batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Tepkileri görünce saati dolmadan yenisi geldiİlki ne? Ben onu fragmandan saymıyorum.
Tepkileri görünce saati dolmadan yenisi geldiİlki ne? Ben onu fragmandan saymıyorum.
diziyi bitirmek istediklerine emin oldum bu nasıl fragman
4 dizi siparişi vermiş fox çünkü şevket çoruh'un diziside bunlardan biri bu yüzden bazı dizileri bitirmek isteyebilirler onlardan biri hudutsuz sevda olabilir maalesefNiye bitirmek istesinler Allah aşkına
------
Bayıldımmm
4 dizi siparişi vermiş fox çünkü şevket çoruh'un diziside bunlardan biri bu yüzden bazı dizileri bitirmek isteyebilirler onlardan biri hudutsuz sevda olabilir maalesef
fox bu harcayabilir şaşırmamYa Allah aşkına dizinin reytingi iyi gidiyor niye bitirsin Hudutsuz u olurmu öyle şey
fox bu harcayabilir şaşırmam
inşallah harcanmaz ama harcanacak gibi hissediyorum hele reytingler düşerse fox'a bahane olur bitirmek için diziyiPerşembenin en çok izlenen dizisi harcamaz ya
star(sakla beni gün değiştirir) veya show'a geçmeli benceBu diziyi transfer ederler bence, sezonun tutan 3-4 diziden biri. Kızıl Goncalar-Yabani-Hudutsuz Sevda bu 3'ünün sabit reytingleri var, var olucak.
O yüzden kimse dert etmesin.
Kötü düşünmüyoruz pozitif enerji çağırıyoruz inşallah dizimiz iyi gidecek ☺️🙏inşallah harcanmaz ama harcanacak gibi hissediyorum hele reytingler düşerse fox'a bahane olur bitirmek için diziyi
inşallah ama senaryo'nun da toparlanması lazım devam etmek istiyorlarsa ve iyi pr'da lazımKötü düşünmüyoruz pozitif enerji çağırıyoruz inşallah dizimiz iyi gidecek ☺️🙏
KUSACAĞIM.yine böyle bir tanıtım geldi fox diziyi bitirmek istediğini belirtiyor iyice
bahadır özdener'i severim ama son olanlardan sonra şunu diyorum kendisine ve senaryo grubu,kanal ile yapım'a
Ah ah nerede o günler yakındır umarımyine böyle bir tanıtım geldi fox diziyi bitirmek istediğini belirtiyor iyice
Bu kadar saçma bir hikaye yazdığını düşünmüyorum Bahadır Özdener'in ama iki fragmanı da bu hikaye üzerinden vermeleri aşırı derecede saçma. Büyük ihtimalle kız ve kardeşini kullanıyor birisi yada diğer karakterlerden biri ile bağlantılı çıkacak ama 2 fragman vermeye değer mi? Hayır.bahadır özdener'i severim ama son olanlardan sonra şunu diyorum kendisine ve senaryo grubu,kanal ile yapım'a
evet öyle bu yüzden düşebilir reyting o yüzdenBu kadar saçma bir hikaye yazdığını düşünmüyorum Bahadır Özdener'in ama iki fragmanı da bu hikaye üzerinden vermeleri aşırı derecede saçma. Büyük ihtimalle kız ve kardeşini kullanıyor birisi yada diğer karakterlerden biri ile bağlantılı çıkacak ama 2 fragman vermeye değer mi? Hayır.
bahadır özdener'i severim ama son olanlardan sonra şunu diyorum kendisine ve senaryo grubu,kanal ile yapım'a