Emre Ozansoy
Süper Mod.
Yılmaz Marten ölmeden önce yapsa bir şov, "benim karım ve çocuğum öldü, senin de karın ölsün" dese Halo'ya.Nereeedeee o günler mıymıy yapsın o pis satak sattı Halomu![]()
Yılmaz Marten ölmeden önce yapsa bir şov, "benim karım ve çocuğum öldü, senin de karın ölsün" dese Halo'ya.Nereeedeee o günler mıymıy yapsın o pis satak sattı Halomu![]()
DUY BIZI BAHADIR ÖZDENERYılmaz Marten ölmeden önce yapsa bir şov, "benim karım ve çocuğum öldü, senin de karın ölsün" dese Halo'ya.![]()
hakan boyav boşta o olabilir tabi kurtoğlu mecnun komutan çıkmazssaBir ara düşündüm de Kurtoğlu aslında Hüseyin Avni Danyal olabilirdi@Emre Ozansoy
Mecnun bizim ekibe katılsın. Letolar Oğuz'u görevden aldırtıp Halil'in tarafına çeksin ki güzel ekip olsun. Temel'de gitti zaten. Halil-Oğuz-Mecnun üçlüsü 2 sezon rahat götürürhakan boyav boşta o olabilir tabi kurtoğlu mecnun komutan çıkmazssa
olabilir harcanmazssa dizi tabiMecnun bizim ekibe katılsın. Letolar Oğuz'u görevden aldırtıp Halil'in tarafına çeksin ki güzel ekip olsun. Temel'de gitti zaten. Halil-Oğuz-Mecnun üçlüsü 2 sezon rahat götürür
Aman kalsın sonra EDHO gibi yayından kaldırılır
Bu arada AB reytingi olması gerekenden fazla düştü. Araya kaynak yapmadan Yılmaz Marten üzerinden gitmeleri lazım, yeni karakterler fazlasıyla tepki çekti.
Yine @serhatt tan esinlendikleri bir karakter olmuş hem kapatma hem gözü yakışıklılardaYılmaz Marten ölmeden önce yapsa bir şov, "benim karım ve çocuğum öldü, senin de karın ölsün" dese Halo'ya.![]()
Bu kadın neden böyle konuşuyor çok itici. 😱Yine @serhatt tan esinlendikleri bir karakter olmuş hem kapatma hem gözü yakışıklılarda![]()
@Carpe Diem @Dosi @Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Hobbit @12.Adam
Karadeniz şivesi yapmaya çalışıyor gibiBu kadın neden böyle konuşuyor çok itici. 😱
Ama beceremiyor.Karadeniz şivesi yapmaya çalışıyor gibi![]()
Onun yerine sen dahil ol çok yakışırsın roleAma beceremiyor.![]()
Olabilir, dizi parlaklar geçidi gibi.Onun yerine sen dahil ol çok yakışırsın role![]()
İlk başlarda itici geliyordu ama izledikçe alışıyor insan.Bu kadın neden böyle konuşuyor çok itici. 😱
Parlaklar için alışmışsındır sen.İlk başlarda itici geliyordu ama izledikçe alışıyor insan.![]()
Parlaklar bir yana Esra Dermancıoğlu da dizinin seyir zevkini artırıyor.Parlaklar için alışmışsındır sen.![]()
Beş para etmez rezil rüsva diziye fazla bileBu kadın neden böyle konuşuyor çok itici. 😱
Karakter olarak iyi belli. Bu kadın her rolü hakkıyla canlandırıyor zaten.Parlaklar bir yana Esra Dermancıoğlu da dizinin seyir zevkini artırıyor.
Yakışmadı bu kadına bu oğullar...
Soldaki ilk bölümde tahtalıköyü boyladı sağdaki de yakında kendini öldürtecekYakışmadı bu kadına bu oğullar...