NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Russo gelecek bölüm için Halo'nun zamanı dedi yani Halo'nun çevresinden biri gidecek ve kamera Zeynep'i gösterdi.

100% Zeynep'e bir şey olmayacak, ama Halo'nun yakınından biri gidecek. Ters köşe bizi bekliyor. En kötü ihtimalle Zeynep kaçırılır ama ona bir şey olmaz.
Fena çakıldın. 😅
Ortalık biraz alevlendi ne yalan söyleyeyim. 😂😂😂

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
  • Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: TenTen and serhatt
Dizinin adı değişti. Dizi artık 'Halo' adıyla önümüzdeki sezon ekran yolculuğuna devam edecek. Zeynep Leto sezon finalinde diziye veda ediyor @Alemdar @cokiyitvci @ömer karataş @Emre Ozansoy @Dosi @Mr.At @Angelica @serhatt

Dizi adına hayırlı olsun.
Dizinin adı Hudutsuz Sevda olarak kalacak. Halo sadece kod adı :)

Miray belli ki ayrılmak istemiş ama yanlış yapmış. Dizi çok iyi reytingler alıyor. Umarım ikna olur 3. Sezon için. İkna olmazsa da NOW'ım-Medyapım'ım bir formül bulur her zaman buldukları gibi. Aksiyon sahneleri artar zaten cidden giderse. @Alemdar @ömer karataş

Fena çakıldın. 😅
Ortalık biraz alevlendi ne yalan söyleyeyim. 😂😂😂
ALLAHU EKBER 3. Sezon'da dizi alev alacak.

Kurtlar Vadisi : PUSU gibi olur anca ama dahası olmaz. Dizinin adı revize olmaz.

Umarım reytinglere de güzel yansır.

Ben size demedim mi izleyici Zeynep'ten sıkıldı diye 😂
Asla sıkılmadık ondan. Umarım Miray vazgeçer bu fikirden. :D Gidecekse artık asla Halo'ya partner yazılmamalı.

• Aynen
Reactions: ömer karataş
Kurtlar Vadisi : PUSU gibi olur anca ama dahası olmaz. Dizinin adı revize olmaz.

Umarım reytinglere de güzel yansır.

Ben size demedim mi izleyici Zeynep'ten sıkıldı diye 😂
Umarım Zeynep çıkacak diye Didemi Halo'ya yazmazlar tekrardan. Yoksa dizi kendine bir cenaze namazı kılsın.

• Güldürdün
Reactions: cokiyitvci
  • Okudum
Reactions: TenTen