Geçen hafta destekliyorum diyordun da.Neyse.
![]()
O dizide yabancı dizi havası var, bekliyoruz..desteğim sonsuz tabiki ama shurayı o güne alacaklarmış böyle bir durumda yakında tıfıl düşmanı olabilirim![]()
gün farahımın günü olur![]()
dizi müthiş yaa ne diyimm başarılı dizi ee ne de olsa![]()
O dizide yabancı dizi havası var, bekliyoruz..
Aynen.nede olsa Küçük Ağa misket gibi çocuk ele avuca gelmiyor
birde farahın havası katılınca düşün ne muhteşem bişey olur![]()
nede olsa Küçük Ağa misket gibi çocuk ele avuca gelmiyor
birde farahın havası katılınca düşün ne muhteşem bişey olur![]()
vahşetül dehşet![]()
Fragman yine eğlenceli ama bu konu en fazla 6 bölüme kadar gider. Yeni bi konu şart.yoksa sert düşüş yaşar.
![]()
Kurt seyit sadece salıyı değil tüm haftayı ham yapacak!Kurt Seyit geliyor düsüs kacinilmaz![]()
Kurt seyit sadece salıyı değil tüm haftayı ham yapacak!Lakin perşembe kocaman bir drama boşluğu var.. Perşembe olsaydı iki grupta da 12 ile başlardı. Ama salı 9 la başlar gibi..
![]()
En fazla 5 reyting yokluktan izliyodur ama 13 reytingin 13'ü de boşluktan izleyecek değil.Bence sorun yok Sali da ayni basariyi gösterecektir
Kücük Aga suan büyük bosluk oldugu icin izleniyor ki bende o yüzden izliyorum yani![]()
En fazla 5 reyting yokluktan izliyodur ama 13 reytingin 13'ü de boşluktan izleyecek değil.
Küçük ağadan değil kastım, salı komedi de var ağır dram da var yarışma da var komedi&dram karışımı da var. Her kitleye hitap eden dizilerin arasına koymak kötü olur bence. Ha bu arada aksyon sevenleri için kaçakta var. Kesinlikle çok yanlış bir gün..
Dikkat et de Kurt Seyit ham olmasın Küçük Ağa'ya.Kurt seyit sadece salıyı değil tüm haftayı ham yapacak!Lakin perşembe kocaman bir drama boşluğu var.. Perşembe olsaydı iki grupta da 12 ile başlardı. Ama salı 9 la başlar gibi..
![]()
İntikam bitmiş olacak, ak izleyicileri bağlanmamışlardır ki diziye, o tür bi dizi değil. Zkfo zaten çeldirici bir rakip değil. Kvp ise kurt seyit izleyicisine uzaktan yakından alakası olmayan bi tür. Yani görüldüğü gibi dram in büyük bir boşluk kurt'u bekliyor..Ben Kurt'un her iki gruptada en az 9 reyting ile baslayacagini düsünüyorum bakalim neler olacak. Persembe günü de var aslinda bir cok dizi herkese yönelik. Aile dizileri (Aramizda Kalsin, ZKFO), Komedi (AH, Kardesi Payi), Aksiyon (KVP) ve bir de Intikam..
Memocana da kıyamıyorum ama kalite +farah +az biraz kıvanç olunca direnemiyorum.Dikkat et de Kurt Seyit ham olmasın Küçük Ağa'ya.Memocan Seyit falan dinlemez şovunu yapar.
![]()
Kurt Seyit'in yılın en kaliteli dizisi olacağı kesin ben de merakla bekliyorum.İntikam bitmiş olacak, ak izleyicileri bağlanmamışlardır ki diziye, o tür bi dizi değil. Zkfo zaten çeldirici bir rakip değil. Kvp ise kurt seyit izleyicisine uzaktan yakından alakası olmayan bi tür. Yani görüldüğü gibi dram in büyük bir boşluk kurt'u bekliyor..
Memocana da kıyamıyorum ama kalite +farah +az biraz kıvanç olunca direnemiyorum.![]()