Küçük Osman'a duygulanmamak ne mümkün?Duygulanan var mı bu fragmana.![]()
Küçük Osman'a duygulanmamak ne mümkün?Duygulanan var mı bu fragmana.![]()
gönderme vardiBölüm biraz durgun başlasa da sonradan çok güzel açıldı. Memocan yine şov yaptı.Ama bu Ali saf yahu hazır boşanmışın manken gibi kızı ne diye kaçırırsın?
Memocan'ı babası Urfa'ya kaçıracak. Yine güzel sahneler bizi bekliyor.![]()
Baran daha yeni çıktı komadan, Ebru kaçırıldı, Ece Uslu hapise düştü.
Kalite düşmanı dizi, ucuz numaralar.![]()
Baran daha yeni çıktı komadan, Ebru kaçırıldı, Ece Uslu hapise düştü.Bunlar pahalı numaralar mı?
![]()
Acıdı ilk bölümünde yapmadı kıymetini bilsin.Zamanlaması manidar.![]()
Neler oluyor öyle@yakup09 izledin mi fragmanı?![]()
Rekor gelebilir gibime geliyor.Neler oluyor öyleortalık yine toz duman
bu hafta uçar gibime geliyor, öbgzk 27'yi osman denize düştü diye aldı, şimdi de burda kafaya tahta düşüyor 17 değilde 14'ü geçer mi acep ?
![]()
Çalıkuşu önünü kesmese daha da yüksek alabilir ama..Rekor gelebilir gibime geliyor.Kurt Seyit neye uğrayacağını şaşırabilir halkın minik kahramanı kaza geçiriyor herkes ona kitlenecektir yine.
14-15 arası bir rakam bekliyorum.
![]()
Sorma ya bir gününü değiştiremedim şu dizinin.Çalıkuşu önünü kesmese daha da yüksek alabilir ama..![]()
Boşlukçu kaçak, kaçacak drlik bulamaz osmanım karşısında.Sorma ya bir gününü değiştiremedim şu dizinin.İki grupta da 4'lerde dolanıyor. Bitsin demiyorum ama Küçük Ağa'mın önünü tıkamasın. Boşlukçular uçuyor sonra.
![]()
Aynen.Boşlukçu kaçak, kaçacak drlik bulamaz osmanım karşısında.zaten osman geldi senelerin mematisinin ismi ve cismi unutuldu
![]()
Yayından kalkmadı mı dedi sanırım 3 ay önce büyük şevkle övenler.Aynen.Karşısında Çalıkuşu varken büyük bir şevkle yorum yapanlar Küçük Ağa gelince yapamaz oldular.
![]()