Wordle

Wordle Türkçe 1341 4/6

🟨🟨⬜⬜⬜
⬜🟩🟩🟩⬜
⬜🟩🟩🟩⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 1343 6/6

⬜🟩⬜⬜⬜
⬜🟩🟩⬜⬜
⬜🟩🟩⬜⬜
⬜🟩🟩🟩🟩
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 1343 4/6

⬜🟩⬜🟩⬜
🟩🟩🟩🟩⬜
🟩🟩🟩🟩⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 1343 5/6

⬛🟩⬛⬛⬛
⬛🟩🟩⬛🟨
⬛🟩🟩🟩⬛
⬛🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 1344 5/6

🟨⬛⬛🟨⬛
⬛⬛⬛🟨⬛
⬛🟩⬛🟩🟩
⬛🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Ballı çıktım :A
Yalnız ben böyle bir kelime hiç duymadım. Başka bir kelime yazsaydım büyük ihtimalle bulamazdımda :A

Wordle Türkçe 1344 3/6

⬛🟩⬛⬛⬛
🟨🟩🟨🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Ballı çıktım :A
Yalnız ben böyle bir kelime hiç duymadım. Başka bir kelime yazsaydım büyük ihtimalle bulamazdımda :A

Wordle Türkçe 1344 3/6

⬛🟩⬛⬛⬛
🟨🟩🟨🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Genel olarak benim de duymadığım saçma kelimeler çıkıyor

• Beğendim
Reactions: Dosi
Genel olarak benim de duymadığım saçma kelimeler çıkıyor
Ben her zaman a ve e barındıran kelime ile ilerlerim e bulsam i’ye a bulsam ı’ya yönleniyorum.
Selam
Elmas gibi kelimeler çoğunlukta başladığım kelimelerdir. Bir keresinde selam yazmıştım kelime elmasmış. Onu seçsem tekte bilecektim :A
Artık değiştirmeye başladım kelimeleri ama a ve e ağırlıklı yazmaya devam ediyorum. İlkinde olmasa ikincide muhakkak M ve s içinde olanlardan da vazgeçemiyorum :A

Ben her zaman a ve e barındıran kelime ile ilerlerim e bulsam i’ye a bulsam ı’ya yönleniyorum.
Selam
Elmas gibi kelimeler çoğunlukta başladığım kelimelerdir. Bir keresinde selam yazmıştım kelime elmasmış. Onu seçsem tekte bilecektim :A
Artık değiştirmeye başladım kelimeleri ama a ve e ağırlıklı yazmaya devam ediyorum. İlkinde olmasa ikincide muhakkak M ve s içinde olanlardan da vazgeçemiyorum :A
Kalemle başlıyorum ben hep:A

Kalemle başlıyorum ben hep:A
Benzer durumlar m a ve e varmış. K de güçlü bir harf :A
Kelimene baktımda ilkinde ilk sarı bulup ikinci tahminde nasıl ikisini kapsayan bir kelimeden ilerlemedin. Boşuna bir tur gitmişsin :A ben asla boşa sıkmıyorum. İlla bulunan tüm harflerden oluşan kelimeye yöneliyorum.