Yahu yeter artık yeter. @denizz19 ve @ozgur2113 yetmedimi sana. Hangi konuda olsam orda birilerine sarkıyorsunSen Behlül olursan Bihter ben olurum forumun en güzeli olarakasla kaçırmam seni
![]()
??????
Yahu yeter artık yeter. @denizz19 ve @ozgur2113 yetmedimi sana. Hangi konuda olsam orda birilerine sarkıyorsunSen Behlül olursan Bihter ben olurum forumun en güzeli olarakasla kaçırmam seni
![]()
5₺'dir oOnun dikkatini dağıtacak başka bir laf attım o konudao gitsin 500 oyroya aldığı tişortüyle havalansın
@serhatt
Ne ben behlül olayım ne de sen bihter olSen Behlül olursan Bihter ben olurum forumun en güzeli olarakasla kaçırmam seni
![]()
Evet ilki foto olarak cıkmışDüzenlenen ne? Galiba ilki fotoydu? ama bu gif?![]()
Bencede 5 TL5₺'dir o
Ne ben behlül olayım ne de sen bihter ol
Evet ilki foto olarak cıkmışÇok anlamsız duruyordu
![]()
Ne o herkesler peşimde diye rahatsız mı oldunYahu yeter artık yeter. @denizz19 ve @ozgur2113 yetmedimi sana. Hangi konuda olsam orda birilerine sarkıyorsun
??????
5₺'dir o
Ne ben behlül olayım ne de sen bihter ol
Evet ilki foto olarak cıkmışÇok anlamsız duruyordu
![]()
Yazık sana çok yazık ?Ne o herkesler peşimde diye rahatsız mı oldun![]()
Ben cüzdanımda bile taşımam 5 tl, kaldı ki tshirt mü alacamBencede 5 TL
Ne sen Leylasın Ne de ben Mecnun (diye mırıldandım nedense)
Evet, baş döndürmeye daha uygun olmuş![]()
Yani beleşe aldın bir şekilde? 😱 Yada arakladınBen cüzdanımda bile taşımam 5 tl, kaldı ki tshirt mü alacam![]()
5TL hiç lazım olmadığı için taşımıyorumYani beleşe aldın bir şekilde? 😱 Yada arakladın![]()
Sırt çantanı bırakacak bir yerin yokmuydu? yeni farkettim
Ben çantasız gezmem hiçSırt çantanı bırakacak bir yerin yokmuydu? yeni farkettim![]()
Bende para taşımam. Herşeye kart kullanıyorum ama TR'de mecbur para taşıyacam. Bozuk paraları hiç sevmem. Bir sürü zırt pırt kuruşlarınız var5TL hiç lazım olmadığı için taşımıyorum![]()
Bende yaz hariç çantalı gezmemBen çantasız gezmem hiç![]()
kuruş ne ilk kez duyuyorumBende para taşımam. Herşeye kart kullanıyorum ama TR'de mecbur para taşıyacam. Bozuk paraları hiç sevmem. Bir sürü zırt pırt kuruşlarınız var![]()
benim kartlarım sigara paketlerim cebime sığmadığı için mecbur taşıyorumBende yaz hariç çantalı gezmemama sırt çantası işten dolayı var ama normal gezilerde taşımam
![]()
dur burda galiba çok param var demeyemi getiriyorsunuz? Yada isimlerimi ayrı?kuruş ne ilk kez duyuyorum![]()
Aynen ona getiriyorumdur burda galiba çok param var demeyemi getiriyorsunuz? Yada isimlerimi ayrı?5, 10, 25 ve 50 olan biriminiz
hele boylarıda minacık. Hiç sevmem
![]()
Sigara?benim kartlarım sigara paketlerim cebime sığmadığı için mecbur taşıyorum![]()
Sen daha geçtiğimiz aylarda parasızlıktan yakınırdın. Ne haltlar çeviriyorsun sen?Aynen ona getiriyorum![]()