Canı cehenneme.hayatım vakit kaybedemem o yorumlarla
------
inş. seneye daha beğendiğin bir parlakla başrol olur![]()
Canı cehenneme.hayatım vakit kaybedemem o yorumlarla
------
inş. seneye daha beğendiğin bir parlakla başrol olur![]()
Dizinin adı Hudutsuz Sevda olarak kalacak. Halo sadece kod adıDizinin adı değişti. Dizi artık 'Halo' adıyla önümüzdeki sezon ekran yolculuğuna devam edecek. Zeynep Leto sezon finalinde diziye veda ediyor @Alemdar @cokiyitvci @ömer karataş @Emre Ozansoy @Dosi @Mr.At @Angelica @serhatt
Dizi adına hayırlı olsun.
Miray belli ki ayrılmak istemiş ama yanlış yapmış. Dizi çok iyi reytingler alıyor. Umarım ikna olur 3. Sezon için. İkna olmazsa da NOW'ım-Medyapım'ım bir formül bulur her zaman buldukları gibi. Aksiyon sahneleri artar zaten cidden giderse. @Alemdar @ömer karataş
ALLAHU EKBER 3. Sezon'da dizi alev alacak.Fena çakıldın. 😅
Ortalık biraz alevlendi ne yalan söyleyeyim. 😂😂😂
Aynen dizinin adı değişmeyecektir. Şimdilik tabii. O da son anda revize olabilir.Dizinin adı Hudutsuz Sevda olarak kalacak. Halo sadece kod adı
ALLAHU EKBER 3. Sezon'da dizi alev alacak.
Kurtlar Vadisi : PUSU gibi olur anca ama dahası olmaz. Dizinin adı revize olmaz.Aynen dizinin adı değişmeyecektir. Şimdilik tabii. O da son anda revize olabilir.![]()
Asla sıkılmadık ondan. Umarım Miray vazgeçer bu fikirden.Kurtlar Vadisi : PUSU gibi olur anca ama dahası olmaz. Dizinin adı revize olmaz.
Umarım reytinglere de güzel yansır.
Ben size demedim mi izleyici Zeynep'ten sıkıldı diye 😂
inşallah vazgeçer yoksa menejer buket hanım birini çakar diziye başrol kadın olarakAsla sıkılmadık ondan. Umarım Miray vazgeçer bu fikirden.Gidecekse artık asla Halo'ya partner yazılmamalı.
Kesinleşmiş yazmışlar ama küçük bir umut halen var gibi. Göreceğiz. Miray'ım nasıl böyle bir karar verdi, şaka gibi.inşallah vazgeçer yoksa menejer buket hanım birini çakar diziye başrol kadın olarak
Umarım Zeynep çıkacak diye Didemi Halo'ya yazmazlar tekrardan. Yoksa dizi kendine bir cenaze namazı kılsın.Kurtlar Vadisi : PUSU gibi olur anca ama dahası olmaz. Dizinin adı revize olmaz.
Umarım reytinglere de güzel yansır.
Ben size demedim mi izleyici Zeynep'ten sıkıldı diye 😂
inşallah o küçük umut gerçekleşirKesinleşmiş yazmışlar ama küçük bir umut halen var gibi. Göreceğiz. Miray'ım nasıl böyle bir karar verdi, şaka gibi.![]()
Dizinin adı değişti. Dizi artık 'Halo' adıyla önümüzdeki sezon ekran yolculuğuna devam edecek. Zeynep Leto sezon finalinde diziye veda ediyor @Alemdar @cokiyitvci @ömer karataş @Emre Ozansoy @Dosi @Mr.At @Angelica @serhatt
O kadar da değil, merak etme.Umarım Zeynep çıkacak diye Didemi Halo'ya yazmazlar tekrardan. Yoksa dizi kendine bir cenaze namazı kılsın.
İzlemiyorum ki 😏Yeni sıfırdan dizi tutturmak zor. Yeni konsept ile eski seyirciden ne kadar oranla başlarsak kârdır diye düşünmüşlerdir.
Size iyi izlemeler.
@Alemdar @ömer karataşİzlemiyorum ki 😏
3. Sezonda arkadaşlar ile birlikte olmayacağım. 😎☺️😌
Aga Edho gibi olucak dizi gel sendeİzlemiyorum ki 😏
3. Sezonda arkadaşlar ile birlikte olmayacağım. 😎☺️😌
Yok sağol çıksın diziden.@Alemdar @ömer karataş
"MirayYoksa BizdeYokuz" etiketi gündemde. Miray'ım ikna olup, bizi yarıda bırakmaz inşallah.![]()
Deniz Çakır'sız EDHO devam etti de bitene kadar eski tadında olmadı. Hızır'ın haremini izledikAga Edho gibi olucak dizi gel sende
Yok sağol çıksın diziden.
Ne tantana yaptınız yav Deniz Çakır'sız EDHO devam etti be Özgü Namal'sız Kurtlar Vadisi
Ya bence devam eder dizi öyle demeHaberi gördüm koştum geldim, üçüncü sezon 5 bölümde final yapar. Raci ve Bahadır'ın kendi kendilerini bitirmesine inanamıyorum
------
Deniz Çakır'sız EDHO devam etti de bitene kadar eski tadında olmadı. Hızır'ın haremini izledik![]()
Güldür Güldür Show, yeni sezonda NOW'da!Dizinin adı değişti. Dizi artık 'Halo' adıyla önümüzdeki sezon ekran yolculuğuna devam edecek. Zeynep Leto sezon finalinde diziye veda ediyor @Alemdar @cokiyitvci @ömer karataş @Emre Ozansoy @Dosi @Mr.At @Angelica @serhatt
Ulan güldürme beni 😂Güldür Güldür Show, yeni sezonda NOW'da!