İnşallah. Bu sene bıraktıran sonra, şans verdiğim her bölüm çok sıkıcı oldu hep. Sezon finalinde olmaz inşallah.aynen bomba olucak
İnşallah. Bu sene bıraktıran sonra, şans verdiğim her bölüm çok sıkıcı oldu hep. Sezon finalinde olmaz inşallah.aynen bomba olucak
Yooo 😂İroni inşallah?![]()
Onlar net varOğuz ve komutan da gitmemeli.![]()
Geçen sezon finali de iyidiİnşallah. Bu sene bıraktıran sonra, şans verdiğim her bölüm çok sıkıcı oldu hep. Sezon finalinde olmaz inşallah.
Daha çok kadın tarafı yenilecek gibi.Yooo 😂
Onlar net var
------
Geçen sezon finali de iyidi
Esma da çıkmamalı. Fikret çıkmazsa.Yooo 😂
Onlar net var
------
Geçen sezon finali de iyidi
Reklam aralıkları bu hafta leşti. Bu nasıl bölümdü böyle. Yada bölüm müydü. İnsan içeride enteresan olaylar mı dönüyor acaba diye düşünmeden edemiyor.Hazır olan bölümün fragmanını bile vermemişler. Gelecek hafta gelse bir an önce de 3 ay kafa dinlesek.
ATV'yi suçluyordum ben EDHO konusunda ama asıl suçlu BÖ ve RŞ'ymiş. İki dizide de aynı rezillik.Reklam aralıkları bu hafta leşti. Bu nasıl bölümdü böyle. Yada bölüm müydü. İnsan içeride enteresan olaylar mı dönüyor acaba diye düşünmeden edemiyor.
Ayşe kalıyor yani? 😁😁Nedime Leto ve Ayşe'nin anası çıkıyor diziden
Ya şimdi bende izliyorum diziyi. (50'de bırakmış olsamda.) Burada diğer izleyenlere saygısızlık etmek istemem ama Russo bu muymuş yani. Yada daha önce ölen Cengiz? Karekter gelmeden önce öyle pohpohlanıyor ki düşüncen heryer yakılıp yıkılacak öyle bir düşman geliyor. Sonra çıkan sonuç bomboş bir balon. Bilmiyorum ben mi yanlış görüyor ve anlıyorum acaba?ATV'yi suçluyordum ben EDHO konusunda ama asıl suçlu BÖ ve RŞ'ymiş. İki dizide de aynı rezillik.![]()
Yazdıklarının her birinin altına imzamı atarım. Heyecanlandıran tek isim Yılmaz Marten olmuştu, o da dizinin daha ilk zamanları olduğu için iyi yazıldı diye düşünüyorum.Ya şimdi bende izliyorum diziyi. (50'de bırakmış olsamda.) Burada diğer izleyenlere saygısızlık etmek istemem ama Russo bu muymuş yani. Yada daha önce ölen Cengiz? Karekter gelmeden önce öyle pohpohlanıyor ki düşüncen heryer yakılıp yıkılacak öyle bir düşman geliyor. Sonra çıkan sonuç bomboş bir balon. Bilmiyorum ben mi yanlış görüyor ve anlıyorum acaba?
hapise girerek ayrılacak deniyor zaten
Zeynel'i öldürüp girer muhtemelen. Gönül isterdi Russo'nun da arkası gelsin, yeni sezon için kapı açılsın ama bu kadar zeki olduklarını zannetmiyorum.hapise girerek ayrılacak deniyor zaten![]()
![]()
nedime'de onu gebertmek için hapise girer içerde gebertti denir belkiZeynel'i öldürüp girer muhtemelen. Gönül isterdi Russo'nun da arkası gelsin, yeni sezon için kapı açılsın ama bu kadar zeki olduklarını zannetmiyorum.![]()
Güzel olur.nedime'de onu gebertmek için hapise girer içerde gebertti denir belki
Şuan komple 62 bölümü ele alırsak, Yılmaz Marten & Kikalar & Hüseyin Soysalan karekterlerini katarım ben. Diğerleri hep hava cıva oldu. Biride Allah aşkına bana anlatsın. Şimdi biz izleyiciler 63'te gerçekten Didem'in üzerimden yazılan sözüm ona aksiyon sahnelerini mi izleyeceğiz finalde. Gerçekten bunu mu yapacaklar. Onlarca olayı sezon finaline taşıyabilme ihtimali varken, her bir karekteri öldürdükleri için elinde başka insan kalmadığını fark eden senaristler Didem üzerinden aksiyon sahnesi yazıcak öyle mi? Bu nasıl bir lakayıt bir şekilde sezon planlamasıdır ya yazık.Yazdıklarının her birinin altına imzamı atarım. Heyecanlandıran tek isim Yılmaz Marten olmuştu, o da dizinin daha ilk zamanları olduğu için iyi yazıldı diye düşünüyorum.
evet ben zeynep didem'i vurur diye bekliyordum ama tersi olacak maalesef en azından russo vurmalıydı zeynebi madem kararlılar karakteri bitirmeye didem tarafından öldürülmesi zeynebin çok saçmaŞuan komple 62 bölümü ele alırsak, Yılmaz Marten & Kikalar & Hüseyin Soysalan karekterlerini katarım ben. Diğerleri hep hava cıva oldu. Biride Allah aşkına bana anlatsın. Şimdi biz izleyiciler 63'te gerçekten Didem'in üzerimden yazılan sözüm ona aksiyon sahnelerini mi izleyeceğiz finalde. Gerçekten bunu mu yapacaklar. Onlarca olayı sezon finaline taşıyabilme ihtimali varken, her bir karekteri öldürdükleri için elinde başka insan kalmadığını fark eden senaristler Didem üzerinden aksiyon sahnesi yazıcak öyle mi? Bu nasıl bir lakayıt bir şekilde sezon planlamasıdır ya yazık.