NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Hem yapım şirketinin hem kanalın hem de oyuncuların şu rahatlığı beni bitiriyor. İki aksiyon sahnesi ile geri çektiğiniz Total'e mi güveniyorsunuz da bir şeyler yapmıyorsunuz? Üçüncü fragman gelmedi bari PR yapın, bir şeyler yapın yani. :(
100% haklısın.

Çok fazla yeni oyuncu olmadı mı? Bana pek sarmadı. Yani ben artık izlemiycem ama dizinin geneli adına büyük sıkıntı. Hele ki bu sezon yeni gelenlere daha alışamamışken. Zamanında kalması yönünde mesajlar veriyordum ama Zeynep acilen bu hengameden kurtulsa mı diye düşünüyorum.
Aksiyon tarafına alışacağız

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Fragmanın güzelliği, Mecnun'un vurulması :( İşte Hudutsuz Sevda'mız var ise böyle olmalı ama Mecnun'suz olmaz çok bekledik biz onu :(
Yeni gelen oyuncular hemen dizinin merkezine yerleştirilmiş gibi, o konu canımı sıktı. Mecnun'un vurulması ve Halil İbrahim'in Zeynep'e "eve gidiyoruz" demesi iyiydi.

• Beğendim
Yeni gelen oyuncular hemen dizinin merkezine yerleştirilmiş gibi, o konu canımı sıktı. Mecnun'un vurulması ve Halil İbrahim'in Zeynep'e "eve gidiyoruz" demesi iyiydi.
Maalesef buna ben EDHO'dan alışığım. Oyuncu girer raconunu Çakırbeyli'lere keser, bir kaç bölüme ölürdü :) Hikayenin merkezine yerleşmelerini hissetmen de oyuncular sayesinde aslında kötü değil iyi bir şey :)

Bakın Engin Benli ve Erkan Can.... Bu adamlar BBCS'de harcandı. Ve şükür kü Bahadır Özdener iki karakteri de güzel yazıyor. Bu adamlardan birini ben EDHO'da izlemeye doyamadım, diğerini de şimdi Hudutsuz'da izliyorum. Tadını çıkarın lütfen.

• Beğendim
Maalesef buna ben EDHO'dan alışığım. Oyuncu girer raconunu Çakırbeyli'lere keser, bir kaç bölüme ölürdü :) Hikayenin merkezine yerleşmelerini hissetmen de oyuncular sayesinde aslında kötü değil iyi bir şey :)

Bakın Engin Benli ve Erkan Can.... Bu adamlar BBCS'de harcandı. Ve şükür kü Bahadır Özdener iki karakteri de güzel yazıyor. Bu adamlardan birini ben EDHO'da izlemeye doyamadım, diğerini de şimdi Hudutsuz'da izliyorum. Tadını çıkarın lütfen.
Engin Benli konusunda katılmasam da Erkan Can konusunda katılıyorum. Tam bir karakter oyuncusu, her karakteri çok iyi giyiyor. Musa çok sempatik, Halil İbrahim ile karşılıklı sahnelerini bekliyorum. :A

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco