Emre Ozansoy
Moderatör
Zevksizsin de ondan.Ben Zeynep'i tercih ederdim 😂
Zevksizsin de ondan.Ben Zeynep'i tercih ederdim 😂
Hetero'yum aga kadınları severim napimZevksizsin de ondan.
Neyse, bir şey diyemiyorum. Halo'nun ıslak saçları bile yetiyor.Hetero'yum aga kadınları severim napim
Ahh bıktım senden 😂 Yeraltı nerede kaldı ? Orada fazla aksiyon var diye olmazsın sen 😂Neyse, bir şey diyemiyorum. Halo'nun ıslak saçları bile yetiyor.
Ne kadar aksiyon o kadar Halo gibiler, o yüzden o masada da varız.Ahh bıktım senden 😂 Yeraltı nerede kaldı ? Orada fazla aksiyon var diye olmazsın sen 😂
ALLAH KAHRETMESİN 😂 Yeraltı haberleri çıkar bana haydi yeter bu kadar Halo övgüsü yeter 😂 ÖZELDEN CEVAPLA 😂😂😂Ne kadar aksiyon o kadar Halo gibiler, o yüzden o masada da varız.
Bölüm bitsin gelecem.ALLAH KAHRETMESİN 😂 Yeraltı haberleri çıkar bana haydi yeter bu kadar Halo övgüsü yeter 😂 ÖZELDEN CEVAPLA 😂😂😂
Ulan bana burada Süleyman Çakırlık yaptırma ! 😂😂Bölüm bitsin gelecem.
O değil de Ayşe'ler Dilan Polat olacak galiba.Ulan bana burada Süleyman Çakırlık yaptırma ! 😂😂
Bahadır ağabey oraya da el atacak 😂O değil de Ayşe'ler Dilan Polat olacak galiba.
Önce emekli maaşına ardından da Dilan Polat'a gönderme, o kadar laf ettik gönderme yapan dizilere onlara dönerse sıkıntı.Bahadır ağabey oraya da el atacak 😂
Bahadır ağabey kara para aklıyor 😂😂😂Önce emekli maaşına ardından da Dilan Polat'a gönderme, o kadar laf ettik gönderme yapan dizilere onlara dönerse sıkıntı.
Kara para aklama yerine adam akıllı aksiyon yazsız kafi.Bahadır ağabey kara para aklıyor 😂😂😂
Yeraltı'yı bekle 😂Kara para aklama yerine adam akıllı aksiyon yazsız kafi.
Ben Halo'yu bekliyorum sadece.Yeraltı'yı bekle 😂
Allah cezanı verecek 😂Ben Halo'yu bekliyorum sadece.
OHAAAA bunu sen mi diyon ? 😂Zeynep'i öldürmek gerek.
Başka türlü Halo'yla olamayız...OHAAAA bunu sen mi diyon ? 😂
Olamayacaksınız zaten 😂Başka türlü Halo'yla olamayız...