NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Sezon sonuna kadar tutmaya çalışıyorlar tek bir hikaye üzerinden ilerlememek için sanırım ama Didem olayı cidden sıktı. Bu kadar çatışmanın ve erkeğin olduğu bir yerde böyle entrikalar ise izleyicinin tersine gitmekten başka bir şey yapmaz. Mine Kılıç gibi (aynı menajerin oyuncusu) bir açıklama bekliyorum yakın zamanda. :A
Mine Kılıç daha az görünüyor. Son bölümler yok gibi bir şey. Didem dizinin yarısından fazlasında mevcut. :A :A

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
2. Sezon hikayesini başta kötü yazarak sabote etmeye çalıştılar neden ? Yeraltı'ya güvendiler bizim avanak yazarlar.

O yüzden arkadaşlar bu sezon bu diziden bir halt olmadı, 7+ da gelmez bu sezon, zaten istemiyorlar gibi birşey var ortada.

Yalan yok 3. Sezon'a güveniyorum, Russo hikayesi, Fiko'nun aralarında olması falan güzel olabilir ama Yeraltı projesi tamamen rafa kalkmalı anca öyle. İki 'aksiyon' projesi yazamaz bunlar.

2024-2025 sezonu rezil bölümlerle ama güzel reytinglerle bitirecek Hudutsuz Sevda, bakalım 2025-2026'ya kalırsa nasıl olacak... @Emre Ozansoy @TenTen @cokiyitvci @ömer karataş

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş

Bu alana bir cevap yazın...

Forum İstatistikleri

Konular
174,124
Üyeler
8,504
Son Üye
RoXeDeN