NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Bir bölüm izleyicinin ağzına bal sürüyor diğer bölüm içine ediyor. Böyle devam ederse geçen hafta aldığı oranları mumla arar, hem perşembe gününe Şehrazat'ta geliyor.
Sen Hudutsuz için korkma da Siyah Kalp için kork bence. Onlar BÖ'den beter ama haklısın, HalZey'i böyle yazmamalı

Nedime'nin aklına sokmak lazım bu fikri. Geçen sezon Didem'i alacaktı az daha, ucuz yırttı. :A
Geçen sezon ki gibi fettan kadını iyi yazamıyorlar Damla'ya. Ben soğudum biraz çift olarak. İyice ev kızı moduna döndü. 😎
Esma gibi bir kadına yönelmeli Fikret. Ayşe çok pazarlıklı. O da olmaz. Fikret'in arkasında sapa sağlam duracak bir kadın olmalı. O da Esmanın kendisi. Kaan'a yaptığı gider yeter. 😁😎

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Geçen sezon ki gibi fettan kadını iyi yazamıyorlar Damla'ya. Ben soğudum biraz çift olarak. İyice ev kızı moduna döndü. 😎
Esma gibi bir kadına yönelmeli Fikret. Ayşe çok pazarlıklı. O da olmaz. Fikret'in arkasında sapa sağlam duracak bir kadın olmalı. O da Esmanın kendisi. Kaan'a yaptığı gider yeter. 😁😎
Şota'yı vurduğu sahnede bayağı iyiydi aslında Damla. Karakteri kullanmayı bilmiyor sadece Bahadır Özdener. :(

Ayşe hiçbir şeye hizmet etmemesine rağmen ortada dolaşan bir karakter. Boşuna yer kaplıyor, ölse bile kimsenin umurunda olmayacak. :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen