Emre Ozansoy
Moderatör
Valla bölümden zevk aldım. Ama bakalım kim gelecek? Kötü Kandan transfer gelse keşke. Hüseyin Avni Danyal gelse müthiş olur.Çok güzel bölümdü
Valla bölümden zevk aldım. Ama bakalım kim gelecek? Kötü Kandan transfer gelse keşke. Hüseyin Avni Danyal gelse müthiş olur.
Bölüm sonu ayrı yeni bölüm fragmanı ayrı olay, severiz.
KVP ve EDHO'da Bahadır ile birlikte çalışmışlardı aslında, efsane olur.Valla bölümden zevk aldım. Ama bakalım kim gelecek? Kötü Kandan transfer gelse keşke. Hüseyin Avni Danyal gelse müthiş olur.
Bu ihtimalin gerçek olmasını isterdim, saçma olsa da. @Emre Ozansoy @AlemdarHalil ile Zeynep boşanmadıysa bu da bir numara ise Bahadır bizi ters köşeye mi yatırdı yani? Amaç İskenderi sahaya çekip onu da mı ele geçirmekti? Bütün bu düzen bunun için miydi?
Halil İbrahim'in bakışı aslında şüphelendirmedi değil ama o kadar yaşanan şeyden sonra olur mu bilemedim. Yine bir şekilde dönecekler ama bakalım.Bu ihtimalin gerçek olmasını isterdim, saçma olsa da. @Emre Ozansoy @Alemdar
Valla şu Davut ve Didemden kurtulalım artık. Sıktılar. Bu Nesimde neymiş öyle herkesin her şeyini biliyor. Meğer adam kara kutuymuş.Halil İbrahim'in bakışı aslında şüphelendirmedi değil ama o kadar yaşanan şeyden sonra olur mu bilemedim. Yine bir şekilde dönecekler ama bakalım.
Mecnun'un çantacısı, öyle deme. Sempatik bir karakter ya, seviyorum ben Nesim'i. Suyu ısındı çoktan onların, ölmeleri lazım da hikaye kalmıyor. Şu yeni kötümüzü çözmek lazım.Valla şu Davut ve Didemden kurtulalım artık. Sıktılar. Bu Nesimde neymiş öyle herkesin her şeyini biliyor. Meğer adam kara kutuymuş.
Mecnun'un çantacısı, öyle deme. Sempatik bir karakter ya, seviyorum ben Nesim'i. Suyu ısındı çoktan onların, ölmeleri lazım da hikaye kalmıyor. Şu yeni kötümüzü çözmek lazım.
Yeni karakter mi gelecek diziye ? Malum bütçe açıldı Metin Büktel'denBu ihtimalin gerçek olmasını isterdim, saçma olsa da. @Emre Ozansoy @Alemdar
Allahım krize girerim 😂 Ben bundan sonraki bölümler için umutluyum.
Nikah sahnesindeki Karasu olayı hariç sağlam bir bölüm oldu, toparladılar. Böyle devam ederlerse maçlar başlamadan (ne zaman oynanacak bu arada bilmiyorum) kitlesini geri çekebilir.Allahım krize girerim 😂 Ben bundan sonraki bölümler için umutluyum.
Kendileri tek yapımcı olmayınca böyle kötü bir sezon başlangıcı oldu, ama yine türk seyircisini çekti. Uzun zaman sonra söylemek garip olacak ama bu ayarda gidersek, 1-2 haftaya zirvede oluruz
Levent Kulpa birkaç bölümlük yazılmış bir karakterdi, oyuncunun sevilmesinden ötürü 31 bölüme kadar devam etti. Kötü bir adamı iyi ve sevimli biri yapmıştı. Nesimde öyle oldu bence. Ancak Ayşe konusunda devam etmesi beni sıktı. Entrikalarından bıktım, ölsün artık.Mecnun'un çantacısı, öyle deme. Sempatik bir karakter ya, seviyorum ben Nesim'i. Suyu ısındı çoktan onların, ölmeleri lazım da hikaye kalmıyor. Şu yeni kötümüzü çözmek lazım.
Karakterin entrika dışında bir şeye hizmet ettiği de yok, neden bu ısrar anlamıyorum. Son dönemde hiçbir dizi karakterinden bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum.Levent Kulpa birkaç bölümlük yazılmış bir karakterdi, oyuncunun sevilmesinden ötürü 31 bölüme kadar devam etti. Kötü bir adamı iyi ve sevimli biri yapmıştı. Nesimde öyle oldu bence. Ancak Ayşe konusunda devam etmesi beni sıktı. Entrikalarından bıktım, ölsün artık.
Maçlar 2 haftaya sanırım Ama dizi illa kışın yeniden 6'yı görecek. Ama anlamadığınız nokta beni kesmiyor 😂 Ben 7 istiyorum.Nikah sahnesindeki Karasu olayı hariç sağlam bir bölüm oldu, toparladılar. Böyle devam ederlerse maçlar başlamadan (ne zaman oynanacak bu arada bilmiyorum) kitlesini geri çekebilir.
Fragmanlar iyiydi, bir sürpriz gelir belki. Siyah Kalp izleyici ile inatlaşıyor çünkü.Maçlar 2 haftaya sanırım Ama dizi illa kışın yeniden 6'yı görecek. Ama anlamadığınız nokta beni kesmiyor 😂 Ben 7 istiyorum.
Dizi belki bu akşam da zirveyi alır ?
Siyah Kalp sosyal medyada bile zirvede değil artık (maalesef) çünkü ben İ.T yerine onlarla kapışmak isterdim.Fragmanlar iyiydi, bir sürpriz gelir belki. Siyah Kalp izleyici ile inatlaşıyor çünkü.
Asiye bu işin piriydi ama izletiyordu, onu izlemek komediydi. Rizvanıımm.Karakterin entrika dışında bir şeye hizmet ettiği de yok, neden bu ısrar anlamıyorum. Son dönemde hiçbir dizi karakterinden bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum.
İlk başlarda o da nefret ettirmişti aslında ama sonra sosyal medya ikonu haline getirmişti mesela onu da.Asiye bu işin piriydi ama izletiyordu, onu izlemek komediydi. Rizvanıımm.
Ayşe de öyle bir imaj yok. Yakışmıyor da, oyunculuğu da pek iyi değil. Göze çarpıyor.İlk başlarda o da nefret ettirmişti aslında ama sonra sosyal medya ikonu haline getirmişti mesela onu da.