Kardeşim aynı evde kaldığımız ortamda öyle şeyleri kabul etmeyiz biz... Yallah deriz yallah...
@Maskeli Fedai yoldaşım ne diyor bu Leşku senin için, sünger gibi içer falan... 😱
Kardeşim aynı evde kaldığımız ortamda öyle şeyleri kabul etmeyiz biz... Yallah deriz yallah...
Bir şey olmaz, siz de çayla eşlik edersiniz bizeKardeşim aynı evde kaldığımız ortamda öyle şeyleri kabul etmeyiz biz... Yallah deriz yallah...@Sherlock
@Maskeli Fedai yoldaşım ne diyor bu Leşku senin için, sünger gibi içer falan... 😱
İğrenç bir insansın... Benim yanımdan defol git Leşku seni...Bir şey olmaz, siz de çayla eşlik edersiniz bize@Sherlock
@Maskeli Fedai içip içip sızmadığı tek gün yok, öyle bir alkolik kendisi...
Oooo canım adaşım... Sizi mühendis bey olarak bedava gezdireceğim demek isterdim ama bunu ben bile yapamam... Paranızı pulunuzu alın gelin... EGE kıyılarına gidiyoruz... @MasacRE @Maskeli Fedai
Alkollü ortamda işimiz olmaz... Biz ehli sünnet insanlarız.. Öyle değil mi canım adaşım ve canım yoldaşım.. @Sherlock @Maskeli Fedai
Kardeşim aynı evde kaldığımız ortamda öyle şeyleri kabul etmeyiz biz... Yallah deriz yallah...@Sherlock
Bir şey olmaz, siz de çayla eşlik edersiniz bize@Sherlock
Yol parası, çay ve ayranlarınız da benden.İğrenç bir insansın... Benim yanımdan defol git Leşku seni...@Sherlock
Vaay be bu cümleler karşısında şaşkına döndüm... Acilen @Maskeli Fedai yoldaşımın gelip bu ithamlara karşı cevap vermesi gerekmektedir...
Benim gibi güzel ahlakın temsilcisi olan bir insan hakkında ne iftiralar atmış bu Leşku.. @SherlockKardeşim aynı evde kaldığımız ortamda öyle şeyleri kabul etmeyiz biz... Yallah deriz yallah...@Sherlock
Bir şey olmaz, siz de çayla eşlik edersiniz bize@Sherlock
Rakılar kütükten mangal benden.. @Sherlockİğrenç bir insansın... Benim yanımdan defol git Leşku seni...@Sherlock
Vaay be bu cümleler karşısında şaşkına döndüm... Acilen @Maskeli Fedai yoldaşımın gelip bu ithamlara karşı cevap vermesi gerekmektedir...
Ulan ortak tatile gidelim, 3-5 karşı cins görelim dedik şu hale bak daha gitmeden birbirimize düştük... @MasacRE
Ne bekliyorduk ki, bizim huzurlu ve sakin bir şekilde bir aktivite yapmamız mümkün mü adaşım... Böyle iki leş yoldaşımız varken hele... @MasacRE @Maskeli FedaiUlan ortak tatile gidelim, 3-5 karşı cins görelim dedik şu hale bak daha gitmeden birbirimize düştük... @MasacRE
Her ortama uyum sağlarım yoldaşlarım.. Siz planlamayı yapın gerisi bende.. @MasacREUlan ortak tatile gidelim, 3-5 karşı cins görelim dedik şu hale bak daha gitmeden birbirimize düştük... @MasacRE
Ne bekliyorduk ki, bizim huzurlu ve sakin bir şekilde bir aktivite yapmamız mümkün mü adaşım... Böyle iki leş yoldaşımız varken hele... @MasacRE @Maskeli Fedai
Biz en iyisi İzmir'e gidelim yoldaşlarım, Utku bize baksın uğraşmayalım plan yapmakla falan... @MasacREHer ortama uyum sağlarım yoldaşlarım.. Siz planlamayı yapın gerisi bende.. @MasacRE
Kendimizi Utku'ya bırakırsak vay halimize, Ehli Sünnet'lik kalmaz hiç bir şey kalmaz biteriz... Aman diyeyim canım adaşım... Biz mümin ve naif insanlarız... @MasacRE @Maskeli FedaiBiz en iyisi İzmir'e gidelim yoldaşlarım, Utku bize baksın uğraşmayalım plan yapmakla falan... @MasacRE
Utku yoldaşım bizle tatile çıkıp sadece İzmir Bombası ve ayran tüketecekmiş adaşım, bu şekil duyumlar aldım bilmem ne kadar doğrudur... @MasacRE @Maskeli FedaiKendimizi Utku'ya bırakırsak vay halimize, Ehli Sünnet'lik kalmaz hiç bir şey kalmaz biteriz... Aman diyeyim canım adaşım... Biz mümin ve naif insanlarız... @MasacRE @Maskeli Fedai
Biz en iyisi İzmir'e gidelim yoldaşlarım, Utku bize baksın uğraşmayalım plan yapmakla falan... @MasacRE
Şişkolok bizim karşımızdaymış gibi konuşuyor da kendisi dünden razı yoldan çıkmaya.. @MasacREKendimizi Utku'ya bırakırsak vay halimize, Ehli Sünnet'lik kalmaz hiç bir şey kalmaz biteriz... Aman diyeyim canım adaşım... Biz mümin ve naif insanlarız... @MasacRE @Maskeli Fedai
Bu Hainli Fedai'nin işi gücü şov olmuş adaşım... Artık tanıyamıyorum kendisini... Neymiş plan yapalım uyarmış... Sen kiiim bizim yoldaşlığımıza uymak kim... Lafta senin Sabar Yoldaşlığın... @MasacRE @Maskeli Fedai
Şovu seviyorum evet.. @MasacREBu Hainli Fedai'nin işi gücü şov olmuş adaşım... Artık tanıyamıyorum kendisini... Neymiş plan yapalım uyarmış... Sen kiiim bizim yoldaşlığımıza uymak kim... Lafta senin Sabar Yoldaşlığın... @MasacRE @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?