Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,808
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Ben o detayı kaçırmışım. Ama gerçekten sinir bozucu. 1. Sezon Nihat Marteni almaktı aldık, 2. Sezon ortaklarını getir hepsine kök söktürelim. Ama yok biz Didem izleyeceğiz. Dizide Bi Sema hakkıyla oynuyor, 1. Sezondan beri aynı hiç değişmedi kız. Ayrıca Marten ailesinin yeni lideri Nedime olduysa eğer o gücü onda neden göremiyoruz? Karı Leto olmaya takmış.Teşkilat'ı netten takip ediyorum ama biz nasıl 6. Sezonunda EDHO övdüysek o dizide hak ediyor. Bu arada Hudutsuz yarın da yükselir reytinglerde, ama bu kafayla devam ederlerse 3. Sezon zor gelir. Gerçi yazarların ben neyin peşinde olduğunu anladım.
Can kardeş, ben bu adamların yazdığı her işi izledim. Bahadır tek de değil Raci de yazıyor Hudutsuz'uEn rezil işleri bu dizi
Edanur bebeği kaybetti ya Temel öldüğünde.
Ama asıl sıkıntı bu yazarların böyle dizi yazmayı nasıl kabul ettiler ? Bu ne rezillik ? Bu nasıl kalibre düşüklüğü ? Az önce Emre kardeşime de dedim bunların ne yapacağını biliyorum da neyse.
Dizi 2. Sezon direkt geçmişe dönüp Mecnun, Oğuz ve Halil İbrahimin özel kuvvetlerdeki görevlerini gösterse daha iyiydi.