Emre Ozansoy
Süper Mod.
Beni sinir ediyor. Yılmaz da Nihat da en azından sinirleniyor, bir tepki veriyordu ama İskender de o yok.İskender'in o vurdumduymaz'lığı mükemmel ya
Beni sinir ediyor. Yılmaz da Nihat da en azından sinirleniyor, bir tepki veriyordu ama İskender de o yok.İskender'in o vurdumduymaz'lığı mükemmel ya
Yorum değil tavsiye. İstemezsen yapmayabilirsinKişisel bir yorum olmuş
Patır abim ig'den story atmış 😂😂Bu arada Zeynep büyük ihtimalle gelmeyecek, Halil İbrahim'e yada diğerlerine bir şey olmasın diye.![]()
Kandırıyor inanma.Patır abim ig'den story atmış 😂😂
Tabi ki kandırıyor. Adam gerçekten türk tv'nin bug'ını buldu 😂 Yarın 6 reyting gelebilir, gelirse efsane yorum atıcam 😂Kandırıyor inanma.![]()
Zannetmiyorum ama bakalım, düşüş bekliyorum hatta.Tabi ki kandırıyor. Adam gerçekten türk tv'nin bug'ını buldu 😂 Yarın 6 reyting gelebilir, gelirse efsane yorum atıcam 😂
Geçen bölümün etkisi bu hafta çıkar reytinglerde. Gelecek bölüm bu bölüm durgun ve maç olacağı için düşer bence.Zannetmiyorum ama bakalım, düşüş bekliyorum hatta.
daha sonra halo bunu anlayıp zeynebi kaçırır bence kaan koruyacam diye zeynebi tıkarsa yada koruma tutarsa halo adamları paket eder sonra'da bir yerde yüzleşip barışırlar bence ya yayla evinde ya başka yerdeBu arada Zeynep büyük ihtimalle gelmeyecek, Halil İbrahim'e yada diğerlerine bir şey olmasın diye.![]()
"Benden Selam Olsun Bolu Beyine" eşiğinde bir kaçırma gelecekse ve HalZey ayrılığı sona erecekse yakın zamanda ben "hayır" demesine okeyim gelecek hafta.daha sonra halo bunu anlayıp zeynebi kaçırır bence kaan koruyacam diye zeynebi tıkarsa yada koruma tutarsa halo adamları paket eder sonra'da bir yerde yüzleşip barışırlar bence ya yayla evinde ya başka yerde
gelecek bölüm zor'da 41 yada 42'de olabilir bence"Benden Selam Olsun Bolu Beyine" eşiğinde bir kaçırma gelecekse ve HalZey ayrılığı sona erecekse yakın zamanda ben "hayır" demesine okeyim gelecek hafta.![]()
O türkü bambaşka hava katıyor, Hüseyin Ay çok iyi bir türkücü"Benden Selam Olsun Bolu Beyine" eşiğinde bir kaçırma gelecekse ve HalZey ayrılığı sona erecekse yakın zamanda ben "hayır" demesine okeyim gelecek hafta.![]()
Üstüne tanımam kesinlikle kimseyi şu sektörde.O türkü bambaşka hava katıyor, Hüseyin Ay çok iyi bir türkücü![]()
Keşke dizimizin müziklerini tamamen KALAN yapsa Edho'daki gibiÜstüne tanımam kesinlikle kimseyi şu sektörde.
Bomboş fragman...40. Bölüm Fragman 2
Gel teşkilata. Stara veya Show TV'yede Hudutsuz Sevda'yı transfer edelim. Senaryo ekibinide değisiriz 😂Bomboş fragman...