Teşkilat'ı netten takip ediyorum ama biz nasıl 6. Sezonunda EDHO övdüysek o dizide hak ediyor. Bu arada Hudutsuz yarın da yükselir reytinglerde, ama bu kafayla devam ederlerse 3. Sezon zor gelir. Gerçi yazarların ben neyin peşinde olduğunu anladım.Forum ahalisini pazar akşamları Teşkilat izlemeye davet ediyorum. Kaçıncı sezonuna gelmesine ve yaşadıkları başrol değişikliklerine rağmen senaryo ilk bölüm heyecanıyla devam ediyor. Hudutsuz Sevda'nın da aksiyon sahnelerini (olursa o da) izler yorumlarız.
Can kardeş, ben bu adamların yazdığı her işi izledim. Bahadır tek de değil Raci de yazıyor Hudutsuz'u En rezil işleri bu dizi Edanur bebeği kaybetti ya Temel öldüğünde.@Alemdar
Gerçekten sıktı artık Bahadır Özdenerin kalemine güvenin dedin. Ama ben yakında kalemini kıracağım. Adamda olay örgüsü yok. Canı ne isterse onu yazıyor, insan hiç mi hikayeyi yaratırken düşünmez? Bu kadar boşluk bırakılır mı, sezon finalinde Nihat Marteni teslim etmese derdik bu ne biçim iş? Bu nasıl gizli görev? Askeri istihbarat Bi orada hissedebildik. Bu sezon dedik iyi şeyler olur. Saçmasapan Didem ve Kaan masalları izliyoruz. Bak şimdi asıl soruya geliyorum? Bu Edanurun bebeğine ne oldu? Aldırmam diyordu, asıl merak ettiğim bu kızın karnı bile büyümedi. @Emre Ozansoy
Ama asıl sıkıntı bu yazarların böyle dizi yazmayı nasıl kabul ettiler ? Bu ne rezillik ? Bu nasıl kalibre düşüklüğü ? Az önce Emre kardeşime de dedim bunların ne yapacağını biliyorum da neyse.