NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Bu saatten sonra Halo & Oğuz'un yanına Harun Amca'dan başka biri gelmez. :(
Diyaloglar efsane bu bölüm, Kika'lar efsane, Habitat Mithat yakışmış EDHO'dan bilirim yine :D Ama Enver'i sevemedim. Mecnun vurulması dışında aksiyon olmaz bu bölüm :(

Diyaloglar güzel yazılmasaydı bölüm bu şekilde akmazdı işte bu Raci'lerin farkı, EDHO 6. Sezon'un aynı anda hem en büyük avantajı ve hem en büyük handikapı buydu :( Gönül isterdi maç günü aksiyon olsun ama neyse.

Fragmanı şimdiden merak ediyorum vallah.

Ulan çok sevdiğin Halzey işi pişirmiş daha ne istiyon 😂
Arka Sokaklar fragmanı gibi bölüm sonu ile alakasız bir şey resmen. Mecnun Binbaşı olayı atlanmış bir kere. Halil İbrahim'in evden çıkarma sahnesi konulup "Benden Selam Olsun Bolu Beyine" ile desteklenebilirdi. Sevişmelerinden daha çok ilgi çekerdi. :A

• Güldürdün
Reactions: Hobbit
Arka Sokaklar fragmanı gibi bölüm sonu ile alakasız bir şey resmen. Mecnun Binbaşı olayı atlanmış bir kere. Halil İbrahim'in evden çıkarma sahnesi konulup "Benden Selam Olsun Bolu Beyine" ile desteklenebilirdi. Sevişmelerinden daha çok ilgi çekerdi. :A
Müzikleri maalesef yerinde ve zamanında kullanamıyoruz. Yapım beceriksizliği.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bırak bu işleri be aga 😂 Sen daha çok seversin bu sevişmeyi 😂😂😂

Diziye herkes EDHO gibi diyor da bu dizi SAK-Acı Hayat'a evrildi be (Kenan İmirzalıoğlu dizisi, 2005-2007 arası) sadece araya istihbarat kattılar 😂

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Müzikleri maalesef yerinde ve zamanında kullanamıyoruz. Yapım beceriksizliği.
Sahneyi izleyicide oyunculuklar ve çekimler kadar etkileyici kılan şeylerden biri de müzik. Medyapım bu konuyu halledemedi iki sezondur. Uzak Şehir'in üçüncü tanıtımı mesela, akılda kalıcı. :(

Mecnun çok çabuk ve çok saçmaca vuruldu ayrıca. Lan bu adam oğuzu ve halili eğilmiş bunların içinden geçerdi. Deli Binbaşıyı bu sahnede göremebilirdik... içine edilmiş bir sahneydi. Ayşeden de giyim tarzından da sıkıldım, çok vıcık karakter. Öl artık öl.

• Harika
Bırak bu işleri be aga 😂 Sen daha çok seversin bu sevişmeyi 😂😂😂

Diziye herkes EDHO gibi diyor da bu dizi SAK-Acı Hayat'a evrildi be (Kenan İmirzalıoğlu dizisi, 2005-2007 arası) sadece araya istihbarat kattılar 😂
Ben HalZey sevişmesinden daha çok başka bir şeyi severim de yazmayayım buraya. Hem o da olmaz zaten Türk dizilerinde. :A

• İlginç
Reactions: Alemdar
Mecnun çok çabuk ve çok saçmaca vuruldu ayrıca. Lan bu adam oğuzu ve halili eğilmiş bunların içinden geçerdi. Deli Binbaşıyı bu sahnede göremebilirdik... içine edilmiş bir sahneydi. Ayşeden de giyim tarzından da sıkıldım, çok vıcık karakter. Öl artık öl.
Mecnun ve Nesim'i öldü gösterip yer altına alsalar keşke, ne iyi olur. :A @Alemdar

• İlginç
Sahneyi izleyicide oyunculuklar ve çekimler kadar etkileyici kılan şeylerden biri de müzik. Medyapım bu konuyu halledemedi iki sezondur. Uzak Şehir'in üçüncü tanıtımı mesela, akılda kalıcı. :(
100% haklısın... Medyapım yerine acaba OGM ile mi yapsaydık dizimizi :(

Mecnun ve Nesim'i öldü gösterip yer altına alsalar keşke, ne iyi olur. :A @Alemdar
Bunun gerçekleşme yüzdesi 1'i birak -100 beeee 😂