NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Nedime'nin aklına sokmak lazım bu fikri. Geçen sezon Didem'i alacaktı az daha, ucuz yırttı. :A
Geçen sezon ki gibi fettan kadını iyi yazamıyorlar Damla'ya. Ben soğudum biraz çift olarak. İyice ev kızı moduna döndü. 😎
Esma gibi bir kadına yönelmeli Fikret. Ayşe çok pazarlıklı. O da olmaz. Fikret'in arkasında sapa sağlam duracak bir kadın olmalı. O da Esmanın kendisi. Kaan'a yaptığı gider yeter. 😁😎

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Geçen sezon ki gibi fettan kadını iyi yazamıyorlar Damla'ya. Ben soğudum biraz çift olarak. İyice ev kızı moduna döndü. 😎
Esma gibi bir kadına yönelmeli Fikret. Ayşe çok pazarlıklı. O da olmaz. Fikret'in arkasında sapa sağlam duracak bir kadın olmalı. O da Esmanın kendisi. Kaan'a yaptığı gider yeter. 😁😎
Şota'yı vurduğu sahnede bayağı iyiydi aslında Damla. Karakteri kullanmayı bilmiyor sadece Bahadır Özdener. :(

Ayşe hiçbir şeye hizmet etmemesine rağmen ortada dolaşan bir karakter. Boşuna yer kaplıyor, ölse bile kimsenin umurunda olmayacak. :A

• Güldürdün
Reactions: Hobbit
Şota'yı vurduğu sahnede bayağı iyiydi aslında Damla. Karakteri kullanmayı bilmiyor sadece Bahadır Özdener. :(

Ayşe hiçbir şeye hizmet etmemesine rağmen ortada dolaşan bir karakter. Boşuna yer kaplıyor, ölse bile kimsenin umurunda olmayacak. :A
Benim kendi senaryomda Damla & Kaan & Ayşe'ye ölüm fermanı hazırlandı. Esma hepsini öldürebilir benim için. Benden onay çıktı. Ama Damla'yı sadece Esma'ya öldürtürüm. Diğerleri yaparsa yavan kaçar. 👀😎

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
hudutsuz sevdayı salmış yer altına odaklanmış derim bu saçma klişeler yaşanırsa didemin gitmesi için twitterda tag açmak şart oldu artık bence :D
Ablanın oyunculuğu iyi olsa Levent gibi iyiye evirip başka birisi ile yapsın diyeceğim ama oyunculukta yok. Ismarlama senaryo izliyoruz 10 küsur bölümdür. Rezillikten başka bir şey değil. :(

• Aynen
Reactions: ömer karataş
aynen menejer ve yapım sağolsun zorla parlatmaya çalışıyorlar
Aynı menajerin Erdem Şanlı ve Atakan Özkaya gibi iki başarılı genç oyuncusu da var, parlatma yapılacaksa onlara yapılabilirdi. :( Ama Esengül ve Elçin Zehra'yı tercih etti bizimkiler. :A

• Beğendim
Reactions: ömer karataş

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961