsun dimi seni de çekiyor dizi kabul et![]()
Açtın izledin beğendin dimiaşk yenideni izliyim youtubeden yandaki videolardaydı![]()
yok beğenmedim çocuk sana benziyorAçtın izledin beğendin dimi![]()
Beğenmesen paylaşmazdınyok beğenmedim çocuk sana benziyor![]()
AlSel öpüşmese o etkiyi uyumda bulamazlardıbir #AlSel değiller![]()
dil dile değmeden dil öğrenilmez yok bu söz olmadı neyse şu güney songüle bakıyorsa çiğdeme de bakar bence bir tanıştırAlSel öpüşmese o etkiyi uyumda bulamazlardı![]()
Songül çok güzel bir kız makyajsız güzeldil dile değmeden dil öğrenilmez yok bu söz olmadı neyse şu güney songüle bakıyorsa çiğdeme de bakar bence bir tanıştır![]()
Bence gayet güzel Selin'e bin basar
selinin fizik paris yüz urfaBence gayet güzel Selin'e bin basar![]()
Hahaha aynen fizik çok iyiselinin fizik paris yüz urfa![]()
orda anneisni korkutmak için bilerek yapıyor. annesinin neler yaptığını bi bilsen.Kırgın Çiçekler 16. Bölüm Fragmanı
@denizz19 çatıdan atlama seni tatmin ediyor mu?Bu dizide niye hiç uçurum sahnesi yok.
![]()
Kırgın Çiçekler 16. Bölüm Fragmanı
@denizz19 çatıdan atlama seni tatmin ediyor mu?Bu dizide niye hiç uçurum sahnesi yok.
![]()
orda anneisni korkutmak için bilerek yapıyor. annesinin neler yaptığını bi bilsen.![]()
Benim amacım diziyle dalga geçmek değildi benim derdim Deniz'le.Birincisi ben paylaştım fragmanı. İkincisi oradan atlayacağından değil annesini korkutmak ve gerçekten onu sevdiğini hissedebilmek için yapıyor. Kader'în annesinin ne çirkin oyunlar oynadığını görseydin dalgaya almazdın
![]()
Bu kız Kader annesi bunu daha 3 günlükken un çuvallarının üzerine bırakıp terkediyor. Ve yetimhaneye getiriliyor o haliyle. O günden bugüne burada büyümüş ve yetişmiş. Şimdilerde annesi geldi ancak annesi bu kızı sevdiğinden değil 2.kocasından olan kızı Derin için yanına alıyor amacı da kızına uyan iliğin Kader'de olması. Ama onun için Kader önemli bile değil. Al ve şu 3 dakikalık videoyu izleBenim amacım diziyle dalga geçmek değildi benim derdim Deniz'le.
Ne yapıyor mesela merak ettim?Bu kız anne beni sevdiğin için yanına aldın değil mi diyen kız değil miydi?
![]()
Evet işte benim izlediğim sahne buydu zaten biliyorum bu videoyu.Bu kız Kader annesi bunu daha 3 günlükken un çuvallarının üzerine bırakıp terkediyor. Ve yetimhaneye getiriliyor o haliyle. O günden bugüne burada büyümüş ve yetişmiş. Şimdilerde annesi geldi ancak annesi bu kızı sevdiğinden değil 2.kocasından olan kızı Derin için yanına alıyor amacı da kızına uyan iliğin Kader'de olması. Ama onun için Kader önemli bile değil. Al ve şu 3 dakikalık videoyu izle