Geçen bölümlerin birinde konuk oyuncu olarak giren Esma karekterinin sözleşmesi uzatılmış. Didem'in sonu yaklaşıyor @Alemdar
SonundaGeçen bölümlerin birinde konuk oyuncu olarak giren Esma karekterinin sözleşmesi uzatılmış. Didem'in sonu yaklaşıyor @Alemdar
Azıcık harflerine kıysaydın. Bu ne kadar kısa bir cevap. 😅Sonunda
Kısa ve öz bir cevap didem için yeterliydi 😂Azıcık harflerine kıysaydın. Bu ne kadar kısa bir cevap. 😅
Orada sadece Didem hakkında birşeyler yazmıyor 😅Kısa ve öz bir cevap didem için yeterliydi 😂
Düzenledin mi len mesajını ? 😂Orada sadece Didem hakkında birşeyler yazmıyor 😅
Yok ya. Aslında Esma için haber vardı ama sen Didem üzerinden sadece cevap yazdın 😁Düzenledin mi len mesajını ? 😂
Esma esma olarak kalsın. Didoooo seni yollicazYok ya. Aslında Esma için haber vardı ama sen Didem üzerinden sadece cevap yazdın 😁
Esma & Zeynep ortaklığı bir ölüm. 👍Esma esma olarak kalsın. Didoooo seni yollicaz
Ya bi sus ya 😂Deniz Can Aktaş hep böyle kalabilir mi ve internete özel gelir mi?![]()
Zevksizsin de ondan.Ben Zeynep'i tercih ederdim 😂
Hetero'yum aga kadınları severim napimZevksizsin de ondan.![]()
Neyse, bir şey diyemiyorum. Halo'nun ıslak saçları bile yetiyor.Hetero'yum aga kadınları severim napim![]()
Ahh bıktım senden 😂 Yeraltı nerede kaldı ? Orada fazla aksiyon var diye olmazsın sen 😂Neyse, bir şey diyemiyorum. Halo'nun ıslak saçları bile yetiyor.![]()
Ne kadar aksiyon o kadar Halo gibiler, o yüzden o masada da varız.Ahh bıktım senden 😂 Yeraltı nerede kaldı ? Orada fazla aksiyon var diye olmazsın sen 😂
ALLAH KAHRETMESİN 😂 Yeraltı haberleri çıkar bana haydi yeter bu kadar Halo övgüsü yeter 😂 ÖZELDEN CEVAPLA 😂😂😂Ne kadar aksiyon o kadar Halo gibiler, o yüzden o masada da varız.![]()