IMDb Top 250'deki Filmlerden Kaç Tanesini İzlediniz?

77 olmuşum. Yazın coşacağım inşallah. :D

Bu arada site yenilenmiş. :D @OzaN

5 tane izledim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de yazın coştum, okul zamanı pek Imdb'den izlemedim. :(
Normal durum okul zamanı pek film izlenmiyor. Fazla vakit olmadığından diziler daha uygun kış için. Sadece Oscar dönemi özel bir durum olduğu için ve orada da yarıyıl tatili de olduğundan o dönem iyi izleniyor. Eski filmler için ise en iyi dönem yaz kalıyor. :):)

110/250

Bu yaz hedefim 110-120 aralığına çekmekti zaten. 5-6 film daha izlerim okullar açılana kadar.

174 olmuş benim. Yazın fazla coşamam herhalde ama en azından 200 sınırına yaklaşabilirim. :D

Yeni tasarım çok iyi olmuş, hem daha kullanışlı hem başka listeler de eklemişler. :):)
Şu an 181 olmuş. Baya yavaşladım, bir de bazen izlediğim filmler listeden çıkıp izlemediklerim giriyor. :(

250'nin biteceği yok da ilk 100'den kalan 10 kadar filmi de izlersem iyi olacak. Etkinliğin sonraki sezonuna eklettirmeye çalışacağım izlemediğim Top 100 filmlerini şimdiden söyleyim. :D

Şu an 181 olmuş. Baya yavaşladım, bir de bazen izlediğim filmler listeden çıkıp izlemediklerim giriyor. :(

250'nin biteceği yok da ilk 100'den kalan 10 kadar filmi de izlersem iyi olacak. Etkinliğin sonraki sezonuna eklettirmeye çalışacağım izlemediğim Top 100 filmlerini şimdiden söyleyim. :D
O filmler hangileri belki ben de destek veririm.:D

Bu arada benim de 156 olmuş.2 güne 160 yaparım.