Bence bölüm iyiydi ya sadece Banu diziden çıksa yeterbölüm aslında olaylıydı ama kuru bir olaydı. şaşırtıcı sahneler olmadı. illa 120 dakikaya tamamlamak için artık olayları başa sarıyorlar. kemal'in yalanları. mesude'nin inanıp saflıkları, kader'in mıy mıy anne demesi. son sahne zaten o kadar anlamsızdı ki, senaristler sıkılıp nasıl geçiştirelim diye yazmışlar belli yani. hatta şu an nasıl bitti onu bile unuttum yine şaşırtıcı bi sahne değildi heralde içim geçmiş, vallahi unuttum nasıl bittiğini. diziyi ilk defa bu kadar eleştirdim artık tekrara kaçıyorlar. tabii ki dram yönünü çok beğeniyorum kolay kolay bu diziyi bırakmam söz konusu değil. istedikleri kadar sıkıcı geçsin bırakmam diziyi, sadece eleştiririm.
olaylar aynıydı ben heyecanlanmadım. olay vardı tabii ama tekrara kaçtıkları için heyecanlandırmadı beni.Bence bölüm iyiydi ya sadece Banu diziden çıksa yeter![]()
Fragman Nasıl :Oolaylar aynıydı ben heyecanlanmadım. olay vardı tabii ama tekrara kaçtıkları için heyecanlandırmadı beni.
heyecanlandırdı.Fragman Nasıl :O
Hahaha Songül ve Güney koparacak haftayaheyecanlandırdı.cidden bombaydı.
ama her bölümde de birinin anası babası çıkıyor.
zaten songül'ün babasının döneceği belliydi. fragman rahatlattı valla.
![]()
aynen. songül'ü yeni bi kız sandım. dedim aha yeni takviye yapılmış.Hahaha Songül ve Güney koparacak haftaya![]()
Haftaya çok heyecanlıselamlar
diziyi takip ediyorum netten bir yorum yazamadım izlediğim tüm bölümleri
beğendim mesudeyi izledikçe deli oluyorum kemalimde kemalim bu kadar
olmaz ya kaderin annesi banuyada sinir oldum hatasını unutup gelmiş kadere
kızıyor kızımı kaybettim diye sensin kızını kaybeden en başta anlatsaydın kocana
kaderin anne meselesini anlamadım başta kızını seven anne oldu sonra kadere
seni ben büyütmedim anla beni dinliyosun başta öyle değildi ama
@denizz19
#kemalimyapmaz fenomen oldu ya
ayol o nasıl kıvırma pompy senaryosu gibi#kemalimyapmaz fenomen oldu yaMesude var bir tane Eylül'ün annesi sürekli Kemal'i suçluyorlar yani kocasını ama her seferinde yaptığını bildiği zamanlar bile #kemalimyapmaz diyor
aynen o sahnede de tam adam öldürdüler dedi Nazan ama oğlunun da işin içinde olduğunu duyunca kıvırdı
![]()
Adam öldürdüler dedi başka nasıl kıvırsın kadın hadi sen bu konumdasın ne diyeceksinayol o nasıl kıvırma pompy senaryosu gibi![]()