NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

100% haklısın... Medyapım yerine acaba OGM ile mi yapsaydık dizimizi :(

Bunun gerçekleşme yüzdesi 1'i birak -100 beeee 😂
Giray Altınokun Yapım şirketi MGX ile yapsaydık daha iyi olabilirdi. Med Yapım anca kazandığı para bakıyor, emek sıfır.

Hazır işi pişirmişler ne zaman Didem'e adiyos diyoruz?
Ben Halo'nun yerinde olsam Zeyzey'i ekibe katarım. Nede olsa çocuğu da olmayacak. Al işte ekibe. :)
bence yardım edecek haloya gizli buluşurlar yayla evinde hainide o çözebilir belki yanı iskenderlerden tesadüfen öğrenip haloya söyleyebilir

41 itibari ile başlar bence hep iskender ajan gönderdi biraz onun içinde ajan olsun o da zeynep olacaktır
Kardeş bu düşmanlar çok oldu ama ya. Halo tarafı cücük gibi kaldı afedersin. Ferhat,Enver,Patron, Mithat,Adem. İpini koparan geldi mübarek. Halo'nun tarafta tık yok henüz. Bu sezon savcıda görünmüyor.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Şerefsiz Şerefin konusu iyi işlenmeli. Eli kolu uzun babası istihbaratçı. Bu durum Halil ibrahimin görevini biraz riske sokmalı. Biraz seyirciyi etkileyecek hamleler yapılmalı. Sevişmeli olmayan.
Kesinlikle, Halil İbrahim olayı artık çözülmeli. Gerekirse şu Harun Amca da gelsin. :A

• Aynen
Reactions: ömer karataş
Yalı Çapkını mı izlemek istiyorsun? :A
Ulan NGM demek istemiştim be 😂😂😂

Hazır işi pişirmişler ne zaman Didem'e adiyos diyoruz?
Ben Halo'nun yerinde olsam Zeyzey'i ekibe katarım. Nede olsa çocuğu da olmayacak. Al işte ekibe. :)
Bence Zeyno hamile kalıcak 😂

Bir hayal kuruyoruz, ona da engel oluyorsun. :A
Medyapım hayal bırakmaz hayal öldürür 😂