Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

ayy bırak @Billy Kane makyajlı güzellere aldanmaya devam etsinler benim doğal güzeliğim yeter :A:A:A

ayrıca @xemrexxx benden falan hoşlanmasın allah korusun hatta 😱😱😱
bak songül burada sana laf atmış :A
CROBLuAWIAEDo9i.jpg

Bölümün son 20 dakikasını izleyememiştim, şimdi onu da izledim. :D Bölüm çok iyiydi, dizi gerçekten çok akıcı ve güzel geçiyor. Sıkmadan izlettiriyor. Serkan ve Eylül ayrıldı şimdilik, annesinden parayı aldı. Kemal de nasıl davranıyor çocuklara, güldürüyor. :F

Fragman süper. Meral'in annesi geliyor, senin adın Meral değil falan diyor. Serkan'ı da polisler alıyor. Bizim yüzsüz Mesude de hapisten çıkıyor.

özeti izlerken fark ettim. kader'in intihar sahnesinde gk'de de savaş etmişti hastanenin çatısından ama montaj olduğu çok belliydi bizde gerçek bi sahne çektikleri için kutluyorum dizimi. :D

hangi devirde yaşıyoruz ayoll artık bankaan para yatırmamı kaldı birisi şu kıza atm nin icaadından bahsetsin bir zahmet 1 dakıkada yatırsın hesaba bankanın açılmasınıda beklemesin yarına kadar :A:A:A

ayy diyorum bende 16 yasınakı çocuğun nasıl ehriyeti var diye meğerse dizide 18-19 yaşlarındaymıs gökhan 2-3 yıl ara vermiş okula bunu belirtmeleri iyi oldu zaten diğer çocukların yanında furkan baya baya büyük kaçıyordu :F:F:F

kendi okulunda 1. olmuştu. :D
onun ne önemi varkı o şarkı yarışması bile değildi şarkı yarışmasına kim katılıcak onu belirlediler :F:F:F

liseler arası yarışmayı kazananalrla robortaj yapıyoruz dediler yarışmayı kazanan olmuyormu ozaman bence senaryo hatası yaptılar :A:A:A

onun ne önemi varkı o şarkı yarışması bile değildi şarkı yarışmasına kim katılıcak onu belirlediler :F:F:F

liseler arası yarışmayı kazananalrla robortaj yapıyoruz dediler yarışmayı kazanan olmuyormu ozaman bence senaryo hatası yaptılar :A:A:A
farklı okullarda 1. olan kişilerle ropörtaj yapıyorlar işte. :D