Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk - 1. Bölüm

Hangi diziyi özlediniz/ ilginizi çekti ?

• Kullanılan toplam oy
    24
Hepsine biraz bakmışlığım var ama hiçbirini tam olarak izlemedim o yüzden oy kullanmadım :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Hepsine biraz bakmışlığım var ama hiçbirini tam olarak izlemedim o yüzden oy kullanmadım :A
kazanma kaybetme yarışı değil bu. Hepsine kullan. Anket katılımımız iyi görünsün :A hiçbiri seçeneğini seç olmazsa ama muhakkak kullan oy :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Kurtlar Vadisi,Acı Hayat,Deli Yürek,Ezel gibi diziler vardır umarım listende :A
Liste yapmadım ama gelecektir tabiki :A Bu konularda tanıtıyoruz sadece, gecmişe gidiyoruz ve 80-90-2000 ayırt etmeden tanıtacağız ama yazdan sonra en özlenileni oylama yapacağımız zaman yıl kriteri koyacağım. Onu zamanı gelimce detaylı ayarlayacağım :A

• Güldürdün
Liste yapmadım ama gelecektir tabiki :A Bu konularda tanıtıyoruz sadece, gecmişe gidiyoruz ve 80-90-2000 ayırt etmeden tanıtacağız ama yazdan sonra en özlenileni oylama yapacağımız zaman yıl kriteri koyacağım. Onu zamanı gelimce detaylı ayarlayacağım :A
Olsun bu dizileri de tanıt bu dizilerin özleyeni daha çok olur :A

• Güldürdün
Bonus olarak bazı eski sayılmayacak diziler de bulunsun tabi LM olmadan olmaz onu ayrı bir özledik :A
Uçurum'da :bhr: Senesini hatırlamiyorum ama o da benim beğeni kontenjanımdan girer. Suskunlar'da öyle. Şimdi baktımda ikiside 2012 senesindenmiş. Ben en iyisi 2013'e kadar tutayım yılı :A

• Harika
7 yıl olmuş çok da yeni sayılmaz yani :A
Ne dizilerdi be. Süresi uzun olmayan, kaliteli yapımlar. Şimdikiler 1 saat gerekli sahne, 1 buçuk saat gereksiz bakışmalar ve boş sahneler :A Neyseki Halka dizimizin her saniyesi hatta salisesi dolu dolu geçiyor :bhr:

• Güldürdün
Ne dizilerdi be. Süresi uzun olmayan, kaliteli yapımlar. Şimdikiler 1 saat gerekli sahne, 1 buçuk saat gereksiz bakışmalar ve boş sahneler :A
Suskunlar’ı tam izlemedim ama Uçurum harikaydı ayrıca şimdiki dizilerden bahsederken Halka hariç diye belirtmeni tavsiye ederim :A

• Güldürdün
Suskunlar’ı tam izlemedim ama Uçurum harikaydı ayrıca şimdiki dizilerden bahsederken Halka hariç diye belirtmeni tavsiye ederim :A
Sen yanlışlıkla sildin galiba, ben zaten yazmıştım :A tekrar bak :A
Son senelerde bir kaç tane kaliteli diyeceğimiz diziler tabiki var. Şimdikiler derken hepsini kapsamıyorum ama Halka apayrı birşey tabiki. Benim hayatım boyunca izlediğim en iyi dizi :bhr:
bende Suskunları tam izledim. Uçurum'un sonlarını galiba izlememiştim. Hatırlamıyorum pek

• Güldürdün
Sen yanlışlıkla sildin galiba, ben zaten yazmıştım :A tekrar bak :A
Son senelerde bir kaç tane kaliteli diyeceğimiz diziler tabiki var. Şimdikiler derken hepsini kapsamıyorum ama Halka apayrı birşey tabiki. Benim hayatım boyunca izlediğim en iyi dizi :bhr:
bende Suskunları tam izledim. Uçurum'un sonlarını galiba izlememiştim. Hatırlamıyorum pek
Ben silmedim sen sonradan eklemişsin onu :A Uçurum’un 15.bölümünden sonrası güzel değil zaten başrol oyuncusu diziden çıkınca dizi bozuluyor :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,514
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem