NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Dizinin adı değişti. Dizi artık 'Halo' adıyla önümüzdeki sezon ekran yolculuğuna devam edecek. Zeynep Leto sezon finalinde diziye veda ediyor @Alemdar @cokiyitvci @ömer karataş @Emre Ozansoy @Dosi @Mr.At @Angelica @serhatt

Dizi adına hayırlı olsun.
Dizinin adı Hudutsuz Sevda olarak kalacak. Halo sadece kod adı :)

Miray belli ki ayrılmak istemiş ama yanlış yapmış. Dizi çok iyi reytingler alıyor. Umarım ikna olur 3. Sezon için. İkna olmazsa da NOW'ım-Medyapım'ım bir formül bulur her zaman buldukları gibi. Aksiyon sahneleri artar zaten cidden giderse. @Alemdar @ömer karataş

Fena çakıldın. 😅
Ortalık biraz alevlendi ne yalan söyleyeyim. 😂😂😂
ALLAHU EKBER 3. Sezon'da dizi alev alacak.

Kurtlar Vadisi : PUSU gibi olur anca ama dahası olmaz. Dizinin adı revize olmaz.

Umarım reytinglere de güzel yansır.

Ben size demedim mi izleyici Zeynep'ten sıkıldı diye 😂
Asla sıkılmadık ondan. Umarım Miray vazgeçer bu fikirden. :D Gidecekse artık asla Halo'ya partner yazılmamalı.

• Aynen
Reactions: ömer karataş
Kurtlar Vadisi : PUSU gibi olur anca ama dahası olmaz. Dizinin adı revize olmaz.

Umarım reytinglere de güzel yansır.

Ben size demedim mi izleyici Zeynep'ten sıkıldı diye 😂
Umarım Zeynep çıkacak diye Didemi Halo'ya yazmazlar tekrardan. Yoksa dizi kendine bir cenaze namazı kılsın.

• Güldürdün
Reactions: cokiyitvci
  • Okudum
Reactions: TenTen
Haberi gördüm koştum geldim, üçüncü sezon 5 bölümde final yapar. Raci ve Bahadır'ın kendi kendilerini bitirmesine inanamıyorum :(
------

Aga Edho gibi olucak dizi gel sende :(

Yok sağol çıksın diziden.

Ne tantana yaptınız yav Deniz Çakır'sız EDHO devam etti be Özgü Namal'sız Kurtlar Vadisi
Deniz Çakır'sız EDHO devam etti de bitene kadar eski tadında olmadı. Hızır'ın haremini izledik :F

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Haberi gördüm koştum geldim, üçüncü sezon 5 bölümde final yapar. Raci ve Bahadır'ın kendi kendilerini bitirmesine inanamıyorum :(
------

Deniz Çakır'sız EDHO devam etti de bitene kadar eski tadında olmadı. Hızır'ın haremini izledik :F
Ya bence devam eder dizi öyle deme :)

6. Sezon'a kadar zordu ama o son sezon yok mu son sezon 😂