NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

sezon finalinde zeynebin didem'i öldürmesini istiyorum son hamle yapmaya çalışırken didem
Olursa bomba gibi sezon finali olur dizide.
Gamze bu bölüm çok güzel olmuş. Senarist kafamı karıştırma. :)
Russo gelecek bölüm için Halo'nun zamanı dedi yani Halo'nun çevresinden biri gidecek ve kamera Zeynep'i gösterdi.

100% Zeynep'e bir şey olmayacak, ama Halo'nun yakınından biri gidecek. Ters köşe bizi bekliyor. En kötü ihtimalle Zeynep kaçırılır ama ona bir şey olmaz.

Russo gelecek bölüm için Halo'nun zamanı dedi yani Halo'nun çevresinden biri gidecek ve kamera Zeynep'i gösterdi.

100% Zeynep'e bir şey olmayacak, ama Halo'nun yakınından biri gidecek. Ters köşe bizi bekliyor. En kötü ihtimalle Zeynep kaçırılır ama ona bir şey olmaz.
Gamze ve Esma bundan böyle korumam altında. Esma zaten öyleydi de artık Gamzede o sınıfta. :)
Diğerlerine istediklerini yapabilirler.

şunun olabileceğini düşünüyorum russo yada didem zeynebi vuracakken edanur,esma yada damla önüne atlayıp ölebilir düşük ihtimal elif'te olabilir ama zayıf geliyor o ihtimal

şunun olabileceğini düşünüyorum russo yada didem zeynebi vuracakken edanur,esma yada damla önüne atlayıp ölebilir düşük ihtimal elif'te olabilir ama zayıf geliyor o ihtimal
Ahhh ahhh Leyla ile Oğuz olacaktı. Edanur'da başka bir partner bulurdu veya ölebilirdi. Ben hâlâ Leyla & Oğuz daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum. Ama işte Zeynep yakınlığından Edanur & Oğuz oldu.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş

Russo sezon finalinde birkaç kişiyi vuracak bence. Orda da bölüm biter gibi.

Dizinin adı değişti. Dizi artık 'Halo' adıyla önümüzdeki sezon ekran yolculuğuna devam edecek. Zeynep Leto sezon finalinde diziye veda ediyor @Alemdar @cokiyitvci @ömer karataş @Emre Ozansoy @Dosi @Mr.At @Angelica @serhatt

Dizi adına hayırlı olsun.
Miray belli ki ayrılmak istemiş ama yanlış yapmış. Dizi çok iyi reytingler alıyor. Umarım ikna olur 3. Sezon için. İkna olmazsa da NOW'ım-Medyapım'ım bir formül bulur her zaman buldukları gibi. Aksiyon sahneleri artar zaten cidden giderse. @Alemdar @ömer karataş

Miray belli ki ayrılmak istemiş ama yanlış yapmış. Dizi çok iyi reytingler alıyor. Umarım ikna olur 3. Sezon için. İkna olmazsa da NOW'ım-Medyapım'ım bir formül bulur her zaman buldukları gibi. Aksiyon sahneleri artar zaten cidden giderse. @Alemdar @ömer karataş
inşallah kalır ama kalmazssa yapacak birşey yok maalesef

• Beğendim
Reactions: TenTen

Fena çakıldın. 😅
Ortalık biraz alevlendi ne yalan söyleyeyim. 😂😂😂

• Beğendim
  • Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: TenTen and serhatt
Dizinin adı değişti. Dizi artık 'Halo' adıyla önümüzdeki sezon ekran yolculuğuna devam edecek. Zeynep Leto sezon finalinde diziye veda ediyor @Alemdar @cokiyitvci @ömer karataş @Emre Ozansoy @Dosi @Mr.At @Angelica @serhatt

Dizi adına hayırlı olsun.
Dizinin adı Hudutsuz Sevda olarak kalacak. Halo sadece kod adı :)

Fena çakıldın. 😅
Ortalık biraz alevlendi ne yalan söyleyeyim. 😂😂😂
ALLAHU EKBER 3. Sezon'da dizi alev alacak.

Kurtlar Vadisi : PUSU gibi olur anca ama dahası olmaz. Dizinin adı revize olmaz.

Umarım reytinglere de güzel yansır.

Ben size demedim mi izleyici Zeynep'ten sıkıldı diye 😂
Asla sıkılmadık ondan. Umarım Miray vazgeçer bu fikirden. :D Gidecekse artık asla Halo'ya partner yazılmamalı.

• Aynen

Bu alana bir cevap yazın...