Yavaş yavaş. 2-3 bölüme her bölüm aksiyon olmazsa bırakırım. Ama halen daha izlettiriyorAksiyon artmalı, resmen ses olsun diye açtım diziyi. Tadı yakalayamadım.
Yavaş yavaş. 2-3 bölüme her bölüm aksiyon olmazsa bırakırım. Ama halen daha izlettiriyorAksiyon artmalı, resmen ses olsun diye açtım diziyi. Tadı yakalayamadım.
Beni yakalaman için şu şekil bir ittifak lazım:Yavaş yavaş. 2-3 bölüme her bölüm aksiyon olmazsa bırakırım. Ama halen daha izlettiriyor
Bölümü ortasından izlemeye başladım ama belli ki başında da bir hareket yoktu. Tüm aksiyonu son dakikaklara saklamışlar, "Benden Selam Olsun Bolu Beyine"yi de harcamışlar.Dileğim bölümdeki aksiyon sahnelerinin fragmanda olduğu kadar olmaması.
Görevi ne bölgeyi temizlemek ne de bölgenin sahibi olmak, çok başka bir şey.Halil İbrahim hiçbir şekilde kikalara dokunmuyor. Bu adamın görevini ben çözemedim. Amaç bölgeyi tamamen temizlemek mi yoksa bölgenin sahibi mi olmak? Görevi ne bu adamın?
Nedir nedir nedir? Devlet sırrı mı bu? 🤣Görevi ne bölgeyi temizlemek ne de bölgenin sahibi olmak, çok başka bir şey.
Sezonun ilk bölümünde belli etti aslında.Nedir nedir nedir? Devlet sırrı mı bu? 🤣
Neresinde? 😱Sezonun ilk bölümünde belli etti aslında.
Yasemin ölünce Hudutsuz sevdalık edemedi.Hudutsuz Sevda "Hudutsuz Sevda"lıktan çıkmış, içine etmişler.
Memleket gözlü Yasemin, yok yere gitti. Onu diriltselerdi daha az saçmalamış olurdular.Yasemin ölünce Hudutsuz sevdalık edemedi.
Modaratörsün fikrimi yazmaya korkuyorum. 😅😅 Ceza almak istemiyorum. 🤪Sezonun ilk bölümünde belli etti aslında.
Modaratörsün fikrimi yazmaya korkuyorum. 😅😅 Ceza almak istemiyorum. 🤪
Zaten diziyi düşünüyorum olay örgüsü orda kopuyor bende. Yasemin fok yoluna mı gitti? Halil İbrahimin görevi Yasemin ölsün ben bunların karşısına dikileyim olmamalıydı. Adamakıllı Leto da öldürmedi adam, madem bu Letolar babanın ve sevdiğin kadının ölümüne sebep oldu neden hiçbir Leto öldürme zahmetinde bulunmadın? Bir Tarık delisini öldürünce mi bitti bütün hıncın? Asiyenin kardeşini asınca mı babanın öcünü almış oldun? Bu mu eşkiyalık?Memleket gözlü Yasemin, yok yere gitti. Onu diriltselerdi daha az saçmalamış olurdular.
Kaç bölümdür kafamda dönen soruları yazmışsın tek tek. Görev için bile geldiyse (sezon finali son sahneden dolayı) bir masumun ölümüne sebep oldu, her şeyi geçtim babasının intikamını da almadı (Rızvan azmettirdi çünkü). Nereden tutarsan tut elinde kalıyor. Bahadır Özdener yazamıyor mu yoksa yazdırılmıyor mu anlamadım.Zaten diziyi düşünüyorum olay örgüsü orda kopuyor bende. Yasemin fok yoluna mı gitti? Halil İbrahimin görevi Yasemin ölsün ben bunların karşısına dikileyim olmamalıydı. Adamakıllı Leto da öldürmedi adam, madem bu Letolar babanın ve sevdiğin kadının ölümüne sebep oldu neden hiçbir Leto öldürme zahmetinde bulunmadın? Bir Tarık delisini öldürünce mi bitti bütün hıncın? Asiyenin kardeşini asınca mı babanın öcünü almış oldun? Bu mu eşkiyalık?
Bahadır Özdener kurguyu tutturamamış, freni patlamış TIR gibi önüne ne geliyorsa yazıyor. Erkan abilere rol vereyim diye kikaları yarattı. Bir de diyor ki Rızvan bütün pis işlerini bunlara yaptırırdı. Halil İbrahimi neden kikalara havale etmedi? 1. Sezon kikaları görebilirdik. Onu geçtim kikaların bir heyecanı yok ki. Erkan abiye rol yazayım diye oluşturulmuş resmen.Kaç bölümdür kafamda dönen soruları yazmışsın tek tek. Görev için bile geldiyse (sezon finali son sahneden dolayı) bir masumun ölümüne sebep oldu, her şeyi geçtim babasının intikamını da almadı (Rızvan azmettirdi çünkü). Nereden tutarsan tut elinde kalıyor. Bahadır Özdener yazamıyor mu yoksa yazdırılmıyor mu anlamadım.
Harcadığı o kadar olay var ki, bu sadece onlardan biri. KİKA mevzusuna karışmadan Erkan Can'ı Nihat Marten'in ortağı rolünde getirseler daha mantıklı olurdu. Geçen sezon adları geçtiği gibi gözüküp yok edilebilirdi mesela.Bahadır Özdener kurguyu tutturamamış, freni patlamış TIR gibi önüne ne geliyorsa yazıyor. Erkan abilere rol vereyim diye kikaları yarattı. Bir de diyor ki Rızvan bütün pis işlerini bunlara yaptırırdı. Halil İbrahimi neden kikalara havale etmedi? 1. Sezon kikaları görebilirdik. Onu geçtim kikaların bir heyecanı yok ki. Erkan abiye rol yazayım diye oluşturulmuş resmen.
Forum ahalisini pazar akşamları Teşkilat izlemeye davet ediyorum. Kaçıncı sezonuna gelmesine ve yaşadıkları başrol değişikliklerine rağmen senaryo ilk bölüm heyecanıyla devam ediyor. Hudutsuz Sevda'nın da aksiyon sahnelerini (olursa o da) izler yorumlarız.Baştan konuşalım beyler bu dizinin yazarları, gerçekten bu işe saygıları yok 😂
Fikret'in sahnesine ba-yıl-dım. Hudutsuz'da çekilen en iyi sahnelerden. Allah bilir Eşkiya'daki İlyas'ın sahnesi nasıl olacaktı
Ama... Bahadır Özdener ve arka plandaki Raci Şaşmaz beyler, siz yaptığınız işe de eski işlerinize de saygı göstermiyorsunuz.
Adamların yazdığı şu düşük kalibre dizi tuttu ve geçen sezon 6 reyting aldı NOW gibi bir kanalda. Adam akıllı yazacağınız her iş 8+ alacak. İtibariniz kurtulacak. Ama siz böyle düşük kalibre yazıp, 5-6 reytingde rahatça takılmak istiyorsunuz.
Gidip şu diziyi bitirin, atv ile anlaşın EDHO'yu devam ettirin. Ben bu adamları sevmeye devam ederim, izlerim de ama cidden yaptığı işe emek vermiyorlar. Toplasan 10 dk aksiyon bile yok, dizinin ana teması mafya olmasa bile.
Ben Medyapım'da suç bulmayı bıraktım artık. @Emre Ozansoy @ahmetbey @Mr.At
@batuhankaralar @Hobbit