Çıksa da kurtulsak beFeyza Civelek kalk büyüğün geldi.
Çıksa da kurtulsak beFeyza Civelek kalk büyüğün geldi.
Zeynep tarafından öldürülse keşke.Çıksa da kurtulsak be
Bu gidişle öyle olacakZeynep tarafından öldürülse keşke.
O kadar sövmüştüm zamanında ama Ceylan'ın bile izleyiciye geçen tarafı vardı ama bunun yok. Ölse de yurt dışına çıksa da kurtulsak diye dua ediyorum bunun için şimdi.Çıksa da kurtulsak be
Davut gitsin bu da giderO kadar sövmüştüm zamanında ama Ceylan'ın bile izleyiciye geçen tarafı vardı ama bunun yok. Ölse de yurt dışına çıksa da kurtulsak diye dua ediyorum bunun için şimdi.
İnşallah. Davut'a çok yanlış hikayeler yazıldı, ilk sezon nasıl merak duygusu uyandırıldıysa bu sezonda öyle harcadılar.Davut gitsin bu da gider
SonundaGeçen bölümlerin birinde konuk oyuncu olarak giren Esma karekterinin sözleşmesi uzatılmış. Didem'in sonu yaklaşıyor @Alemdar
Azıcık harflerine kıysaydın. Bu ne kadar kısa bir cevap. 😅Sonunda
Kısa ve öz bir cevap didem için yeterliydi 😂Azıcık harflerine kıysaydın. Bu ne kadar kısa bir cevap. 😅
Orada sadece Didem hakkında birşeyler yazmıyor 😅Kısa ve öz bir cevap didem için yeterliydi 😂
Düzenledin mi len mesajını ? 😂Orada sadece Didem hakkında birşeyler yazmıyor 😅
Yok ya. Aslında Esma için haber vardı ama sen Didem üzerinden sadece cevap yazdın 😁Düzenledin mi len mesajını ? 😂
Esma esma olarak kalsın. Didoooo seni yollicazYok ya. Aslında Esma için haber vardı ama sen Didem üzerinden sadece cevap yazdın 😁
Esma & Zeynep ortaklığı bir ölüm. 👍Esma esma olarak kalsın. Didoooo seni yollicaz