NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
  • Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Geçen bölüm yaptığımız serzeniş somut buldu.

Oğuz ve Halo yeni görevde, İskender'ler kim ? Amaç ne ? Bunları parça parça yeni bölümlerde göreceğiz. Tabi ki HalZey'i düzgün de yazarak @Emre Ozansoy @ahmetbey

• Beğendim
Reactions: Mr.At
Geçen bölüm yaptığımız serzeniş somut buldu.

Oğuz ve Halo yeni görevde, İskender'ler kim ? Amaç ne ? Bunları parça parça yeni bölümlerde göreceğiz. Tabi ki HalZey'i düzgün de yazarak @Emre Ozansoy @ahmetbey
Şu baskın sahnesi en sevdiğim baskın sahnesini olabilir şu ana kadar. Çok keyifliydi be. 2 saat şöyle sahneler yazsalar sıkılmadan izlerim.

Şu baskın sahnesi en sevdiğim baskın sahnesini olabilir şu ana kadar. Çok keyifliydi be. 2 saat şöyle sahneler yazsalar sıkılmadan izlerim.
Bu bölüm sezonun en iyi bölümü belki de son zamanların en iyi Hudutsuz bölümü DEMEK İSTİYORUM ama son sahne ve fragmanı bekliyorum :)

Halil İbrahim'in bakışı aslında şüphelendirmedi değil ama o kadar yaşanan şeyden sonra olur mu bilemedim. Yine bir şekilde dönecekler ama bakalım.
Valla şu Davut ve Didemden kurtulalım artık. Sıktılar. Bu Nesimde neymiş öyle herkesin her şeyini biliyor. Meğer adam kara kutuymuş. :F

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Valla şu Davut ve Didemden kurtulalım artık. Sıktılar. Bu Nesimde neymiş öyle herkesin her şeyini biliyor. Meğer adam kara kutuymuş. :F
Mecnun'un çantacısı, öyle deme. Sempatik bir karakter ya, seviyorum ben Nesim'i. :bhr: :A Suyu ısındı çoktan onların, ölmeleri lazım da hikaye kalmıyor. :A Şu yeni kötümüzü çözmek lazım.

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato