NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Kurtlar Vadisi : PUSU gibi olur anca ama dahası olmaz. Dizinin adı revize olmaz.

Umarım reytinglere de güzel yansır.

Ben size demedim mi izleyici Zeynep'ten sıkıldı diye 😂
Umarım Zeynep çıkacak diye Didemi Halo'ya yazmazlar tekrardan. Yoksa dizi kendine bir cenaze namazı kılsın.

• Güldürdün
Reactions: cokiyitvci
  • Okudum
Reactions: TenTen
Haberi gördüm koştum geldim, üçüncü sezon 5 bölümde final yapar. Raci ve Bahadır'ın kendi kendilerini bitirmesine inanamıyorum :(
------

Aga Edho gibi olucak dizi gel sende :(

Yok sağol çıksın diziden.

Ne tantana yaptınız yav Deniz Çakır'sız EDHO devam etti be Özgü Namal'sız Kurtlar Vadisi
Deniz Çakır'sız EDHO devam etti de bitene kadar eski tadında olmadı. Hızır'ın haremini izledik :F

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Haberi gördüm koştum geldim, üçüncü sezon 5 bölümde final yapar. Raci ve Bahadır'ın kendi kendilerini bitirmesine inanamıyorum :(
------

Deniz Çakır'sız EDHO devam etti de bitene kadar eski tadında olmadı. Hızır'ın haremini izledik :F
Ya bence devam eder dizi öyle deme :)

6. Sezon'a kadar zordu ama o son sezon yok mu son sezon 😂

Saygısızca verilen aralar, son dakika değişen senaryolar, izleyiciyi dikkate almamalar Bahadır döneminde başladı zaten. Ben zaten EDHO'daki saygısızlığa maalesef alışkındım :D
Sezon 2'de bitirmem iyi oldu o zaman. İlk sezon 34 ikinci sezon 29 bölüm yayınladı dizi. Oyuncuları olmasa hikayesi yoktu kusura bakma yani.

Bu alana bir cevap yazın...