Emre Ozansoy
Süper Mod.
Bölüm bitsin gelecem.ALLAH KAHRETMESİN 😂 Yeraltı haberleri çıkar bana haydi yeter bu kadar Halo övgüsü yeter 😂 ÖZELDEN CEVAPLA 😂😂😂
Bölüm bitsin gelecem.ALLAH KAHRETMESİN 😂 Yeraltı haberleri çıkar bana haydi yeter bu kadar Halo övgüsü yeter 😂 ÖZELDEN CEVAPLA 😂😂😂
Ulan bana burada Süleyman Çakırlık yaptırma ! 😂😂Bölüm bitsin gelecem.![]()
O değil de Ayşe'ler Dilan Polat olacak galiba.Ulan bana burada Süleyman Çakırlık yaptırma ! 😂😂
Bahadır ağabey oraya da el atacak 😂O değil de Ayşe'ler Dilan Polat olacak galiba.![]()
Önce emekli maaşına ardından da Dilan Polat'a gönderme, o kadar laf ettik gönderme yapan dizilere onlara dönerse sıkıntı.Bahadır ağabey oraya da el atacak 😂
Bahadır ağabey kara para aklıyor 😂😂😂Önce emekli maaşına ardından da Dilan Polat'a gönderme, o kadar laf ettik gönderme yapan dizilere onlara dönerse sıkıntı.![]()
Kara para aklama yerine adam akıllı aksiyon yazsız kafi.Bahadır ağabey kara para aklıyor 😂😂😂
Yeraltı'yı bekle 😂Kara para aklama yerine adam akıllı aksiyon yazsız kafi.![]()
Ben Halo'yu bekliyorum sadece.Yeraltı'yı bekle 😂
Allah cezanı verecek 😂Ben Halo'yu bekliyorum sadece.![]()
OHAAAA bunu sen mi diyon ? 😂Zeynep'i öldürmek gerek.![]()
Başka türlü Halo'yla olamayız...OHAAAA bunu sen mi diyon ? 😂
Olamayacaksınız zaten 😂Başka türlü Halo'yla olamayız...![]()
Özele dön elkan 😂Kika Musa ve Yahya sahneleri artabilir mi? İstek değil ihtiyaç.![]()
inşallah fazla sürmez 45 yada 50'ye kadar uzar en fazla daha uzarsa sıkar tabi doğru klişesine girilmezsse inşallah gerçek hamilelik olmaz ama oyun ihtimali daha yüksek geliyor banaZeynep barışması hariç fos bir bölüm daha. Bazen kendi kendime diyorum bu dizi bu kadar ard arda boş bölümler ile nasıl 41 bölüm geldi diye. Önümüzdeki haftada fos. Son sahnede Didem hamileyim diyecek. Bu olay birkaç bölüm sonra oyun olduğu ortaya çıkacak.
Duru durağı yok, haftaya 7+ reyting geliyor.6,75 reyting ne be ? @Emre Ozansoy