Bana da öyle geliyor ama Esma & Ferhat daha ilgi çekerdi sanki. Ferhat'ı da Leyla ile yapacaklar sanırım.Esma ve Yavuz olacak.
Bir ihtimal bizim enişteye de abayı yakabilir. 😁 (Dost olarak) Ailesi varmış bu arada. Dizide repliği geçti. 😄Bana da öyle geliyor ama Esma & Ferhat daha ilgi çekerdi sanki. Ferhat'ı da Leyla ile yapacaklar sanırım.
Davut meselesi kapandıktan sonra Gürcü Kemal çıksa fena olmaz, dost olarak tabi.Bir ihtimal bizim enişteye de abayı yakabilir. 😁 (Dost olarak) Ailesi varmış bu arada. Dizide repliği geçti. 😄
Ya Yavuz & Esma olacak gibi de Yavuz kart kalabilir yanında. 😂 Bir şekil Letolardan biriyle olmalı. Halo ile olmuyor ise. 😁😄Davut meselesi kapandıktan sonra Gürcü Kemal çıksa fena olmaz, dost olarak tabi.
Leto'larda bir Yavuz bir Fikret kaldı. İkisinin de başı bağlı.Ya Yavuz & Esma olacak gibi de Yavuz kart kalabilir yanında. 😂 Bir şekil Letolardan biriyle olmalı. Halo ile olmuyor ise. 😁😄
Leyla Leyla ah Leyla
Valla, Esma koydu mu oturtan cinsten gibi geldi bana. Fikret, Damlaya nispet yâri yapabilir Esmayı. Esma hayır demez Fikoya. 😁Leto'larda bir Yavuz bir Fikret kaldı. İkisinin de başı bağlı.
Nedime'nin aklına sokmak lazım bu fikri. Geçen sezon Didem'i alacaktı az daha, ucuz yırttı.Valla, Esma koydu mu oturtan cinsten gibi geldi bana. Fikret, Damlaya nispet yâri yapabilir Esmayı. Esma hayır demez Fikoya. 😁
Geçen sezon ki gibi fettan kadını iyi yazamıyorlar Damla'ya. Ben soğudum biraz çift olarak. İyice ev kızı moduna döndü. 😎Nedime'nin aklına sokmak lazım bu fikri. Geçen sezon Didem'i alacaktı az daha, ucuz yırttı.
Şota'yı vurduğu sahnede bayağı iyiydi aslında Damla. Karakteri kullanmayı bilmiyor sadece Bahadır Özdener.Geçen sezon ki gibi fettan kadını iyi yazamıyorlar Damla'ya. Ben soğudum biraz çift olarak. İyice ev kızı moduna döndü. 😎
Esma gibi bir kadına yönelmeli Fikret. Ayşe çok pazarlıklı. O da olmaz. Fikret'in arkasında sapa sağlam duracak bir kadın olmalı. O da Esmanın kendisi. Kaan'a yaptığı gider yeter. 😁😎
Benim kendi senaryomda Damla & Kaan & Ayşe'ye ölüm fermanı hazırlandı. Esma hepsini öldürebilir benim için. Benden onay çıktı. Ama Damla'yı sadece Esma'ya öldürtürüm. Diğerleri yaparsa yavan kaçar. 👀😎Şota'yı vurduğu sahnede bayağı iyiydi aslında Damla. Karakteri kullanmayı bilmiyor sadece Bahadır Özdener.
Ayşe hiçbir şeye hizmet etmemesine rağmen ortada dolaşan bir karakter. Boşuna yer kaplıyor, ölse bile kimsenin umurunda olmayacak.
Dizinin sadece Esma kısımlarını izleyeceğim belli oldu.Zaman atlaması olacak, Didem & Halil İbrahim, Zeynep & Kaan ile evlenecek hatta Zeynep Halil İbrahim'den hamile, çocuğu Kaan'a baba diyecek diyorlar. Umarım bu saçmalığa girmezler.
inşallah olnaz baya izleyici kayıbı olur bunlar olursaZaman atlaması olacak, Didem & Halil İbrahim, Zeynep & Kaan ile evlenecek hatta Zeynep Halil İbrahim'den hamile, çocuğu Kaan'a baba diyecek diyorlar. Umarım bu saçmalığa girmezler.
Batırır pardon Bahadır Özdener'den beklenir.inşallah olnaz baya izleyici kayıbı olur bunlar olursa
hudutsuz sevdayı salmış yer altına odaklanmış derim bu saçma klişeler yaşanırsa didemin gitmesi için twitterda tag açmak şart oldu artık benceBatırır pardon Bahadır Özdener'den beklenir.
Ablanın oyunculuğu iyi olsa Levent gibi iyiye evirip başka birisi ile yapsın diyeceğim ama oyunculukta yok. Ismarlama senaryo izliyoruz 10 küsur bölümdür. Rezillikten başka bir şey değil.hudutsuz sevdayı salmış yer altına odaklanmış derim bu saçma klişeler yaşanırsa didemin gitmesi için twitterda tag açmak şart oldu artık bence
aynen menejer ve yapım sağolsun zorla parlatmaya çalışıyorlarAblanın oyunculuğu iyi olsa Levent gibi iyiye evirip başka birisi ile yapsın diyeceğim ama oyunculukta yok. Ismarlama senaryo izliyoruz 10 küsur bölümdür. Rezillikten başka bir şey değil.
Aynı menajerin Erdem Şanlı ve Atakan Özkaya gibi iki başarılı genç oyuncusu da var, parlatma yapılacaksa onlara yapılabilirdi. Ama Esengül ve Elçin Zehra'yı tercih etti bizimkiler.aynen menejer ve yapım sağolsun zorla parlatmaya çalışıyorlar
evet erdem şanlı edho'da oynamıştı zaten feyyazın oğlu rolünde kısa süreAynı menajerin Erdem Şanlı ve Atakan Özkaya gibi iki başarılı genç oyuncusu da var, parlatma yapılacaksa onlara yapılabilirdi. Ama Esengül ve Elçin Zehra'yı tercih etti bizimkiler.