NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Bakacağız... Bir “Benden Selam Olsun Bolu Beyine” eşliğinde kız kaçırmaya da bakar. :A
Öyle olacak gibi 'bence'. Evlenmez Kaan'la hatta Kaan sıkmaya başladı vedalaşabiliriz. Şu evlilik olayı yerine Kaan Zeynep'i kaçırsa Halo basıp 5 kurşun sıksa Kaan'a ne güzel olurdu da neyse...

• Aynen
Reactions: ömer karataş
Öyle olacak gibi 'bence'. Evlenmez Kaan'la hatta Kaan sıkmaya başladı vedalaşabiliriz. Şu evlilik olayı yerine Kaan Zeynep'i kaçırsa Halo basıp 5 kurşun sıksa Kaan'a ne güzel olurdu da neyse...
Ayrılık yok dizide revize olmadığı sürece bir şeyler şu an için. Basıp kaçırsa da tekrara düşmüş olur, ben evleneceklerini düşünüyorum ama bakalım.

• Beğendim
Ayrılık yok dizide revize olmadığı sürece bir şeyler şu an için. Basıp kaçırsa da tekrara düşmüş olur, ben evleneceklerini düşünüyorum ama bakalım.
Ben bütün fantezileri Yeraltı'na bıraktım artık Hudutsuz'u öylesine izliyorum beklentisiz. Bahadırlar siyah ekran versin açarım tv'yi o kanalı bırakırım.

Ama madem öyle bir dizi yazıyorsun yap Ay Yapım'la TIMS ile :( Medyapım yapımcı mı ya ...

• Beğendim
birsen altuntaş ve kazibe didem'in devam edeceğini söylediler inşallah vazgeçerler bu karardan