Konuk oYeni kadında geldi. Umarım bunuda Halo'ya yazmazlar.![]()
Fragmanın güzelliği, Mecnun'un vurulmasıÖlmez gibi Derviş, yeni karaktere hikaye açmak ve aksiyon tarafını biraz daha hareketlendirmek için yapılmış gibi.![]()
Yeni gelen oyuncular hemen dizinin merkezine yerleştirilmiş gibi, o konu canımı sıktı. Mecnun'un vurulması ve Halil İbrahim'in Zeynep'e "eve gidiyoruz" demesi iyiydi.Fragmanın güzelliği, Mecnun'un vurulmasıİşte Hudutsuz Sevda'mız var ise böyle olmalı ama Mecnun'suz olmaz çok bekledik biz onu
![]()
Maalesef buna ben EDHO'dan alışığım. Oyuncu girer raconunu Çakırbeyli'lere keser, bir kaç bölüme ölürdüYeni gelen oyuncular hemen dizinin merkezine yerleştirilmiş gibi, o konu canımı sıktı. Mecnun'un vurulması ve Halil İbrahim'in Zeynep'e "eve gidiyoruz" demesi iyiydi.
Engin Benli konusunda katılmasam da Erkan Can konusunda katılıyorum. Tam bir karakter oyuncusu, her karakteri çok iyi giyiyor. Musa çok sempatik, Halil İbrahim ile karşılıklı sahnelerini bekliyorum.Maalesef buna ben EDHO'dan alışığım. Oyuncu girer raconunu Çakırbeyli'lere keser, bir kaç bölüme ölürdüHikayenin merkezine yerleşmelerini hissetmen de oyuncular sayesinde aslında kötü değil iyi bir şey
Bakın Engin Benli ve Erkan Can.... Bu adamlar BBCS'de harcandı. Ve şükür kü Bahadır Özdener iki karakteri de güzel yazıyor. Bu adamlardan birini ben EDHO'da izlemeye doyamadım, diğerini de şimdi Hudutsuz'da izliyorum. Tadını çıkarın lütfen.
İskender'in o vurdumduymaz'lığı mükemmel yaEngin Benli konusunda katılmasam da Erkan Can konusunda katılıyorum. Tam bir karakter oyuncusu, her karakteri çok iyi giyiyor. Musa çok sempatik, Halil İbrahim ile karşılıklı sahnelerini bekliyorum.![]()
Beni sinir ediyor. Yılmaz da Nihat da en azından sinirleniyor, bir tepki veriyordu ama İskender de o yok.İskender'in o vurdumduymaz'lığı mükemmel ya
Yorum değil tavsiye. İstemezsen yapmayabilirsinKişisel bir yorum olmuş
Patır abim ig'den story atmış 😂😂Bu arada Zeynep büyük ihtimalle gelmeyecek, Halil İbrahim'e yada diğerlerine bir şey olmasın diye.![]()
Kandırıyor inanma.Patır abim ig'den story atmış 😂😂
Tabi ki kandırıyor. Adam gerçekten türk tv'nin bug'ını buldu 😂 Yarın 6 reyting gelebilir, gelirse efsane yorum atıcam 😂Kandırıyor inanma.![]()
Zannetmiyorum ama bakalım, düşüş bekliyorum hatta.Tabi ki kandırıyor. Adam gerçekten türk tv'nin bug'ını buldu 😂 Yarın 6 reyting gelebilir, gelirse efsane yorum atıcam 😂
Geçen bölümün etkisi bu hafta çıkar reytinglerde. Gelecek bölüm bu bölüm durgun ve maç olacağı için düşer bence.Zannetmiyorum ama bakalım, düşüş bekliyorum hatta.