Emre Ozansoy
Moderatör
Olması gereken olduğu için NP.
Olması gereken olduğu için NP.
Ahahahaha Kazibe sabahtan beri var diyordu, ona güvendimOlması gereken olduğu için NP.![]()
O da pek bir şey bilmiyor.Ahahahaha Kazibe sabahtan beri var diyordu, ona güvendim![]()
Ya yapmaO da pek bir şey bilmiyor.![]()
Vay anam vay...
Yeter be ne pinti çıktınız ulan yapın başka türküler
Halil İbrahim'e, Hekimoğlu'na, Benden Selam Olsun Bolu Beyi'ne hasret kaldık.Yeter be ne pinti çıktınız ulan yapın başka türküler![]()
Transfer olayı falan yok. Medyapım'ım - NOW'ım arası çok iyi. Devam.Böyle bir şey olursa dizinin Show Tv'ye transferini isterim. Yeter artık.
Didem sezon sonu gidici zaten.Herhangi bir kişisi kalmayan, olaylar ile Halil İbrahim haricî bir bağlantısı dâhi bulunmayan Didem neden bu kadar havalanıyor anlamış değilim. Karekteri çok yanlış yazdılar.
Ceylan dâhi olaylar ile daha girintili çıkıntılı bir karekterdi. Didem'in Damla harici bir arkadaşı da kalmadı. Ekstra bir anne baba tarzı bir tanıdık gelmez ise sonu çoktan geldi yani.
(Karekter olarak dedim. Kişisel olarak değil.) @Alemdar sencede sıkmadı mı artık?
Akıl almaz bir fragman.. İnanılır gibi değil. Davut sonrası en fazla 3 bölümü kalan bir kadın karekteri uzattıkça uzatıyorlar. Bahadır Özdener'in bir kopyasının artık diziyi yazdığını düşünüyorum. Ceylan bile bu kadar saçma yazılmadı. Halil İbrahimin herşeye kanması beni ayrıca karekterden soğutuyor. Nerede 1.Sezon Halo/Zeynep nerede 2. Sezon halleri.Deniz Can Aktaş'ın dram performansını çekmek varken Didem saçmalıkları izletmeye devam. BRAVO!
Aksiyon ihtiyacımı karşılayacak doğru düzgün bir dizi olsa bir dakika bile bakmam ama arada yazdıkları birkaç dakikalık sahneler bile yetiyor, o yüzden bırakmıyorum.Akıl almaz bir fragman.. İnanılır gibi değil. Davut sonrası en fazla 3 bölümü kalan bir kadın karekteri uzattıkça uzatıyorlar. Bahadır Özdener'in bir kopyasının artık diziyi yazdığını düşünüyorum. Ceylan bile bu kadar saçma yazılmadı. Halil İbrahimin herşeye kanması beni ayrıca karekterden soğutuyor. Nerede 1.Sezon Halo/Zeynep nerede 2. Sezon halleri.
Ben 50 sonrası artık 2 haftada 1 yeni bölüm izliyorum. Ama şu fragman sonrası ayda 1 yeni bölüm yapabilirim. Didem evi haremine çevirdi. Kimse ağzını açamıyor. Böyle bir şey olabilir mi ya. Gerçekten içi boş artık karekterin kendi kendine dâhi tutunacak bir şeyi kalmadı ama hâlâ izliyoruz. Madem tutacaksınız bir uzantı yapın dizi adına da laf yemesin gerçek hayatta. Manyaklar çok gerçek sanıp acayip sallamalı mesajlar atıyor biliyorsun.Aksiyon ihtiyacımı karşılayacak doğru düzgün bir dizi olsa bir dakika bile bakmam ama arada yazdıkları birkaç dakikalık sahneler bile yetiyor, o yüzden bırakmıyorum.Katlanılamayacak bir hale getirdiler.
Sezon sonuna kadar tutmaya çalışıyorlar tek bir hikaye üzerinden ilerlememek için sanırım ama Didem olayı cidden sıktı. Bu kadar çatışmanın ve erkeğin olduğu bir yerde böyle entrikalar ise izleyicinin tersine gitmekten başka bir şey yapmaz. Mine Kılıç gibi (aynı menajerin oyuncusu) bir açıklama bekliyorum yakın zamanda.Ben 50 sonrası artık 2 haftada 1 yeni bölüm izliyorum. Ama şu fragman sonrası ayda 1 yeni bölüm yapabilirim. Didem evi haremine çevirdi. Kimse ağzını açamıyor. Böyle bir şey olabilir mi ya. Gerçekten içi boş artık karekterin kendi kendine dâhi tutunacak bir şeyi kalmadı ama hâlâ izliyoruz. Madem tutacaksınız bir uzantı yapın dizi adına da laf yemesin gerçek hayatta. Manyaklar çok gerçek sanıp acayip sallamalı mesajlar atıyor biliyorsun.
Osman ile Turan ne zamandır oturuyordu İdrisi almaya onları da götürmüş Halo garip..Dizide en çok efor sarf edip yürüyen Şota. Diğerleri boyuna oturuyor.![]()