İzlersin de şimdilik acele etmene gerek yok bir Çiğdem izlesin bir.
güllerin savaşı izliyorum zaten bitsinde izleyecem ben
İzlersin de şimdilik acele etmene gerek yok bir Çiğdem izlesin bir.
1.bölüm izledim @Harunnn60 @Castei @destere @vadikızı
Hmm peki bölüme pointin kaç.1.bölüm izledim @Harunnn60 @Castei @destere @vadikızı
öncelikle süpergirl gibi tam fantastik gerçek dışından daha çok daredevil tarzında ciddi bir yapım olmuş yine film tadında ama daredevil dizisinden düşük buldum tabi daha 1.bölüm yanı daredevilde 5.bölümden sonra açılmıştı bu dizide 4-5 bölüm onra açılıcaktır birazda birde joens rolundeki kadın soğukkanlı diziye yakışmış süpergirdeki kız gibi acemi durmuyor spoi yorumları yapalım birazda
aaa öncelikle marvelde modaya uyup cinselliği getirmiş bence gerek yoktu kadın süperkahramanlardan zaten haz almyıordum şimdi dahada soğudum
jones rolundeki kadın aslında diziye uyum sağlıyor süpergirldeki kadın çok acemiydi bu kadın iyi görünüyor o seviştiği zenci adamda süper güçleri olan bir adam süperkahraman ismi luke cage joneste onun süper güçlü olduğunu anladı yatakta
yalnız karışık geldi ilk bölümden yanı kadının süper güçleri varmı yokmu tam nalaşılmıyor 1.bölümden varda kontrolmu edemiyor yada tam olarak güçleri ne tabi pek anlaşılmadı 1.bölümden yanı klasik polisiye tarzı 1.bölüm verildi olayı çözmeye çalıştı falan güçlerine ööncelik verilikçe yanı tam süperkahraman olunca dizi dahada açılır kavga sahneleri 3-4 bölüme gelir umarım bölümü genel olarak beğendim ama konu açılıkça daha iyi bölümler gelicektir
ben hiç puan vermedim izlediğim dizilere yine vermicemHmm peki bölüme pointin kaç.
Evet biraz +18 sahneler varmış diyorlar İnşallah ilk bölüm içindir o sahneler.ben hiç puan vermedim izlediğim dizilere yine vermicem
bazı hoşlanmadığım kısımlar var bölüm yorumumda belirttim
ondanda bahsettim zaten marvelin bu işlere girmesinede şaşırdım açıkcasıEvet biraz +18 sahneler varmış diyorlar İnşallah ilk bölüm içindir o sahneler.
Sen +18 mi izlicen yapma ahlakını bozma.sssssEvet biraz +18 sahneler varmış diyorlar İnşallah ilk bölüm içindir o sahneler.
Aynen Marvel hiç yapmazdı açıkçası bende şaşırdım. Birde dizinin yayınlandığı kanalı özgür bir kanal olunca rahat takılmışlar.ondanda bahsettim zaten marvelin bu işlere girmesinede şaşırdım açıkcası
Yok fantastik dizi bu. İlk bölüm ilgi çeksin diye o tür sahneler koyarlar ABD'liler.Sen +18 mi izlicen yapma ahlakını bozma.sssss
kız +18 olsun nolacak 18 in 2 katı olmuş yaşınondanda bahsettim zaten marvelin bu işlere girmesinede şaşırdım açıkcası
Hiç sevmem ya gerçekmiş gibi yatağa atılıyorlar.ssssssAynen Marvel hiç yapmazdı açıkçası bende şaşırdım. Birde dizinin yayınlandığı kanalı özgür bir kanal olunca rahat takılmışlar.
Yok fantastik dizi bu. İlk bölüm ilgi çeksin diye o tür sahneler koyarlar ABD'liler.
yerde mi yapsınlar oraları buraları mı ağrısın istiyon tabi yatakta yapacaklar.ssHiç sevmem ya gerçekmiş gibi yatağa atılıyorlar.ssssss
İzle sende Emre.yerde mi yapsınlar oraları buraları mı ağrısın istiyon tabi yatakta yapacaklar.ss
10 sayfa yazukı yazmam lazım ingilizce canım istemiyor hiç.ssİzle sende Emre.
Bende şimdi başlıyorum izlemeye.
Sen oyuncu olsan karının ısırmalık yer bırakmassın.ssss Ona birşey demedim zaten hiç sevmem.yerde mi yapsınlar oraları buraları mı ağrısın istiyon tabi yatakta yapacaklar.ss
Evet biraz +18 sahneler varmış diyorlar İnşallah ilk bölüm içindir o sahneler.
ondanda bahsettim zaten marvelin bu işlere girmesinede şaşırdım açıkcası
kız +18 olsun nolacak 18 in 2 katı olmuş yaşın
İzleyemedim ben.konuyu anlamadımda yatak matak birde +18 falan denilince dizi benlik gibi duruyor )) dedikodulara bakılırsa kaliteli olacak gibi @cevaa yıda çağırayım
bende bir haftadır tüm dizilerde aynı durumu yaşıyorum benim çektiğim çileyi anlamışsındır umarım fıttırmamak elde değil ama yapacak bişeyde yokİzleyemedim ben.
İlk 15 dakikasını izledim sonra işler filan çıktı baya pc ile uğraştım sinirlendim sonra. @EFE UYSAL 'ın nazarı değdi kesin.