Kanal D Küçük Ağa - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İntikam bitmiş olacak, ak izleyicileri bağlanmamışlardır ki diziye, o tür bi dizi değil. Zkfo zaten çeldirici bir rakip değil. Kvp ise kurt seyit izleyicisine uzaktan yakından alakası olmayan bi tür. Yani görüldüğü gibi dram in büyük bir boşluk kurt'u bekliyor..

Memocana da kıyamıyorum ama kalite +farah +az biraz kıvanç olunca direnemiyorum. :D

Persembe olmasi daha mantikli olabilirdi belki ama Aramizsa Kalsin Star'i Vadi karsisinda yine baya mutlu ediyor diyebiliriz, özellikle AB oranlari ile.

Star TV'nin Sali günü büyük bir boslugu var Acun olmadi mi. Bu boslugu bence iyi bir sekilde dolduracak. Kücük Aga yine iyi gidecektir ama 13 reyting almasi zor Kurt gelince :D

Kurt Seyit'in yılın en kaliteli dizisi olacağı kesin ben de merakla bekliyorum. :) Ama keşke Perşembe olsaydı. İntikam da bitecek ne izleyecem ben. :bilmem:
Kayıptan sonra en kalitelisi olacak. :A
Aslında ben salıları da bi şey izlemiyorum, tadımlık ka bakıyorum :A ama perşembe daha iyi gideceğini düşündüğüm için perşembe diyorum. :D

Persembe olmasi daha mantikli olabilirdi belki ama Aramizsa Kalsin Star'i Vadi karsisinda yine baya mutlu ediyor diyebiliriz, özellikle AB oranlari ile.

Star TV'nin Sali günü büyük bir boslugu var Acun olmadi mi. Bu boslugu bence iyi bir sekilde dolduracak. Kücük Aga yine iyi gidecektir ama 13 reyting almasi zor Kurt gelince :D
Orası kesin zaten, kurt gelince 9'a düşer diye düşünüyorum ama kurt 8-9 almak yerine niye 12 alarak yayın hayatına başlamasın? :D en güzel reytingleri halediyor kurt seyit. :)

Aslında ben salıları da bi şey izlemiyorum, tadımlık ka bakıyorum :A ama perşembe daha iyi gideceğini düşündüğüm için perşembe diyorum. :D

Orası kesin zaten, kurt gelince 9'a düşer diye düşünüyorum ama kurt 8-9 almak yerine niye 12 alarak yayın hayatına başlamasın? :D en güzel reytingleri halediyor kurt seyit. :)

Ilk bastan fazla ucmayayim dedim ama bende öyle düsünüyorum aslinda :A

Aslında ben salıkarı da bi şey izlemiyorum, tadım ka bakıyorum :A ama perşembe daha iyi gideceğini düşündüğüm için perieöbe diyorum. :D

Kayıp mı? :A Kurt Seyit Perşembe olmalıydı evet Star hata yaptı.. :) Ama onlar da haklı Perşembe'yi Beren'le alabileceklerini düşündüler herhalde sadece. :)

Kayıp mı? :A Kurt Seyit Perşembe olmalıydı evet Star hata yaptı.. :) Ama onlar da haklı Perşembe'yi Beren'le alabileceklerini düşündüler herhalde sadece. :)
Ve kanal D ile Beren ne kadar cüretkar olduklarını bir kez daha gösterdiler. :)
Her dizisiyle perşembe zirveyi gören kanal d ile beren olunca.. :)

Öncelikle 2 fragmanda mütiş sağol mention için...fakat 2.fragman bi daha güzel ve çaresizim çalıyor...bu dizi erler filmin bütün yapımlarındna farklı diğerlerinde hep aynı konu olurdu bunda boşanma felanda var gene 1.ciyiz :D @Bully

Öncelikle 2 fragmanda mütiş sağol mention için...fakat 2.fragman bi daha güzel ve çaresizim çalıyor...bu dizi erler filmin bütün yapımlarındna farklı diğerlerinde hep aynı konu olurdu bunda boşanma felanda var gene 1.ciyiz :D @Bully
Ali ile Sinem boşanacak. :( Ama reytingler fırlayacak dediğin gibi olsun. :Z

Kurt Seyit'e karşı iddialı bir fragman. :A :Z 1 tane daha bekliyoruz. :D