cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,010
- Puanı
- 1,060
Olursa bomba gibi sezon finali olur dizide.sezon finalinde zeynebin didem'i öldürmesini istiyorum son hamle yapmaya çalışırken didem
Olursa bomba gibi sezon finali olur dizide.sezon finalinde zeynebin didem'i öldürmesini istiyorum son hamle yapmaya çalışırken didem
sezon finalinde zeynebin didem'i öldürmesini istiyorum son hamle yapmaya çalışırken didem
Olursa bomba gibi sezon finali olur dizide.
Russo gelecek bölüm için Halo'nun zamanı dedi yani Halo'nun çevresinden biri gidecek ve kamera Zeynep'i gösterdi.Gamze bu bölüm çok güzel olmuş. Senarist kafamı karıştırma.![]()
Gamze ve Esma bundan böyle korumam altında. Esma zaten öyleydi de artık Gamzede o sınıfta.Russo gelecek bölüm için Halo'nun zamanı dedi yani Halo'nun çevresinden biri gidecek ve kamera Zeynep'i gösterdi.
100% Zeynep'e bir şey olmayacak, ama Halo'nun yakınından biri gidecek. Ters köşe bizi bekliyor. En kötü ihtimalle Zeynep kaçırılır ama ona bir şey olmaz.
şunun olabileceğini düşünüyorum russo yada didem zeynebi vuracakken edanur,esma yada damla önüne atlayıp ölebilir düşük ihtimal elif'te olabilir ama zayıf geliyor o ihtimalRusso gelecek bölüm için Halo'nun zamanı dedi yani Halo'nun çevresinden biri gidecek ve kamera Zeynep'i gösterdi.
100% Zeynep'e bir şey olmayacak, ama Halo'nun yakınından biri gidecek. Ters köşe bizi bekliyor. En kötü ihtimalle Zeynep kaçırılır ama ona bir şey olmaz.
Ahhh ahhh Leyla ile Oğuz olacaktı. Edanur'da başka bir partner bulurdu veya ölebilirdi. Ben hâlâ Leyla & Oğuz daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum. Ama işte Zeynep yakınlığından Edanur & Oğuz oldu.şunun olabileceğini düşünüyorum russo yada didem zeynebi vuracakken edanur,esma yada damla önüne atlayıp ölebilir düşük ihtimal elif'te olabilir ama zayıf geliyor o ihtimal
Russo sezon finalinde birkaç kişiyi vuracak bence. Orda da bölüm biter gibi.Russo gelecek bölüm için Halo'nun zamanı dedi yani Halo'nun çevresinden biri gidecek ve kamera Zeynep'i gösterdi.
Miray belli ki ayrılmak istemiş ama yanlış yapmış. Dizi çok iyi reytingler alıyor. Umarım ikna olur 3. Sezon için. İkna olmazsa da NOW'ım-Medyapım'ım bir formül bulur her zaman buldukları gibi. Aksiyon sahneleri artar zaten cidden giderse. @Alemdar @ömer karataşDizinin adı değişti. Dizi artık 'Halo' adıyla önümüzdeki sezon ekran yolculuğuna devam edecek. Zeynep Leto sezon finalinde diziye veda ediyor @Alemdar @cokiyitvci @ömer karataş @Emre Ozansoy @Dosi @Mr.At @Angelica @serhatt
Dizi adına hayırlı olsun.
inşallah kalır ama kalmazssa yapacak birşey yok maalesefMiray belli ki ayrılmak istemiş ama yanlış yapmış. Dizi çok iyi reytingler alıyor. Umarım ikna olur 3. Sezon için. İkna olmazsa da NOW'ım-Medyapım'ım bir formül bulur her zaman buldukları gibi. Aksiyon sahneleri artar zaten cidden giderse. @Alemdar @ömer karataş
Fena çakıldın. 😅Russo gelecek bölüm için Halo'nun zamanı dedi yani Halo'nun çevresinden biri gidecek ve kamera Zeynep'i gösterdi.
#HudutsuzSevda dizisinde flaş gelişme! Dizinin başrol oyuncusu #MirayDaner “veda ediyor... #DenizCanAktaş'lı fenomen dizi yeni sezonda #Halo adıyla yeni bir konseptle ekran macerasına devam edecek.👇https://t.co/pUlZ1qV7Q3
— birsenaltuntas (@birsenaltuntas1) April 28, 2025
Ben @Alemdar 'a demiştim her an her şey olabiliyor artık dizilerde. O yüzden net konuşmamak lazım.Fena çakıldın. 😅
Ortalık biraz alevlendi ne yalan söyleyeyim. 😂😂😂
Püüü sana. Yukarıya bakmadan aynı haberi paylaşıyon. Yazık bee. 😡😒aaaaa @serhatt ın büyüler tutmuş 😱 @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Bully @Yakamoz-Asi
#HudutsuzSevda dizisinde flaş gelişme! Dizinin başrol oyuncusu #MirayDaner “veda ediyor... #DenizCanAktaş'lı fenomen dizi yeni sezonda #Halo adıyla yeni bir konseptle ekran macerasına devam edecek.👇https://t.co/pUlZ1qV7Q3
Bu ecünnüye büyü yapmama gerek yok ki, kendi kendini imha etmiş işte.aaaaa @serhatt ın büyüler tutmuş 😱 @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Bully @Yakamoz-Asi
hayatım vakit kaybedemem o yorumlarlaPüüü sana. Yukarıya bakmadan aynı haberi paylaşıyon. Yazık bee. 😡😒
inş. seneye daha beğendiğin bir parlakla başrol olurBu ecünnüye büyü yapmama gerek yok ki, kendi kendini imha etmiş işte.![]()
Canı cehenneme.hayatım vakit kaybedemem o yorumlarla
------
inş. seneye daha beğendiğin bir parlakla başrol olur![]()
Dizinin adı Hudutsuz Sevda olarak kalacak. Halo sadece kod adıDizinin adı değişti. Dizi artık 'Halo' adıyla önümüzdeki sezon ekran yolculuğuna devam edecek. Zeynep Leto sezon finalinde diziye veda ediyor @Alemdar @cokiyitvci @ömer karataş @Emre Ozansoy @Dosi @Mr.At @Angelica @serhatt
Dizi adına hayırlı olsun.
Miray belli ki ayrılmak istemiş ama yanlış yapmış. Dizi çok iyi reytingler alıyor. Umarım ikna olur 3. Sezon için. İkna olmazsa da NOW'ım-Medyapım'ım bir formül bulur her zaman buldukları gibi. Aksiyon sahneleri artar zaten cidden giderse. @Alemdar @ömer karataş
ALLAHU EKBER 3. Sezon'da dizi alev alacak.Fena çakıldın. 😅
Ortalık biraz alevlendi ne yalan söyleyeyim. 😂😂😂
Aynen dizinin adı değişmeyecektir. Şimdilik tabii. O da son anda revize olabilir.Dizinin adı Hudutsuz Sevda olarak kalacak. Halo sadece kod adı
ALLAHU EKBER 3. Sezon'da dizi alev alacak.
Kurtlar Vadisi : PUSU gibi olur anca ama dahası olmaz. Dizinin adı revize olmaz.Aynen dizinin adı değişmeyecektir. Şimdilik tabii. O da son anda revize olabilir.![]()
Asla sıkılmadık ondan. Umarım Miray vazgeçer bu fikirden.Kurtlar Vadisi : PUSU gibi olur anca ama dahası olmaz. Dizinin adı revize olmaz.
Umarım reytinglere de güzel yansır.
Ben size demedim mi izleyici Zeynep'ten sıkıldı diye 😂