NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Gamze bu bölüm çok güzel olmuş. Senarist kafamı karıştırma. :)

sezon finalinde zeynebin didem'i öldürmesini istiyorum son hamle yapmaya çalışırken didem
Olursa bomba gibi sezon finali olur dizide.
Gamze bu bölüm çok güzel olmuş. Senarist kafamı karıştırma. :)
Russo gelecek bölüm için Halo'nun zamanı dedi yani Halo'nun çevresinden biri gidecek ve kamera Zeynep'i gösterdi.

100% Zeynep'e bir şey olmayacak, ama Halo'nun yakınından biri gidecek. Ters köşe bizi bekliyor. En kötü ihtimalle Zeynep kaçırılır ama ona bir şey olmaz.

Russo gelecek bölüm için Halo'nun zamanı dedi yani Halo'nun çevresinden biri gidecek ve kamera Zeynep'i gösterdi.

100% Zeynep'e bir şey olmayacak, ama Halo'nun yakınından biri gidecek. Ters köşe bizi bekliyor. En kötü ihtimalle Zeynep kaçırılır ama ona bir şey olmaz.
Gamze ve Esma bundan böyle korumam altında. Esma zaten öyleydi de artık Gamzede o sınıfta. :)
Diğerlerine istediklerini yapabilirler.

şunun olabileceğini düşünüyorum russo yada didem zeynebi vuracakken edanur,esma yada damla önüne atlayıp ölebilir düşük ihtimal elif'te olabilir ama zayıf geliyor o ihtimal

şunun olabileceğini düşünüyorum russo yada didem zeynebi vuracakken edanur,esma yada damla önüne atlayıp ölebilir düşük ihtimal elif'te olabilir ama zayıf geliyor o ihtimal
Ahhh ahhh Leyla ile Oğuz olacaktı. Edanur'da başka bir partner bulurdu veya ölebilirdi. Ben hâlâ Leyla & Oğuz daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum. Ama işte Zeynep yakınlığından Edanur & Oğuz oldu.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş