Köşeyi döndümSen daha geçtiğimiz aylarda parasızlıktan yakınırdın. Ne haltlar çeviriyorsun sen?![]()
Köşeyi döndümSen daha geçtiğimiz aylarda parasızlıktan yakınırdın. Ne haltlar çeviriyorsun sen?![]()
Paran seni yalnızlıktan, çaresizlikten kurtaramamış.Köşeyi döndüm![]()
Yalnız olmadığımı daha kaç kere göstereyimParan seni yalnızlıktan, çaresizlikten kurtaramamış.![]()
Gösterme, hissettirYalnız olmadığımı daha kaç kere göstereyim![]()
Yahu yeter artık yeter. @denizz19 ve @ozgur2113 yetmedimi sana. Hangi konuda olsam orda birilerine sarkıyorsun
??????
kazanma kaybetme yarışı değil bu. Hepsine kullan. Anket katılımımız iyi görünsünHepsine biraz bakmışlığım var ama hiçbirini tam olarak izlemedim o yüzden oy kullanmadım![]()
Tamam hiçbiri dedim çünkü hiçbirini özlemedim ben yalandan oy kullanmamkazanma kaybetme yarışı değil bu. Hepsine kullan. Anket katılımımız iyi görünsünhiçbiri seçeneğini seç olmazsa ama muhakkak kullan oy
![]()
hahahaTamam hiçbiri dedim çünkü hiçbirini özlemedim ben yalandan oy kullanmam![]()
Kurtlar Vadisi,Acı Hayat,Deli Yürek,Ezel gibi diziler vardır umarım listendehahahaHer ankette hiçbiri seçeneğimiz olacak
20. kişi oldun ?
Liste yapmadım ama gelecektir tabikiKurtlar Vadisi,Acı Hayat,Deli Yürek,Ezel gibi diziler vardır umarım listende![]()
Olsun bu dizileri de tanıt bu dizilerin özleyeni daha çok olurListe yapmadım ama gelecektir tabikiBu konularda tanıtıyoruz sadece, gecmişe gidiyoruz ve 80-90-2000 ayırt etmeden tanıtacağız ama yazdan sonra en özlenileni oylama yapacağımız zaman yıl kriteri koyacağım. Onu zamanı gelimce detaylı ayarlayacağım
![]()
Aynen, Leyla ile Mecnun 2010 öncesi değil ama onuda tanıtacağımOlsun bu dizileri de tanıt bu dizilerin özleyeni daha çok olur![]()
Bonus olarak bazı eski sayılmayacak diziler de bulunsun tabi LM olmadan olmaz onu ayrı bir özledikAynen, Leyla ile Mecnun 2010 öncesi değil ama onuda tanıtacağımOnsuz olmaz
![]()
Uçurum'daBonus olarak bazı eski sayılmayacak diziler de bulunsun tabi LM olmadan olmaz onu ayrı bir özledik![]()
7 yıl olmuş çok da yeni sayılmaz yaniUçurum'daSenesini hatırlamiyorum ama o da benim beğeni kontenjanımdan girer. Suskunlar'da öyle. Şimdi baktımda ikiside 2012 senesindenmiş. Ben en iyisi 2013'e kadar tutayım yılı
![]()
Ne dizilerdi be. Süresi uzun olmayan, kaliteli yapımlar. Şimdikiler 1 saat gerekli sahne, 1 buçuk saat gereksiz bakışmalar ve boş sahneler7 yıl olmuş çok da yeni sayılmaz yani![]()
Suskunlar’ı tam izlemedim ama Uçurum harikaydı ayrıca şimdiki dizilerden bahsederken Halka hariç diye belirtmeni tavsiye ederimNe dizilerdi be. Süresi uzun olmayan, kaliteli yapımlar. Şimdikiler 1 saat gerekli sahne, 1 buçuk saat gereksiz bakışmalar ve boş sahneler![]()
Sen yanlışlıkla sildin galiba, ben zaten yazmıştımSuskunlar’ı tam izlemedim ama Uçurum harikaydı ayrıca şimdiki dizilerden bahsederken Halka hariç diye belirtmeni tavsiye ederim![]()
Ben silmedim sen sonradan eklemişsin onuSen yanlışlıkla sildin galiba, ben zaten yazmıştımtekrar bak
Son senelerde bir kaç tane kaliteli diyeceğimiz diziler tabiki var. Şimdikiler derken hepsini kapsamıyorum ama Halka apayrı birşey tabiki. Benim hayatım boyunca izlediğim en iyi dizi
bende Suskunları tam izledim. Uçurum'un sonlarını galiba izlememiştim. Hatırlamıyorum pek
Ekleseydim, "edit" yazardıBen silmedim sen sonradan eklemişsin onuUçurum’un 15.bölümünden sonrası güzel değil zaten başrol oyuncusu diziden çıkınca dizi bozuluyor
![]()