Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Dizinin yeni bölümünü hafta sonu izleyeceğim artık. Hafta sonları yorumumu yaparım artık. :)

Diziyi bırakmadım, severek takip edeceğim tabi ki sadece yorgun oluyorum artık erkenden yatacağım gibi duruyor. :(

böyle sahneleri sevmiyorum. sırf zaman geçsin diye dolduruyorlar. zaman atlaması yapmaları daha iyi olurdu. seyirci sıkılıp zap yapabilir. alternatifde var artık. o ses türkiye gibi.

Şu Kemal'i elime verseler 1 saat döverim. Kadını evden kapıya atıyor, insan olan eşine bu muameleyi yapar mı?

Babam izlerken birkaç defa bakmıştım. İzleyecek bir şey bulamayınca bakıyorum arada. Yalnız uzun süre izleyemem, dizi asabımı bozuyor.
bu bölüm dram çok ağır şekilde var yanı ama her bölüm böyle değil tabikide eğlenceli bir dizi aslında bu bölüme fazla aldanma yanı :F:F:F

fena değildi ilk 1 saati. şimdi gelsin okul sahneleri. :pala: gökhan birini dövüyordu o kişi büyük ihtimal yangını çıkartan çocuk. defne kendisinin korunduğunu bilince gökhan'a dahada aşık olacak. kızların en etkilendiği durumdur bu kendisini koruyan bir erkeğin olması. (kendimden biliyorum ayıksss. 😎 )

fena değildi ilk 1 saati. şimdi gelsin okul sahneleri. :pala: gökhan birini dövüyordu o kişi büyük ihtimal yangını çıkartan çocuk. defne kendisinin korunduğunu bilince gökhan'a dahada aşık olacak. kızların en etkilendiği durumdur bu kendisini koruyan bir erkeğin olması. (kendimden biliyorum ayıksss. 😎 )
Hahahah :D

eylül artık görüşmez herhalde o kadınla. görüşürse iyice sıkar yani.

hedoşum da güldürdü. :D -feride hanım aç kalmıyorki- :D :D