Emre Ozansoy
Süper Mod.
Onu bunu bırak da buna bak.Tuncay'ın vurması beyin yıkanması hacım 😂
Tamer'i öldürmesi lazımken yine oradan engel oldu bak yine sinirleniyorum Zeyno'ya ya ! 😂
Onu bunu bırak da buna bak.Tuncay'ın vurması beyin yıkanması hacım 😂
Tamer'i öldürmesi lazımken yine oradan engel oldu bak yine sinirleniyorum Zeyno'ya ya ! 😂
Şu futbol taymın Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener dizileri izlemeseni HASTAYIM 😂
Sonunda aksiyona doyarız inşallah. 🙏Hudutsuz Sevda bölümden hemen sonra, fragman geliyor. Aşk fragmanı değil
@Emre Ozansoy @Hobbit @ömer karataş @Angelica @Mr.At @ahmetbey
Farkındaysan Aksiyonu her geçen bölüm artıyor Hudutsuz'unHudutsuz Sevda bölümden hemen sonra, fragman geliyor. Aşk fragmanı değil
@Emre Ozansoy @Hobbit @ömer karataş @Angelica @Mr.At @ahmetbey
Şu baskın sahnesi en sevdiğim baskın sahnesini olabilir şu ana kadar. Çok keyifliydi be. 2 saat şöyle sahneler yazsalar sıkılmadan izlerim.Geçen bölüm yaptığımız serzeniş somut buldu.
Oğuz ve Halo yeni görevde, İskender'ler kim ? Amaç ne ? Bunları parça parça yeni bölümlerde göreceğiz. Tabi ki HalZey'i düzgün de yazarak @Emre Ozansoy @ahmetbey
Bu bölüm sezonun en iyi bölümü belki de son zamanların en iyi Hudutsuz bölümü DEMEK İSTİYORUM ama son sahne ve fragmanı bekliyorumŞu baskın sahnesi en sevdiğim baskın sahnesini olabilir şu ana kadar. Çok keyifliydi be. 2 saat şöyle sahneler yazsalar sıkılmadan izlerim.
Valla bölümden zevk aldım. Ama bakalım kim gelecek? Kötü Kandan transfer gelse keşke. Hüseyin Avni Danyal gelse müthiş olur.Çok güzel bölümdü![]()
Valla bölümden zevk aldım. Ama bakalım kim gelecek? Kötü Kandan transfer gelse keşke. Hüseyin Avni Danyal gelse müthiş olur.
Bölüm sonu ayrı yeni bölüm fragmanı ayrı olay, severiz.![]()
KVP ve EDHO'da Bahadır ile birlikte çalışmışlardı aslında, efsane olur.Valla bölümden zevk aldım. Ama bakalım kim gelecek? Kötü Kandan transfer gelse keşke. Hüseyin Avni Danyal gelse müthiş olur.
Bu ihtimalin gerçek olmasını isterdim, saçma olsa da. @Emre Ozansoy @AlemdarHalil ile Zeynep boşanmadıysa bu da bir numara ise Bahadır bizi ters köşeye mi yatırdı yani? Amaç İskenderi sahaya çekip onu da mı ele geçirmekti? Bütün bu düzen bunun için miydi?
Halil İbrahim'in bakışı aslında şüphelendirmedi değil ama o kadar yaşanan şeyden sonra olur mu bilemedim. Yine bir şekilde dönecekler ama bakalım.Bu ihtimalin gerçek olmasını isterdim, saçma olsa da. @Emre Ozansoy @Alemdar
Valla şu Davut ve Didemden kurtulalım artık. Sıktılar. Bu Nesimde neymiş öyle herkesin her şeyini biliyor. Meğer adam kara kutuymuş.Halil İbrahim'in bakışı aslında şüphelendirmedi değil ama o kadar yaşanan şeyden sonra olur mu bilemedim. Yine bir şekilde dönecekler ama bakalım.
Mecnun'un çantacısı, öyle deme. Sempatik bir karakter ya, seviyorum ben Nesim'i.Valla şu Davut ve Didemden kurtulalım artık. Sıktılar. Bu Nesimde neymiş öyle herkesin her şeyini biliyor. Meğer adam kara kutuymuş.![]()
Mecnun'un çantacısı, öyle deme. Sempatik bir karakter ya, seviyorum ben Nesim'i.![]()
Suyu ısındı çoktan onların, ölmeleri lazım da hikaye kalmıyor.
Şu yeni kötümüzü çözmek lazım.
Yeni karakter mi gelecek diziye ? Malum bütçe açıldı Metin Büktel'denBu ihtimalin gerçek olmasını isterdim, saçma olsa da. @Emre Ozansoy @Alemdar