Netflix Jessica Jones 1. Sezon Yorumları

An itibariyle 13 bölüm izlenip, bitirilmiştir. Detaylı yorumu yaparım bi ara.

Diziyi benden başka bitiren yok daha herhalde

Yaa ben 4 filan bekliyordum senden
6'da iyidir.

Krysten Ritter için bakacağımı ve merakla beklediğimi önceden söylemiştim. Çok güzeldiydi. 1 hafta da bitirdim(sezon boşluguna denk geldiği için)

DareDevil dövüş sahneleriyle filan benim için bir tık dahanyukarılarda ama bu da süper kahraman dizisi için harikaydı. 2.sezon'u olmayacak sanırım ama 2.sezonu olacak şekilde bitti. Jessica'nın dahandavası var yani

Diğer marvel & netflix işbirliğindeki ürünleri bekliyorum

4-5-6- bölümleri izledim sanırım hepimiz ilk 3 bölümü izleyip ara vermiştik ama 4.bölümle birlikte dizi açılıyor gerçekten 4-5-6 bölümler çok güzeldi

David Tennant şow başlıyor 4.bölümle birlikte ve gerçekten rolune çok iyi oturmuş zihin okuma yeteneği var

@cookies @vadikızı @Harunnn60 @destere sizlerde devam edin derim dizi farklı boyutlara taşınıyor @Castei ayy sen bitirmiştin zaten

en son kaçı izledim hatırlamıyorum üç müydü ? @Harunnn60 ben burda kaçıncı bölümdeyim sen hatırlarsın belki ?

neyse yani üç aya kalmaz sana yetişirim

aha o kadar foruma çağırdık izleyeceği ilk dizi darladevil ile jesica jones çıktı
)
@sürgünüm bu arkadaşı niye çağırdıkki foruma? bunları izleyecekti madem! gelmese daha iyiydi
)

Sen de izlemiyor muydun bu dizileri, bir de Ash vs Evil Dead vardı ona ne oldu?

9 Ocak ta sınavlarım bitiyor ondan sonra izleriz hep beraber. 😉

Ahahah Çiğdem huylu huyundan vazgeçmez misali 3'er 3'er gidiyorsun yine.

9 Ocak ta sınavlarım bitiyor ondan sonra izleriz hep beraber. 😉

Ahahah Çiğdem huylu huyundan vazgeçmez misali 3'er 3'er gidiyorsun yine.
3.bölümde kaldın @destere aa 4.bölümle birlikte gerçekten açılıyor dizi @Harunnn60 deredevilde 5.bölümle birlikte açılıyordu bu bakımdan 2 dizi birbirlerini andırıyor gerçekten benim diziler yavaş yavaş sezon arasından dönmeye basladılar ayın 20siyle birlikte hepsi dönücek bu diziyi bir an önce bitirmem lazım oyüzden empireyi bitirip bu diziye ağırlık verdim

başlasam bir günde biter kaaln bölümler
@Harunnn60 hafta sonu olsun diye diretti o yüzden diziden soğudum
bana kalsa iki günde tüm sezon biterdi

başlasam bir günde biter kaaln bölümler
@Harunnn60 hafta sonu olsun diye diretti o yüzden diziden soğudum
bana kalsa iki günde tüm sezon biterdi
hahahah aaa doğru @Harunnn60 bak çocuk 40 yılın başı süperkahraman dizisi izlmeye heveslenmişti sınırlama koyup hevesini kaçırmışsın çocuğun