InstaFavori

Oooo canım adaşım... Sizi mühendis bey olarak bedava gezdireceğim demek isterdim ama bunu ben bile yapamam... Paranızı pulunuzu alın gelin... EGE kıyılarına gidiyoruz... @MasacRE @Maskeli Fedai
Karşılıyorsanız neden olmasın.. @MasacRE
------

Millet zengin.. @DarkLegenD
Yok öyle bedavaya tatil... Bak yukarda ne yazmışım... @MasacRE @Sherlock
Tatil parası Enes yoldaşımdan, alkollü içkileriniz benden...
------

@Sherlock
Alkollü ortamda işimiz olmaz... Biz ehli sünnet insanlarız.. Öyle değil mi canım adaşım ve canım yoldaşım.. @Sherlock @Maskeli Fedai
O yüzden alkoller benden zaten
@Sherlock

@Maskeli Fedai sünger gibi içer ama ona katlanacağız artık
Kardeşim aynı evde kaldığımız ortamda öyle şeyleri kabul etmeyiz biz... Yallah deriz yallah...
@Sherlock

@Maskeli Fedai yoldaşım ne diyor bu Leşku senin için, sünger gibi içer falan... 😱
Bir şey olmaz, siz de çayla eşlik edersiniz bize
@Sherlock

@Maskeli Fedai içip içip sızmadığı tek gün yok, öyle bir alkolik kendisi...
Yol parası, çay ve ayranlarınız da benden.
Alkolikku kirli birtakım planlar yapmış ancak yok öyle bir şey, kendisi İzmir Bombası masraflarımızı karşılasın.
@Maskeli Fedai sen de kebap getir.

O yüzden alkoller benden zaten
@Sherlock

@Maskeli Fedai sünger gibi içer ama ona katlanacağız artık

Kardeşim aynı evde kaldığımız ortamda öyle şeyleri kabul etmeyiz biz... Yallah deriz yallah...
@Sherlock

@Maskeli Fedai yoldaşım ne diyor bu Leşku senin için, sünger gibi içer falan... 😱
Benim gibi güzel ahlakın temsilcisi olan bir insan hakkında ne iftiralar atmış bu Leşku.. @Sherlock
------

Bir şey olmaz, siz de çayla eşlik edersiniz bize
@Sherlock

@Maskeli Fedai içip içip sızmadığı tek gün yok, öyle bir alkolik kendisi...

Rakılar kütükten mangal benden.. @Sherlock

Benim gibi güzel ahlakın temsilcisi olan bir insan hakkında ne iftiralar atmış bu Leşku.. @Sherlock
------

Rakılar kütükten mangal benden.. @Sherlock
Ulan üstte ne yazıyor altta ne yazıyor... Nasıl bir leşlik bu be kardeşim... Tüyler ürpertici... Utku yoldaşım haklıymış demek... @Sherlock @MasacRE
Ulan ortak tatile gidelim, 3-5 karşı cins görelim dedik şu hale bak daha gitmeden birbirimize düştük... @MasacRE

Biz en iyisi İzmir'e gidelim yoldaşlarım, Utku bize baksın uğraşmayalım plan yapmakla falan... @MasacRE

Kendimizi Utku'ya bırakırsak vay halimize, Ehli Sünnet'lik kalmaz hiç bir şey kalmaz biteriz... Aman diyeyim canım adaşım... Biz mümin ve naif insanlarız... @MasacRE @Maskeli Fedai
Şişkolok bizim karşımızdaymış gibi konuşuyor da kendisi dünden razı yoldan çıkmaya.. @MasacRE