174 olmuş benim. Yazın fazla coşamam herhalde ama en azından 200 sınırına yaklaşabilirim.
174 olmuş benim. Yazın fazla coşamam herhalde ama en azından 200 sınırına yaklaşabilirim.
Yeni tasarım çok iyi olmuş, hem daha kullanışlı hem başka listeler de eklemişler.
Bir ara iyi coşmuşum son 1 yıldır 15-20 tane falan anca artmış. Bir gün tamamlarım bu listeyi kısmetse ama en az 3-4 yıl daha sürer herhalde.Oha. Ben de artık üniversiytte gidince.
Bir ara iyi coşmuşum son 1 yıldır 15-20 tane falan anca artmış. Bir gün tamamlarım bu listeyi kısmetse ama en az 3-4 yıl daha sürer herhalde.
Normal durum okul zamanı pek film izlenmiyor. Fazla vakit olmadığından diziler daha uygun kış için. Sadece Oscar dönemi özel bir durum olduğu için ve orada da yarıyıl tatili de olduğundan o dönem iyi izleniyor. Eski filmler için ise en iyi dönem yaz kalıyor.Ben de yazın coştum, okul zamanı pek Imdb'den izlemedim.
Şu an 181 olmuş. Baya yavaşladım, bir de bazen izlediğim filmler listeden çıkıp izlemediklerim giriyor.174 olmuş benim. Yazın fazla coşamam herhalde ama en azından 200 sınırına yaklaşabilirim.
Yeni tasarım çok iyi olmuş, hem daha kullanışlı hem başka listeler de eklemişler.
O filmler hangileri belki ben de destek veririm.Şu an 181 olmuş. Baya yavaşladım, bir de bazen izlediğim filmler listeden çıkıp izlemediklerim giriyor.
250'nin biteceği yok da ilk 100'den kalan 10 kadar filmi de izlersem iyi olacak. Etkinliğin sonraki sezonuna eklettirmeye çalışacağım izlemediğim Top 100 filmlerini şimdiden söyleyim.
Aşırı hızlı gidiyorsun, yavaşla biraz.O filmler hangileri belki ben de destek veririm.
Bu arada benim de 156 olmuş.2 güne 160 yaparım.
Aşırı hızlı gidiyorsun, yavaşla biraz.
http://www.250films.net/list/OzanFF/images/progress.png
Burada işte izlediklerim seçili.
İyi izlemişsin de kalan yıllarda ne yapacaksın?Bu kadar filmi 1 senede izledim sadece.
İyi izlemişsin de kalan yıllarda ne yapacaksın?
Dengelemeye bak sade film de iyi değil sade dizi de.Dizi sektörüne girerim.O kadar efsane dizi var.