IMDb Top 250'deki Filmlerden Kaç Tanesini İzlediniz?

gundix123 post: 1432663' Alıntı:
Aklımda kalanları yazıyorum ama. :D Bi ara 3-4 günde 12 film izlemiştim.Orada ki filmler es geçtim sadece. :D

Kısa kısa bir şeyler yazsaymışsın o filmleri beğenip beğenmediğini göremeden gittiler. :D

Leon'u '1994' diye yazmışlar. Yapım tarihi öyle de, ismini yazsalardı daha iyiydi. :D

Leon'u '1994' diye yazmışlar. Yapım tarihi öyle de, ismini yazsalardı daha iyiydi. :D

Orijinal adı İngilizce olmayan filmlerde öyle bir problem olmuş. Siteyi yapan adam ilgilenmeyi bırakmış herhalde ama film forumlarında falan hala aktif olarak kullanılıyor sistem. :):)

OzaN post: 1432668' Alıntı:

Kısa kısa bir şeyler yazsaymışsın o filmleri beğenip beğenmediğini göremeden gittiler. :D

Aynen. :D Pişman oldum zaten sonradan. :( Olmazsa bir ara toplu değerlendirme yapıyımaklımda kalanları. :D

OzaN post: 1432679' Alıntı:
Orijinal adı İngilizce olmayan filmlerde öyle bir problem olmuş. Siteyi yapan adam ilgilenmeyi bırakmış herhalde ama film forumlarında falan hala aktif olarak kullanılıyor sistem. :):)

IMDb söz konusu olduğundan haliyle aktif olacak. Keşke güncelleme yapsalar. O şekilde çok iyi olur. :)

Benim sanırım 15-20 film kadar oluyor yaklaşık olarak. Daha fazladır belki ama çoğunu seçemedim. Listedeki bazı filmleri yarım yarım izlediğim de olmuştur. :)

😱 Once Upon a Time in America'yı izlememişim.Nasıl izlemem (b) Hemen izlemem lazım...

Onu bunu bilmem ama en efsane filmler 1994 yılında çıktı. Esaretin Bedeli Forrest Gump Leon vs. vs. :)

62'ye yükselmişiz. :D Elimde Top 250'de olan ve izlemediğim 11 film var. Onları da yavaş yavaş izlerim. :D

awww.250films.net_list_BerkanFF_images_progress.png

Ekli dosyalar

• awww.250films.net_list_BerkanFF_images_progress.png
    awww.250films.net_list_BerkanFF_images_progress.png
    231 bayt · Hit: 239
dda991b8c9132aaada17132683d18f1b.png

Konu ilk açıldığında 41 taneymiş. :D

Şimdi 73 olması gerekiyor ama. :(

af467ea5913e68a85ea29ae2ded77602.png

172 olmuş. (Çoğu en altlarda ve listeden çıkmak üzere olan filmler. :D) Uzun zamandır Top 250'ye özel film izlemiyorum. Bir ara hem kendime liste yapmam lazım yaparken forumdaki film izleme etkinliğine de film seçmiş olurum. :):)

Yolla izlemediğim varsa etkinliğe ekleyelim. :D

Spireted Away*
The Killing
Rear Window
North by Northwest
Life is Beautiful*
Toy Story 1,2,3*
Some Like it Hot
The Big Lebowski
Good Will Hunting
Heat
Hotel Rwanda*
How to Train Your Dragon*
El Secreto De Sus Ojos
Stand by Me*
8½*
Incendies*
Hachiko A Dog's Tale
Ben-Hur*
Annie Hall*
Gladiator*

* koyduklarım indirdiklerim. :D

Bazılarını Oscar etkinliği için de indirdim. :D

Spireted Away*
The Killing
Rear Window
North by Northwest
Life is Beautiful*
Toy Story 1,2,3*
Some Like it Hot
The Big Lebowski
Good Will Hunting
Heat
Hotel Rwanda*
How to Train Your Dragon*
El Secreto De Sus Ojos
Stand by Me*
8½*
Incendies*
Hachiko A Dog's Tale
Ben-Hur*
Annie Hall*
Gladiator*

* koyduklarım indirdiklerim. :D

Bazılarını Oscar etkinliği için de indirdim. :D
İşaretlediğim üç tanesini izlemedim. Heat'i izledim ama izleyeli çok oldu izlediğimde daha Al Pacino ve De Niro'yu fazla iyi tanımıyordum tekrar izleyebilirim etkinlik çerçevesinde. Big Lebowski'yi de izleyeli yıllar oldu. Onu da izleyebilirim yeniden. :):)

İşaretlediğim üç tanesini izlemedim. Heat'i izledim ama izleyeli çok oldu izlediğimde daha Al Pacino ve De Niro'yu fazla iyi tanımıyordum tekrar izleyebilirim etkinlik çerçevesinde. Big Lebowski'yi de izleyeli yıllar oldu. Onu da izleyebilirim yeniden. :):)

The Killing'i izleyebiliriz o zaman. :D

Ben-Hur 3 buçuk saat. :(