Kanal D Küçük Ağa - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm biraz durgun başlasa da sonradan çok güzel açıldı. Memocan yine şov yaptı. :Z Ama bu Ali saf yahu hazır boşanmışın manken gibi kızı ne diye kaçırırsın? :A

Memocan'ı babası Urfa'ya kaçıracak. Yine güzel sahneler bizi bekliyor. :)

Bölüm biraz durgun başlasa da sonradan çok güzel açıldı. Memocan yine şov yaptı. :Z Ama bu Ali saf yahu hazır boşanmışın manken gibi kızı ne diye kaçırırsın? :A

Memocan'ı babası Urfa'ya kaçıracak. Yine güzel sahneler bizi bekliyor. :)
gönderme vardi

Neler oluyor öyle :kiki: ortalık yine toz duman :D bu hafta uçar gibime geliyor, öbgzk 27'yi osman denize düştü diye aldı, şimdi de burda kafaya tahta düşüyor 17 değilde 14'ü geçer mi acep ? :A
Rekor gelebilir gibime geliyor. :A Kurt Seyit neye uğrayacağını şaşırabilir halkın minik kahramanı kaza geçiriyor herkes ona kitlenecektir yine. :Z 14-15 arası bir rakam bekliyorum. :D

Çalıkuşu önünü kesmese daha da yüksek alabilir ama..:T:
Sorma ya bir gününü değiştiremedim şu dizinin. :T: İki grupta da 4'lerde dolanıyor. Bitsin demiyorum ama Küçük Ağa'mın önünü tıkamasın. Boşlukçular uçuyor sonra. :A

Sorma ya bir gününü değiştiremedim şu dizinin. :T: İki grupta da 4'lerde dolanıyor. Bitsin demiyorum ama Küçük Ağa'mın önünü tıkamasın. Boşlukçular uçuyor sonra. :A
Boşlukçu kaçak, kaçacak drlik bulamaz osmanım karşısında. :A zaten osman geldi senelerin mematisinin ismi ve cismi unutuldu :kiki:

Boşlukçu kaçak, kaçacak drlik bulamaz osmanım karşısında. :A zaten osman geldi senelerin mematisinin ismi ve cismi unutuldu :kiki:
Aynen. :kiki: Karşısında Çalıkuşu varken büyük bir şevkle yorum yapanlar Küçük Ağa gelince yapamaz oldular. :kiki:

Yine gönderme var. :A Paralel yapı dedi Ali. :A

Memocan. :(