Emre Ozansoy
Moderatör
@Alemdar bunu daha önce bana neden söylemedin? 😱evet erdem şanlı edho'da oynamıştı zaten feyyazın oğlu rolünde kısa süre
@Alemdar bunu daha önce bana neden söylemedin? 😱evet erdem şanlı edho'da oynamıştı zaten feyyazın oğlu rolünde kısa süre
Bir 10 bölüm de böyle devam ederiz, güzel. Siyah Kalp izlemeye başlayabilirim.
Yok bu perşembe Siyah Kalp izle de 44. Bölüm'e geri dönBir 10 bölüm de böyle devam ederiz, güzel. Siyah Kalp izlemeye başlayabilirim.
Bakacağız... Bir “Benden Selam Olsun Bolu Beyine” eşliğinde kız kaçırmaya da bakar.Yok bu perşembe Siyah Kalp izle de 44. Bölüm'e geri dön
Öyle olacak gibi 'bence'. Evlenmez Kaan'la hatta Kaan sıkmaya başladı vedalaşabiliriz. Şu evlilik olayı yerine Kaan Zeynep'i kaçırsa Halo basıp 5 kurşun sıksa Kaan'a ne güzel olurdu da neyse...Bakacağız... Bir “Benden Selam Olsun Bolu Beyine” eşliğinde kız kaçırmaya da bakar.
Ayrılık yok dizide revize olmadığı sürece bir şeyler şu an için. Basıp kaçırsa da tekrara düşmüş olur, ben evleneceklerini düşünüyorum ama bakalım.Öyle olacak gibi 'bence'. Evlenmez Kaan'la hatta Kaan sıkmaya başladı vedalaşabiliriz. Şu evlilik olayı yerine Kaan Zeynep'i kaçırsa Halo basıp 5 kurşun sıksa Kaan'a ne güzel olurdu da neyse...
Ben bütün fantezileri Yeraltı'na bıraktım artık Hudutsuz'u öylesine izliyorum beklentisiz. Bahadırlar siyah ekran versin açarım tv'yi o kanalı bırakırım.Ayrılık yok dizide revize olmadığı sürece bir şeyler şu an için. Basıp kaçırsa da tekrara düşmüş olur, ben evleneceklerini düşünüyorum ama bakalım.