aynen bende defalarca dinledim bir yerde kendi sesi diyorum bir yerdede alakası yok diyorum hala emin değilim.bu kızın gerçek sesimi şarkı söylediği anda youtubede yorumlar yarıya ayrılmış yarısı gerçek sesi yarısı değil diyor![]()
aynen bende defalarca dinledim bir yerde kendi sesi diyorum bir yerdede alakası yok diyorum hala emin değilim.bu kızın gerçek sesimi şarkı söylediği anda youtubede yorumlar yarıya ayrılmış yarısı gerçek sesi yarısı değil diyor![]()
ne yazmıştın?@Billy Kane Serkan'ın annesi Nazan yani Veda Yurtsever yazdığım mesajı favorilere eklemiş![]()
Arkadaş tam dayaklık şu Mesude, Banu ve Nazan üç silahşör gibiler yazdımne yazmıştın?![]()
ayo lsanki yaşına mı bakıyon sen parlak olsun gerekirse 13 yaşında olsun sanaayy diyorum bende 16 yasınakı çocuğun nasıl ehriyeti var diye meğerse dizide 18-19 yaşlarındaymıs gökhan 2-3 yıl ara vermiş okula bunu belirtmeleri iyi oldu zaten diğer çocukların yanında furkan baya baya büyük kaçıyordu![]()
Kaliteli diziden anlıyor demek ki.@Çiğdem- duydun mu@sürgünüm @Yiğitt @denizz19 @destere
ranini® @raninimanini 23 sa.23 saat önce
Bülent Ersoy, Kırgın Çiçekler'e bayılıyormuş..
3 retweet35 favori
yakında furkanı kaparKaliteli diziden anlıyor demek ki.![]()
Kadın anlıyor kaliteden@Çiğdem- duydun mu@sürgünüm @Yiğitt @denizz19 @destere
ranini® @raninimanini 23 sa.23 saat önce
Bülent Ersoy, Kırgın Çiçekler'e bayılıyormuş..
3 retweet35 favori
kadın önceden burak özçivit ve barış arduça övgüler yağdırdığına göre kalite anlayışı @Çiğdem- inkine çok benziyorKadın anlıyor kaliteden![]()
Kimi en çok seviyormuş yazmış mıkadın önceden burak özçivit ve barış arduça övgüler yağdırdığına göre kalite anlayışı @Çiğdem- inkine çok benziyor![]()
bilmiyorum valla araştırmadımKimi en çok seviyormuş yazmış mıatarlı songülü sever o
![]()
Bu sahne çok güzeldi.