Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Dizi yeni bölümüyle başladı 20.35

1 saat oldu hiç sarmadı beni. kuru heyecan katmışlar. zerre ilgimi çekmedi. kemal olayıda sıkıyor. okul sahneleri gelsin ya.

umarım yarın zirveyi kaybetmeyiz. bölüm 1.5 saattir boş. paramparça ensemizdeydi geçen hafta..

bölüm aslında olaylıydı ama kuru bir olaydı. şaşırtıcı sahneler olmadı. illa 120 dakikaya tamamlamak için artık olayları başa sarıyorlar. kemal'in yalanları. mesude'nin inanıp saflıkları, kader'in mıy mıy anne demesi. son sahne zaten o kadar anlamsızdı ki, senaristler sıkılıp nasıl geçiştirelim diye yazmışlar belli yani. hatta şu an nasıl bitti onu bile unuttum yine şaşırtıcı bi sahne değildi heralde içim geçmiş, vallahi unuttum nasıl bittiğini. diziyi ilk defa bu kadar eleştirdim artık tekrara kaçıyorlar. tabii ki dram yönünü çok beğeniyorum kolay kolay bu diziyi bırakmam söz konusu değil. istedikleri kadar sıkıcı geçsin bırakmam diziyi, sadece eleştiririm.

bölüm aslında olaylıydı ama kuru bir olaydı. şaşırtıcı sahneler olmadı. illa 120 dakikaya tamamlamak için artık olayları başa sarıyorlar. kemal'in yalanları. mesude'nin inanıp saflıkları, kader'in mıy mıy anne demesi. son sahne zaten o kadar anlamsızdı ki, senaristler sıkılıp nasıl geçiştirelim diye yazmışlar belli yani. hatta şu an nasıl bitti onu bile unuttum yine şaşırtıcı bi sahne değildi heralde içim geçmiş, vallahi unuttum nasıl bittiğini. diziyi ilk defa bu kadar eleştirdim artık tekrara kaçıyorlar. tabii ki dram yönünü çok beğeniyorum kolay kolay bu diziyi bırakmam söz konusu değil. istedikleri kadar sıkıcı geçsin bırakmam diziyi, sadece eleştiririm.
Bence bölüm iyiydi ya sadece Banu diziden çıksa yeter :D

selamlar
diziyi takip ediyorum netten bir yorum yazamadım izlediğim tüm bölümleri
beğendim mesudeyi izledikçe deli oluyorum kemalimde kemalim bu kadar
olmaz ya kaderin annesi banuyada sinir oldum hatasını unutup gelmiş kadere
kızıyor kızımı kaybettim diye sensin kızını kaybeden en başta anlatsaydın kocana
kaderin anne meselesini anlamadım başta kızını seven anne oldu sonra kadere
seni ben büyütmedim anla beni dinliyosun başta öyle değildi ama
@denizz19

selamlar
diziyi takip ediyorum netten bir yorum yazamadım izlediğim tüm bölümleri
beğendim mesudeyi izledikçe deli oluyorum kemalimde kemalim bu kadar
olmaz ya kaderin annesi banuyada sinir oldum hatasını unutup gelmiş kadere
kızıyor kızımı kaybettim diye sensin kızını kaybeden en başta anlatsaydın kocana
kaderin anne meselesini anlamadım başta kızını seven anne oldu sonra kadere
seni ben büyütmedim anla beni dinliyosun başta öyle değildi ama
@denizz19
Haftaya çok heyecanlı :)

@xemrexxx bu sayfada yorumun yok kırgın izlemiyormusun yoksa güldeste :))
yaz ın başlayıpta sürpriz bir şekilde izlenme oranlarıyla kendini kışa atan bu gidişlede daha çok süre izleyeceğimiz harika bir dizi arada bir aptalca senaryolar yazılsada oyuncuları dörtdörtlük kaderi , merali favorim diğerleride idare eder
eylül çok güzel kız ama salak bir tip
defne soğuk ama onunda salak aptal diyişini seviyorum
cemre hep ağlak dolaşıyor oysa o da çok güzel kız hep gözü yaşlı dolaşmasa keşke hanı bazı çocuklar olur ya hık hık yaparlar en ufak bir bahane ararlar ağlamak için cemre o tür bir kız
mesudeyi seviyoruz kocasının her tür tecavüzüne rahatlıkla gögüs geriyor:) bu kadını ben nerde izlemiştim daha önce öyle aklımda kalmış

kemal ilk başlarda nefret ettiğim bir karakterdi ama adamdan sempatik bir sapık yarattılar :) çevresinde o kadar salak varki kemal mecburen zeki kalıyor onlara göre :)

feride harika güzel ama o kadar???? başkada bir özelliği yok

neriman teyzeyi seviyorum :)

kader in annesi banu tam kıl tip ölse keşke.....

son hafta yayınlanan bölüm geçen iki haftaya göre düşük ayardaydı olmamıştı sanki... özellikle meralin kurtulma sahnesi çok özensizdi izleyicinin zekasına hakaret ettiler resmen ..

kemalim yapmaz ne lo twitterda herkes dalga geçiyor :F @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @destere
neyse bir kere denk gelmiştim diziye kadının biri adam öldürüyorlar diyordu sonra telefon geliyordu komisere pc oyununda öldürüyorlar diyordu çok gülmüştüm :A
#kemalimyapmaz fenomen oldu ya :F Mesude var bir tane Eylül'ün annesi sürekli Kemal'i suçluyorlar yani kocasını ama her seferinde yaptığını bildiği zamanlar bile #kemalimyapmaz diyor :F aynen o sahnede de tam adam öldürdüler dedi Nazan ama oğlunun da işin içinde olduğunu duyunca kıvırdı :F

#kemalimyapmaz fenomen oldu ya :F Mesude var bir tane Eylül'ün annesi sürekli Kemal'i suçluyorlar yani kocasını ama her seferinde yaptığını bildiği zamanlar bile #kemalimyapmaz diyor :F aynen o sahnede de tam adam öldürdüler dedi Nazan ama oğlunun da işin içinde olduğunu duyunca kıvırdı :F
ayol o nasıl kıvırma pompy senaryosu gibi :F