Netflix Jessica Jones 1. Sezon Yorumları

1x1

Ahanda ilk ben izledim ne zamandır olmuyordu popüler diziler için bu durum. :D

Benim dizilere bakış açım artık malum. Çok çok iyi dizi olmadıkça bulaşmayı düşünmüyorum zaman kaybı olarak gördüğümden. Krysten Ritter için göz atayım dedim, fena değil. Kaliteli çekilmiş, oyuncular iyi. Krysten Ritter cidden çok beğendiğim, başarılı bulduğum bir oyuncu. Bu dizinin onun daha fazla tanınmasını sağlaması iyi olacak.

Diğer bölümleri izlemeyi düşünmüyorum, izleyenlere iyi seyirler. :):)

6/10

Hayırlı olsun. :D İnşallah güzel bir dizi olur. :D

@destere @Çiğdem- @vadikızı @crazymurat31 @Castei
1.bölüm izledim @Harunnn60 @Castei @destere @vadikızı
öncelikle süpergirl gibi tam fantastik gerçek dışından daha çok daredevil tarzında ciddi bir yapım olmuş yine film tadında ama daredevil dizisinden düşük buldum tabi daha 1.bölüm yanı daredevilde 5.bölümden sonra açılmıştı bu dizide 4-5 bölüm onra açılıcaktır birazda birde joens rolundeki kadın soğukkanlı diziye yakışmış süpergirdeki kız gibi acemi durmuyor:F spoi yorumları yapalım birazda :A:A:A
aaa öncelikle marvelde modaya uyup cinselliği getirmiş bence gerek yoktu kadın süperkahramanlardan zaten haz almyıordum şimdi dahada soğudum:A
jones rolundeki kadın aslında diziye uyum sağlıyor süpergirldeki kadın çok acemiydi bu kadın iyi görünüyor o seviştiği zenci adamda süper güçleri olan bir adam süperkahraman ismi luke cage joneste onun süper güçlü olduğunu anladı yatakta:F

yalnız karışık geldi ilk bölümden yanı kadının süper güçleri varmı yokmu tam nalaşılmıyor 1.bölümden varda kontrolmu edemiyor yada tam olarak güçleri ne tabi pek anlaşılmadı 1.bölümden yanı klasik polisiye tarzı 1.bölüm verildi olayı çözmeye çalıştı falan güçlerine ööncelik verilikçe yanı tam süperkahraman olunca dizi dahada açılır kavga sahneleri 3-4 bölüme gelir umarım bölümü genel olarak beğendim ama konu açılıkça daha iyi bölümler gelicektir :F:F:F

1.bölüm izledim @Harunnn60 @Castei @destere @vadikızı
öncelikle süpergirl gibi tam fantastik gerçek dışından daha çok daredevil tarzında ciddi bir yapım olmuş yine film tadında ama daredevil dizisinden düşük buldum tabi daha 1.bölüm yanı daredevilde 5.bölümden sonra açılmıştı bu dizide 4-5 bölüm onra açılıcaktır birazda birde joens rolundeki kadın soğukkanlı diziye yakışmış süpergirdeki kız gibi acemi durmuyor:F spoi yorumları yapalım birazda :A:A:A
aaa öncelikle marvelde modaya uyup cinselliği getirmiş bence gerek yoktu kadın süperkahramanlardan zaten haz almyıordum şimdi dahada soğudum:A
jones rolundeki kadın aslında diziye uyum sağlıyor süpergirldeki kadın çok acemiydi bu kadın iyi görünüyor o seviştiği zenci adamda süper güçleri olan bir adam süperkahraman ismi luke cage joneste onun süper güçlü olduğunu anladı yatakta:F

yalnız karışık geldi ilk bölümden yanı kadının süper güçleri varmı yokmu tam nalaşılmıyor 1.bölümden varda kontrolmu edemiyor yada tam olarak güçleri ne tabi pek anlaşılmadı 1.bölümden yanı klasik polisiye tarzı 1.bölüm verildi olayı çözmeye çalıştı falan güçlerine ööncelik verilikçe yanı tam süperkahraman olunca dizi dahada açılır kavga sahneleri 3-4 bölüme gelir umarım bölümü genel olarak beğendim ama konu açılıkça daha iyi bölümler gelicektir :F:F:F
Hmm peki bölüme pointin kaç. :A

Aynen Marvel hiç yapmazdı açıkçası bende şaşırdım. :D Birde dizinin yayınlandığı kanalı özgür bir kanal olunca rahat takılmışlar. :A

Yok fantastik dizi bu. :A İlk bölüm ilgi çeksin diye o tür sahneler koyarlar ABD'liler. :A
Hiç sevmem ya gerçekmiş gibi yatağa atılıyorlar.ssssss

Off izleyemedim sürekli bir sorun çıktı var ya o kadar sinirliyim ki. :( Şimdi bölümü indirip yarın izleyeceğim sakin kafayla. Çok sinir olum ama var ya.:kizgin:

Evet biraz +18 sahneler varmış diyorlar İnşallah ilk bölüm içindir o sahneler. :A:A
ondanda bahsettim zaten marvelin bu işlere girmesinede şaşırdım açıkcası:F
kız +18 olsun nolacak 18 in 2 katı olmuş yaşın :F

konuyu anlamadımda yatak matak birde +18 falan denilince dizi benlik gibi duruyor :))) dedikodulara bakılırsa kaliteli olacak gibi @cevaa yıda çağırayım :)

konuyu anlamadımda yatak matak birde +18 falan denilince dizi benlik gibi duruyor :))) dedikodulara bakılırsa kaliteli olacak gibi @cevaa yıda çağırayım :)
İzleyemedim ben. :(
İlk 15 dakikasını izledim sonra işler filan çıktı baya pc ile uğraştım sinirlendim sonra. :( @EFE UYSAL 'ın nazarı değdi kesin. :A

İzleyemedim ben. :(
İlk 15 dakikasını izledim sonra işler filan çıktı baya pc ile uğraştım sinirlendim sonra. :( @EFE UYSAL 'ın nazarı değdi kesin. :A
bende bir haftadır tüm dizilerde aynı durumu yaşıyorum benim çektiğim çileyi anlamışsındır umarım :) fıttırmamak elde değil ama yapacak bişeyde yok :)