Emre Ozansoy
Moderatör
Yalı Çapkını mı izlemek istiyorsun?100% haklısın... Medyapım yerine acaba OGM ile mi yapsaydık dizimizi
Yalı Çapkını mı izlemek istiyorsun?100% haklısın... Medyapım yerine acaba OGM ile mi yapsaydık dizimizi
Giray Altınokun Yapım şirketi MGX ile yapsaydık daha iyi olabilirdi. Med Yapım anca kazandığı para bakıyor, emek sıfır.100% haklısın... Medyapım yerine acaba OGM ile mi yapsaydık dizimizi
Bunun gerçekleşme yüzdesi 1'i birak -100 beeee 😂
Bir hayal kuruyoruz, ona da engel oluyorsun.Bunun gerçekleşme yüzdesi 1'i birak -100 beeee 😂
Hazır işi pişirmişler ne zaman Didem'e adiyos diyoruz?Ulan çok sevdiğin Halzey işi pişirmiş daha ne istiyon 😂
bence yardım edecek haloya gizli buluşurlar yayla evinde hainide o çözebilir belki yanı iskenderlerden tesadüfen öğrenip haloya söyleyebilirHazır işi pişirmişler ne zaman Didem'e adiyos diyoruz?
Ben Halo'nun yerinde olsam Zeyzey'i ekibe katarım. Nede olsa çocuğu da olmayacak. Al işte ekibe.
Hangi bölüm olabilir bu takriben 👀bence yardım edecek haloya gizli buluşurlar yayla evinde hainide o çözebilir belki yanı iskenderlerden tesadüfen öğrenip haloya söyleyebilir
41 itibari ile başlar bence hep iskender ajan gönderdi biraz onun içinde ajan olsun o da zeynep olacaktır bana göre ava giderken avlanacak yaniHangi bölüm olabilir bu takriben 👀
Kardeş bu düşmanlar çok oldu ama ya. Halo tarafı cücük gibi kaldı afedersin. Ferhat,Enver,Patron, Mithat,Adem. İpini koparan geldi mübarek. Halo'nun tarafta tık yok henüz. Bu sezon savcıda görünmüyor.41 itibari ile başlar bence hep iskender ajan gönderdi biraz onun içinde ajan olsun o da zeynep olacaktır
evet takviye lazım bence'deKardeş bu düşmanlar çok oldu ama ya. Halo tarafı cücük gibi kaldı afedersin. Ferhat,Enver,Patron, Mithat,Adem. İpini koparan geldi mübarek. Halo'nun tarafta tık yok henüz. Bu sezon savcıda görünmüyor.
Savcıya ne oldu peki. Kaçırdığım bir yer mi oldu. Geçen sezon çok sahnesi vardı. Neye binayen diziden çıktı.evet takviye lazım bence'de
Kesinlikle, Halil İbrahim olayı artık çözülmeli. Gerekirse şu Harun Amca da gelsin.Şerefsiz Şerefin konusu iyi işlenmeli. Eli kolu uzun babası istihbaratçı. Bu durum Halil ibrahimin görevini biraz riske sokmalı. Biraz seyirciyi etkileyecek hamleler yapılmalı. Sevişmeli olmayan.
40 bölüm oldu. 85 Milyon tek yürek bekliyoruz bakalım. Tek başına hepsini hallederse Polat Alemdardan bir farkı kalmaz. 💩 çıkar işin.Kesinlikle, Halil İbrahim olayı artık çözülmeli. Gerekirse şu Harun Amca da gelsin.
başka diziye gitmiştiSavcıya ne oldu peki. Kaçırdığım bir yer mi oldu. Geçen sezon çok sahnesi vardı. Neye binayen diziden çıktı.
Ulan NGM demek istemiştim be 😂😂😂Yalı Çapkını mı izlemek istiyorsun?
Bence Zeyno hamile kalıcak 😂Hazır işi pişirmişler ne zaman Didem'e adiyos diyoruz?
Ben Halo'nun yerinde olsam Zeyzey'i ekibe katarım. Nede olsa çocuğu da olmayacak. Al işte ekibe.
Medyapım hayal bırakmaz hayal öldürür 😂Bir hayal kuruyoruz, ona da engel oluyorsun.
O daha da beter.Ulan NGM demek istemiştim be 😂😂😂