Netflix Iron Fist - 1. Sezon Yorumları

japon kadın dediğin şu fistanlı teyze heralde, güzel japon colleen değildir eminim

Gece izleyeceğim bugün sınavım var dua et.
@Çiğdem-
Dualarım seninle cnm

akşam müsait olamıyorum oyüzden gelmeden izledim
umarım kötü geçer sınavın batsın diye dua ediyorum

1x8

Başları durgun olmakla beraber kapanış sahneleri güzel kapattı..

Şarhoş karakteri güzeldi ama o dövüşler berbattı ya çok amatör durdu çekimler. Bu dizide Danny'nin dövüşleri bi garip.

Çinli kadını aldı bakalım bence öldürse direk iyiydi neyse.

Ward iyice kafayı yedi ama nedense babası geri gelecek gibi hissediyorum

8.0

@Çiğdem- bu bölüm sürpriz yumurta vardı fark ettin mi? Yumurta derken bir diziye gönderme sen şimdi gerçek yumurta zannedersin.

japon kadın dediğin şu fistanlı teyze heralde, güzel japon colleen değildir eminim

umarım kötü geçer sınavın batsın diye dua ediyorum
Aynen kötü geçti destere moralim bozuk cidden

sanırım dany karakterinin dövüş sahnelerinde düblör kullanıyorlarda yeteneksiz bir dublör olduğu kesin

sanırım dany karakterinin dövüş sahnelerinde düblör kullanıyorlarda yeteneksiz bir dublör olduğu kesin
aa Fark etmedim desene hangi diziye gönderme

daredevil dövüş sahneleri olarak en iyi çekimlere sahp olan süperkahraman dizisi bencede @destere izlemeli

9.bölüm yorumum gece gelecek

@Harunnn60 9bölüm çok güzeldi vlla yorumumu yapayım

ohaa sarısın adam hortladı ayoll
evet @destere kingrave kadar iyi bu adamda
oğlu olan sahnesi güzeldi onu gebertmedi ama planı olabilir

onun yerine dondurma aldığı bir oğlanı öldürdü

şu japon kızı hiç sevmiyordum zaten daniyin yakalanmasını sağladı hain çıkar inş

Aynen ama bence başrolde ki adamda tam iyi değil dövüşlerde sanki
zaten dövüşmiyorsa düblör kullanıyorsa başroldekinin kötü dövüşçü olduğunu nasıl anladın

aa Fark etmedim desene hangi diziye gönderme

daredevil dövüş sahneleri olarak en iyi çekimlere sahp olan süperkahraman dizisi bencede @destere izlemeli

9.bölüm yorumum gece gelecek
ben dövüş sahneleri yani aksiyoyonu pek dikkate almıyorum hikaye sürükleyici olacak yoksa aksiyonik sürüyle dizi var onları pas geçiyorum zaten

yoruum yukarıda 9.bölüm bak

Tahminleri alalım biraz kolay soru ama.😛 @destere

joy ne hoş çıkmış burda özlemiştik kadını

tahmine gelince ayyaş ve dedektif dediğine göre benim jessicam dan bahsediyorlar sanırım

demiştim burdaki kötüyü seveceksin diye
kolay kolay ondan kurtulman imkansız

ayrıca japon kıza söylediklerinden dolayı kınıyorum seni hogatha

aa vlla ölünce o sevimsiz oğlu götürücek sandım hği sevmedim o tipsizi şarısın adam onu gebertir inş

Aynen jessica san bahsediyor

Bazı sahnelerden yakın çekimlerde danny olduğunu anlıyoruz herhalde destere

Aynen jessica san bahsediyor

Bazı sahnelerden yakın çekimlerde danny olduğunu anlıyoruz herhalde destere
yakın çekimlerde adamın yüzünü gösteriyor uzaklaşınca tekrar düblör devreye giriyor yani yüz dövüşmez zaten

zaten oğlan dövüş uzmanı değil GOT dan tanıyoruz daha çok kendi cinsleriyle sevişmekte usta

Sen bu dizinin başta ki gizemi etkiledi diyorsun ama oğlanı da kanın kaynadı şimdi
İtiraf et

Sen bu dizinin başta ki gizemi etkiledi diyorsun ama oğlanı da kanın kaynadı şimdi
İtiraf et
yalan yok iron fist karakterini oynayan sempatik biri
başrol itici olsa zaten hikaye bile kurtarmaz direk bırakırdım diziyi sürgünümle bir ingiliz dizisi izliyorduk neydi ismi şimdi unuttum konu çok ilgimi çekmesine rağmen başrole koydukları sığır o kadar berbat ve iticiydiki ikinci bölüme kadar zor tahammül edip terkettim diziyi yani konu ve başroleri bünye kabul edecek

Sen bölümü izlesene harun ben izledim

bu spoiye @destere baksın
senin japon kızı sevmemiştim zaten hain çıktı ayoll
ben o konuda yorum yapmıyorum
şimdi hain çıktı desem veya çıkmayacak desem her türlü spoiler olur o açıdan konuşmuyorum sen diziyi bitirene kadar